* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 آبان، 2011 سلاااااااااام سلااااااااااام :w14: چه خبراااااا, من خونه نبودم بهتون خوش گذشت؟؟؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 سلاااااااااام سلااااااااااام :w14: چه خبراااااا, من خونه نبودم بهتون خوش گذشت؟؟؟ دروووووووووووووووووووووووووود آجی جونم اومد :dancegirl2: نه جات خیلی خالی بید :w963: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 آبان، 2011 دروووووووووووووووووووووووووود آجی جونم اومد :dancegirl2:نه جات خیلی خالی بید :w963: وااااااخعن جاتون خالی بود؛ خوش گذشت تو خوبی؟؟؟ مینا کجاست؟؟؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 وااااااخعن جاتون خالی بود؛ خوش گذشت تو خوبی؟؟؟ مینا کجاست؟؟؟ والا از مینا دو روزه ما هم خبر نداریم ستاره سهیل شده قربونت ما نیز بیسیار بیسیار خوشال میییییییییییی باشیم:dancegirl2: ولی بد بخ شدم 1کم و 4رم امتحان دارم اولی اندشه دومی فیزیک:w821: باید برم از ممد مرخصی بیگیرم یکم بشینم بخونم:icon_pf (34): 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 آبان، 2011 والا از مینا دو روزه ما هم خبر نداریم ستاره سهیل شدهقربونت ما نیز بیسیار بیسیار خوشال میییییییییییی باشیم:dancegirl2: ولی بد بخ شدم 1کم و 4رم امتحان دارم اولی اندشه دومی فیزیک:w821: باید برم از ممد مرخصی بیگیرم یکم بشینم بخونم:icon_pf (34): چقدر امتحاناتون زود شروع شد!!! خوبیش اینه که زود تموم میشه؛ میلاد و سپیده کجان؟؟؟ خدارو شکر این میلاد آواتار عوض کردا
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 چقدر امتحاناتون زود شروع شد!!! خوبیش اینه که زود تموم میشه؛ میلاد و سپیده کجان؟؟؟ خدارو شکر این میلاد آواتار عوض کردا آره خیلی حال میده دو تا دونه بیشتر نیس آباجی بیشین نذر و نیاز کن این فیزیکو به خیر و خوشی پاس کنم منم در این مدت میخونم:icon_pf (34): سپیده خونست دیگه امروز ترکونده ود شب نیومد آره پدرمونو درآورد بابا اون چی بود دس کرده بود تو دماغ خودش:icon_pf (34): حالا برگرد صفحای قبل عکس جدیدشو گذاشته دلبری شده داداشم نگووووووووووووووووو گفت موهامو واسه خاطر آباجی ونوس کفتر بازی زدم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 آبان، 2011 آره خیلی حال میده دو تا دونه بیشتر نیس آباجی بیشین نذر و نیاز کن این فیزیکو به خیر و خوشی پاس کنم منم در این مدت میخونم:icon_pf (34): سپیده خونست دیگه امروز ترکونده ود شب نیومد آره پدرمونو درآورد بابا اون چی بود دس کرده بود تو دماغ خودش:icon_pf (34): حالا برگرد صفحای قبل عکس جدیدشو گذاشته دلبری شده داداشم نگووووووووووووووووو گفت موهامو واسه خاطر آباجی ونوس کفتر بازی زدم آره؛ این عکسش خیلی باحاله؛ گیر داده به کفتر :icon_pf (34): آواتار اولش که گردنش درد میکرد؛ دومی هم همش دس تو مماخش بود این بهتره؛ اینیم که ویرایش شده قشنگتره
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 آره؛ این عکسش خیلی باحاله؛ گیر داده به کفتر :icon_pf (34): آواتار اولش که گردنش درد میکرد؛ دومی هم همش دس تو مماخش بود این بهتره؛ اینیم که ویرایش شده قشنگتره آره راس میگه این ویرایش شده هه رو بذاره آواتار کل انجمن بهش درخواست دوستی میدن رعنا دق میکنه 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 آبان، 2011 اینیکی بهترهالبته قلب میلاد به دلیل وجود مانع در سمت راست قرار گرفته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 آبان، 2011 آره راس میگهاین ویرایش شده هه رو بذاره آواتار کل انجمن بهش درخواست دوستی میدن رعنا دق میکنه آرهههههههه مخصوصا خال مماخش خیلی بهش میاد؛ چرا میخندی تو ؟ من جدی میگم وااای سیبیلشو
میلاد68 3471 ارسال شده در 17 آبان، 2011 پرچم برافراشته شد مگه نگفتم تا ترک نکردی این ورا پیدات نشه گَردی 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلام بر اهل بیت گیلان ببین کی برگشته خاخور ونوس عزیز چه عجب خاخور از این ورا حتمی مهمونی امدی 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 17 آبان، 2011 آرهههههههه مخصوصا خال مماخش خیلی بهش میاد؛ چرا میخندی تو ؟ من جدی میگم وااای سیبیلشو آخرش ما نفهمیدیم تو کی جدی میگی کی شوخی میکنی پرچم برافراشته شد پرچم بالاست همیشه مگر اینکه آباجیتون زبونم لال زبونم لال یه چیزیش بشه دیگه نیاد:w821: چقد خشن سلام بر اهل بیت گیلانببین کی برگشته خاخور ونوس عزیز چه عجب خاخور از این ورا حتمی مهمونی امدی درود علیکم آره دیدی ونوس جونم اومده آباجیه مهلبونمممممممممم:dancegirl2: 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 17 آبان، 2011 آخرش ما نفهمیدیم تو کی جدی میگی کی شوخی میکنی پرچم بالاست همیشه مگر اینکه آباجیتون زبونم لال زبونم لال یه چیزیش بشه دیگه نیاد:w821: چقد خشن درود علیکم آره دیدی ونوس جونم اومده آباجیه مهلبونمممممممممم:dancegirl2: درود آباجی آباجی باسه چی زبونت لال نگو آباجی ما دلمون نمیاد زبون شما لال باشه چه خبر از کجا؟ 1
Artaria 13629 ارسال شده در 17 آبان، 2011 مگه نگفتم تا ترک نکردی این ورا پیدات نشهگَردی گردی چیه دیگه؟ منظورت همون گرد نخوده؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلام بر اهل بیت گیلانببین کی برگشته خاخور ونوس عزیز چه عجب خاخور از این ورا حتمی مهمونی امدی عهههههههههه، خونه خودمه، مهمون چی چیه آره دیدی ونوس جونم اومده آباجیه مهلبونمممممممممم:dancegirl2: خودت مهلبون تری
ارسال های توصیه شده