* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آذر، 2011 دیشب شهرمون وحشتناک شلوغ بود,صف سرویس بهداشتی توی پارکا از صف نونایی هم طولانی تر بود!فکر کنم گیلان شلوغ تر باشه... اوهوم؛ شهر ما هم شلوخ بود؛ جا پارک ماشین پیدا نمیشد
pesare irani 41807 ارسال شده در 1 آذر، 2011 اره اره اموزشه یه چی بوگو به گروه خونیت بخوره گروه خونی من d+ هستش :icon_razz: چی به این گروه خونی میخوره نمیشه دانلود کرد؟من بلد نیستم دانلودش کنم فقط گوش دادم چرا بلد نیستی :icon_pf (34): مگه تا حالا از 4 شر دانلود نکردی 1
VINA 31339 ارسال شده در 1 آذر، 2011 فکر کنم کار سمیرا یا میلاد؛ اونا که پیداشون نیست :icon_pf (34): یه تفنگ بیار بزنیمشون دیشب شهرمون وحشتناک شلوغ بود,صف سرویس بهداشتی توی پارکا از صف نونایی هم طولانی تر بود!فکر کنم گیلان شلوغ تر باشه... اره دیروز جا پارک نبود اصلا:girl_in_dreams: کلی هم ترافیک:icon_pf (34): گروه خونی من d+ هستش :icon_razz: چی به این گروه خونی میخوره چرا بلد نیستی :icon_pf (34): مگه تا حالا از 4 شر دانلود نکردی نه دانلود نکردم همش لینک مستقیم دانلود کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3
VINA 31339 ارسال شده در 1 آذر، 2011 این خوبه؟ اره خوبه تیر داره:biggrin: بیخیال اردکا بریم بزنیم زیر پای این جفتای عاشق که رو نیمکتان:lol: 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 1 آذر، 2011 نه دانلود نکردم همش لینک مستقیم دانلود کردم :icon_pf (34): رو لینک کلیک کن نوشته دانلود هیچچ ویروسی یافت نشد روش کلیک کن بزار زمان سنج سفر بشه زمان که تموم شد می نویسه فایل رو دانلود کنید 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 آذر، 2011 این چه اومدنیه؟ کجا بودی تو؟ سرم داد نزن دلت میاد...اگه بدونی این چند روز چقد تحت فشار روحی روانی بودم سرم داد نمیزدی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آذر، 2011 سرم داد نزن دلت میاد...اگه بدونی این چند روز چقد تحت فشار روحی روانی بودم سرم داد نمیزدی چرا عزیزم؟ چی شده؟ ببخشید :aghosh:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 آذر، 2011 چرا عزیزم؟ چی شده؟ ببخشید :aghosh: هیچی فقط خیلی دلم گرفته بچه های انجمنم دیگه شورشو درآوردن با هم دعوا دارن همش ... یه چیز دیگه هم هست که بعدا به همتون میگم
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 آذر، 2011 بقیه ها کجان؟ مینا کوش ؟ البته مینا خصوصی داده بود میدونم هست ...میلاد کوش؟خبر مبری ازش نیست ...دادا بهرام چیکار میکنه؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آذر، 2011 هیچی فقط خیلی دلم گرفته بچه های انجمنم دیگه شورشو درآوردن با هم دعوا دارن همش ... یه چیز دیگه هم هست که بعدا به همتون میگم آره ؛ وض انجمن آدمو ناراحت میکنه؛ حالا تو با بعضیا ارتباط نداری و رفتاراشونو نمیبینی؛ من همش میگم بیخیال؛ اشکال نداره.... امروط به زهرا میگفتم؛ که منم کم کم بهتره برم.... باشه ؛ چند روز دیگه که همو میبینیم بگو... بقیه ها کجان؟ مینا کوش ؟ البته مینا خصوصی داده بود میدونم هست ...میلاد کوش؟خبر مبری ازش نیست ...دادا بهرام چیکار میکنه؟ مینا هستش، گلم همش سر میزنه ؛ میلاد اومده شمال و نت نداره؛ دادا بهرام ارشد قبولیده:w14:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 آذر، 2011 آره ؛ وض انجمن آدمو ناراحت میکنه؛ حالا تو با بعضیا ارتباط نداری و رفتاراشونو نمیبینی؛ من همش میگم بیخیال؛ اشکال نداره.... امروط به زهرا میگفتم؛ که منم کم کم بهتره برم.... باشه ؛ چند روز دیگه که همو میبینیم بگو... مینا هستش، گلم همش سر میزنه ؛ میلاد اومده شمال و نت نداره؛ دادا بهرام ارشد قبولیده:w14: اتفاقا من یه چیزایی میبینم که متاسفانه تو نمیبینی مینا هم که به گفته خودش کامپیوترو که خاموش میکنه همه چی رو فراموش میکنه ولی من اینطوری نیستم اتفاقات اخیر(در مدیران اتفاق افتاده)بد جوری ناراحتم کرده این که بچه ها به بدترین وجه با هم رفتار میکنن... از یه جهت آرزو میکنم مدیر بودی میدیدی از یه طرف میگم همون که مدیر نیستی بهتره لااقل با خیال راحت شب میخوابی... وای چه خبرای خوبی خیالم از جهت میلاد راحت شد . دادا بهراممونم که قبول شد خدارو شکر:dancegirl2:گیلانیارو میبینی ونوس همیشه افتخاز آفرینن 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آذر، 2011 اتفاقا من یه چیزایی میبینم که متاسفانه تو نمیبینی مینا هم که به گفته خودش کامپیوترو که خاموش میکنه همه چی رو فراموش میکنه ولی من اینطوری نیستم اتفاقات اخیر(در مدیران اتفاق افتاده)بد جوری ناراحتم کرده این که بچه ها به بدترین وجه با هم رفتار میکنن... از یه جهت آرزو میکنم مدیر بودی میدیدی از یه طرف میگم همون که مدیر نیستی بهتره لااقل با خیال راحت شب میخوابی...وای چه خبرای خوبی خیالم از جهت میلاد راحت شد . دادا بهراممونم که قبول شد خدارو شکر:dancegirl2:گیلانیارو میبینی ونوس همیشه افتخاز آفرینن خداروشکر که مدیر نیستم... اینجا هم بعضیا دست از سر مقام و... برنمیدارن؛ موندم که تو دنیای واقعی چطورن؛ بعد برات میتعریفم که کیو میگم... آره بابا؛ یکی از یکی باهوش تر :w14:
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 1 آذر، 2011 سلام به همه ی گیلانیای عزیز نخ سوزن شهرساز حسرتیاش شهرساز نمااااااااااااااااااااااااا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آذر، 2011 سلام به همه ی گیلانیای عزیزنخ سوزن شهرساز حسرتیاش شهرساز نمااااااااااااااااااااااااا علیک سلااام معمار حسرتی ؛ چه خبره؟ نخ سوزن شهرسازی؟ شهرساز نما؟
ارسالهای توصیه شده