vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من حدودا فهمیدم چی گفت 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من حدودا فهمیدم چی گفت بلوف نزنیا بوگو چی گفتم اگه راس میگی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ آووووووو راس گی به روی چشمممممممممممممممر که از خدای گیلکی حرف بزنیم امی زبان تاریخی زنده ببه ولی چون امی داداشیه گیلکی زیاد خوب نیه ده هونه واسه فارسی گب زنیم ان میلاد آخر گیلکی یاد نیگیفته امرام واناله گیلکی بکپیم :167: به روی چشم نه کر ، می چشم سر:texc5lhcbtrocnmvtp8 زکان دیوانه اید چیسه ره تی سر افتاب بخورده؟:lol: ترجمه: بچه ها دیونه ان . افتاب زیادی به سرت خورده؟ پ ن: برگردوندن فارسی سخته هااا |، معنیش تو ذوق میزنه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ اوتو چرا کونه؟!!!!!! به روی چشم نه کر ، می چشم سر:texc5lhcbtrocnmvtp8 زکان دیوانه اید چیسه ره تی سر افتاب بخورده؟:lol: ترجمه: بچه ها دیونه ان . افتاب زیادی به سرت خورده؟ پ ن: برگردوندن فارسی سخته هااا |، معنیش تو ذوق میزنه دمت گرم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها ؛ممنون که پرچمو بالا نگه میدارین :aghosh: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها ؛ممنون که پرچمو بالا نگه میدارین :aghosh: خواهش میکنم:aghosh: ولی یه زمانی بود پرچم بالای قله اورست بود الان دوباره داره نزول میکنه ها حواساتونو بجمعید :167: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد تهرونی, میلاد=داماد عباس آقا, مینا تو چقد حرف زنی کُررررر, ونوس مرغانو جا بوکون, ونوس تشکر یارانه ای نیست والا, گیلانی،بلامیسر،جانه ره میرم،تی قوربان, پر، مار، برار، خاخور فندر, بهرام مدال دار, جای امین و آرمین خیلی خالیه):, جغلان اسپم نوکونید, خانوم مهندس ونوس،سمیرا بوشو چایی باور, رحمان بیا اینور :persiana__hahaha: اسم منم بزارین تو برچسب ها بی زحمت :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد تهرونی, میلاد=داماد عباس آقا, مینا تو چقد حرف زنی کُررررر, ونوس مرغانو جا بوکون, ونوس تشکر یارانه ای نیست والا, گیلانی،بلامیسر،جانه ره میرم،تی قوربان, پر، مار، برار، خاخور فندر, بهرام مدال دار, جای امین و آرمین خیلی خالیه):, جغلان اسپم نوکونید, خانوم مهندس ونوس،سمیرا بوشو چایی باور, رحمان بیا اینور :persiana__hahaha: اسم منم بزارین تو برچسب ها بی زحمت :persiana__hahaha: نگفتم خیلی باحالهحالا داستانشونو نمیدونی ساعت 3:20 دخیخه بامِداد اینجانیب سمیرا ملغب به راپونزلی دوست جدیدم رو به شوما معرفی میکنم ATRE BAROON ازین پس ایشون هم داری حق وتو در تالار گیلون میباشددددددددددد به افتخار مهمونمون که خودش صاب خونس 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ما دیجه بریم اتره بارون جون همینجا بخواب تا فردا صب غریبی نکن کار بار داشتی صدا کن :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ راستی امشت رفت تو برچپسسسسسسسس 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اوتو چرا کونه؟!!!!!! دمت گرم چیزی نوگفتن زی دیوانه ی بیمیرم انه ماره ره:biggrin: بچه ها ؛ممنون که پرچمو بالا نگه میدارین :aghosh: می دست بچمست میلاد تهرونی, میلاد=داماد عباس آقا, مینا تو چقد حرف زنی کُررررر, ونوس مرغانو جا بوکون, ونوس تشکر یارانه ای نیست والا, گیلانی،بلامیسر،جانه ره میرم،تی قوربان, پر، مار، برار، خاخور فندر, بهرام مدال دار, جای امین و آرمین خیلی خالیه):, جغلان اسپم نوکونید, خانوم مهندس ونوس،سمیرا بوشو چایی باور, رحمان بیا اینور :persiana__hahaha: اسم منم بزارین تو برچسب ها بی زحمت :persiana__hahaha: به شبنمییییییییییییییییییییییییی چطوری خانومی:girl_blush2: نگفتم خیلی باحالهحالا داستانشونو نمیدونیساعت 3:20 دخیخه بامِداد اینجانیب سمیرا ملغب به راپونزلی دوست جدیدم رو به شوما معرفی میکنم ATRE BAROON ازین پس ایشون هم داری حق وتو در تالار گیلون میباشددددددددددد به افتخار مهمونمون که خودش صاب خونس ما دیجه بریم اتره بارون جون همینجا بخواب تا فردا صب غریبی نکن کار بار داشتی صدا کن :persiana__hahaha: تی مهمان نوازی اما رو بوکوشت 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من همش فکر میکردم؛ atr baroon : عطر بارون لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ نگفتم خیلی باحالهحالا داستانشونو نمیدونیساعت 3:20 دخیخه بامِداد اینجانیب سمیرا ملغب به راپونزلی دوست جدیدم رو به شوما معرفی میکنم ATRE BAROON ازین پس ایشون هم داری حق وتو در تالار گیلون میباشددددددددددد به افتخار مهمونمون که خودش صاب خونس خب داستانشو برام بتعریفین :62izy85: میسی میسی....چقد مهربونین:62izy85: پس دیگه پاتوقف من اینجاس:62izy85: آخ جون اسمم رفت برچسبا....دیگه معروف شدم، رفت!:62izy85: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ به شبنمییییییییییییییییییییییییی چطوری خانومی:girl_blush2: میسی میسی خوبم...خوبی؟:62izy85: من همش فکر میکردم؛ atr baroon : عطر بارون اتر بارونم میگم :persiana__hahaha: تازه بهم اسپری بارون و ادکلن بارونم میگن :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اتر بارونم میگم :persiana__hahaha: تازه بهم اسپری بارون و ادکلن بارونم میگن :persiana__hahaha: اتر یهنی چی؟ :62izy85: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اتر یهنی چی؟ :62izy85: نبدانم، ولی شنیدم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده