VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ چی میخونی؟ ای جان؛ منم با یه چیزایی مشکل دارم؛ مثلا mp3 رو همش میگم ام پی تری سه :icon_pf (34): تنها نیستم پس خانوم جاااان جااااااااان؟ خانم جااااااااااااان جاااااااان؟ آخ برم قربون اون باقالی قاتوقو قیمه بادمجان :texc5lhcbtrocnmvtp8 الو 110؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ بله بفرمایید !!!!! آقای پلیس ؟:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ بله بفرمایید !!!!! خواستم بگم حالتون خوبه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ پرچم بالا میبریم، این میلاد و سمیرا پیداشون نیستا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ من که هستم :texc5lhcbtrocnmvtp8 کاری داری به من بگوووووووووووووووو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ من که هستم :texc5lhcbtrocnmvtp8 کاری داری به من بگوووووووووووووووو بی زحمت یه چایی بردار برام بیار لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ پرچم بالا میبریم، بیشتر به نشانه تسلیم بودن شبیه :biggrin::biggrin: پس تسلیم شدین زودی پرچمو بدین ببینم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ من بیارم خجالت نمی کشی زن بشینه مرد چایی بیاره اگر می خوای بگو دستور بدم از این به بعد مرد ها به جای زن ها زایمان کنن تا شما به زحمت نیوفتید :girl_blush2: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ من بیارم خجالت نمی کشی زن بشینه مرد چایی بیاره اگر می خوای بگو دستور بدم از این به بعد مرد ها به جای زن ها زایمان کنن تا شما به زحمت نیوفتید :girl_blush2: حالا یه چایی میاوردی چی میشد؛ همیشه سمیرا میاورد؛گفتی به تو بگم کارمو؛ گفتم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خوب کار روحانه بگو مثلا ترسوندن کشتن خوردن ادم ها نه چایی اوردن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خوب کار روحانه بگو مثلا ترسوندن کشتن خوردن ادم ها نه چایی اوردن میتونی ادمین محمد رو بخوری؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ جدیدا خیلی سوت میزنی شاید بختم باز شد 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ شاید بختم باز شد عههههه؛ تاثیر داره؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ عههههه؛ تاثیر داره؟ اره:whistle: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ آقای پلیس ؟:biggrin: بله جانم ، کاری دارید ؟ خواستم بگم حالتون خوبه برای احوال پرسی به شماره 110 زنگ نزنید لطفا :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ روی روح هم تاثیر داره سوت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده