RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ :167: :1111: سمیرا یه سری برچسبا رو عوض کنیم اپ کنیمش:biggrin: یه سریاش که کار منه به چشم بر میدارم ولی یه سریارو آرمین اینا زدن اونارو به محمد بگیم بر میداره دیگه ...ولی آخه حیفه یادگاری از بچه هاس 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ انگاری رفتی تو روستا همه اینچیزا رو دیدی که میگی اما اردک خیلی مهربون و خنگه؛ یه سری رفته بودیم بالا کوه ؛ یه روستا بود؛ اردکه اومده بود وسط جاده را میرفت جلو ماشین؛ هرچی بوق میزدیم بره کنار نمیرفت, اینقدر باحال بود؛ کلی معطلمون کرد بالا تر از دیدن نمیشه گفت چون مورد سوئ استفاده قرار میگیره اما همون بچسب به جونورای قفسی چون خیلی بهترن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ بالا تر از دیدن نمیشه گفت چون مورد سوئ استفاده قرار میگیرهاما همون بچسب به جونورای قفسی چون خیلی بهترن من دیگه عمرا طوطی یا حیوونی نگه دارم، این کوچولم رفت تا چند شب نتونستم بخوابم؛همش نگرانشم ولی خیلی دوست دارم یه اسب داشته باشم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ نه خاخور اسب چیه فیل بگیر بزرگتره باکلاس تره بیشترم تو چشم میاد 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ نه خاخور اسب چیه فیل بگیر بزرگتره باکلاس تره بیشترم تو چشم میاد عهههههههه؛ من جدی میگم؛ 2 بار اسب سوار شدم؛ اینقدر کیف میده؛ چند ماه پیش شتر هم سوار شدم؛ اونم خوب بود؛ شاید شتر بگیرم :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ ای سمیرا اگه این برچسبا دست من بود میدونستم باحات چه کار کنم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ عهههههههه؛ من جدی میگم؛ 2 بار اسب سوار شدم؛ اینقدر کیف میده؛ چند ماه پیش شتر هم سوار شدم؛ اونم خوب بود؛ شاید شتر بگیرم :persiana__hahaha: دیروز چند تا اسب امدن شالیزارمون با پسر عموم رفتیم یه حالی کردیم تو بارون اما شتر نیومد تا اونم سوار شیم شتر بگیر بهتره لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ دیروز چند تا اسب امدن شالیزارمون با پسر عموم رفتیم یه حالی کردیم تو باروناما شتر نیومد تا اونم سوار شیم شتر بگیر بهتره شتر گرونه, اونی که سوار شده بودم ؛ پیر بود, یک و نیم میلیون پولش بود؛ این بار رفتی شالیزار ؛ یه اسب برام بگیر راستی الان تو کدوم روستا هستی؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد=داماد عباس آقا, مینا تو چیقد حرف زنی کُرررررررر, ونوس مرغانو جا بوکون, اینارو؛ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ ای سمیرااگه این برچسبا دست من بود میدونستم باحات چه کار کنم حالا که نیست باید بوسوزی و بسازی:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد=داماد عباس آقا, مینا تو چیقد حرف زنی کُرررررررر, ونوس مرغانو جا بوکون, یههههههه گوزگا, گیلانی،بلامیسر،جانه ره میرم،تی قوربان, پر، مار، برار، خاخور فندر, تی بلا میسر عضب لاکوی ...بوشو بوشو تر نخوام, جغلان اسپم نوکونیدقرمزا کار منه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ مرغارو جا کردم؛ دیگه منم برم، ایچکسم که اینجا نیست؛ شب همه خوش لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ مرغارو جا کردم؛ دیگه منم برم، ایچکسم که اینجا نیست؛ شب همه خوش اونا اردک نیستن احیاناً؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اینا رو رشتی بگید من ببرم تو برچسبا(املا درستشونو نمیدونم ئ گرنه میدونم چی میشه) بهرام کجایی؟ سمیرا چایی بیار سپیده چیکار میکنی بازم به ذهنتون میاد بگید بزارم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ آخرش که این برچسبا میوفته دستم:167: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ آخرش که این برچسبا میوفته دستم:167: چه فرقی داره هر چی میخوای بگو بزارم:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه مینا فایده نداره تو دلنازکی و زود پاکش میکنی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه مینا فایده نداره تو دلنازکی و زود پاکش میکنی میلاد میشه یه لبخند بزنی:lol: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ ایناها دیگه لبخنده تازه مسواک زدم میخوام دندونام معلوم باشه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ ایناها دیگه لبخنده تازه مسواک زدم میخوام دندونام معلوم باشه میلاد یکم بخند حالا:lol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده