Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ آره آرزوی منم همینه امیدوارم از قبلشم بهتر بشه دلم واسه پست های پر انرژیش تو این مدت که نیست خیلی تنگ میشه....فقط میتونیم آرزوی بهبودی کنیم وگرنه از دستمون کار دیگه ای بر نمیاد چقد ما ضعیفیم واقعا... شبت خوش داداش آره میسپاریمش به خدا، توکل به خدا شب بخیر آجی، خوب بخوابی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بعد ظهر همگی خوش خوب هستید وای چقد پست میدین تاپیک ترکید پرچم بالای قله ی اورسته 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ سلام آباجی همه پستارو خوندی:w963: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ درود خانداداش نه هنوز نتونستم تمومش کنم خیلی زیادههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ سلاممممممممممممممممممممممم ما نیز آمدیم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بی خیال شو آباجی ببین کی اینجاست یعنی کی میتونه باشه جز سپیده خانم خان جون تالار گیلان بزن اون دست قشنگرو 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممممممممممما نیز آمدیم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا معلوم نیست که هماهنگ کردید با هم بیاید:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بی خیال شو آباجی ببین کی اینجاست یعنی کی میتونه باشه جز سپیده خانم خان جون تالار گیلان بزن اون دست قشنگرو اینجا کنار منه کامپیوتر کنار من تو کافی نت بی کاریم تا ساعت 3 درس شیرین اندیشه اسلامی 2 داریم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا معلوم نیست که هماهنگ کردید با هم بیاید:Ghelyon: خانداداش انقد چشم بسته غیب میگی میدزدنتا 1 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بی خیال شو آباجی ببین کی اینجاست یعنی کی میتونه باشه جز سپیده خانم خان جون تالار گیلان بزن اون دست قشنگرو خان جون ینی من انقد پیرم:w821: 2 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ اینجا کنار منه کامپیوتر کنار من تو کافی نت بی کاریم تا ساعت 3 درس شیرین اندیشه اسلامی 2 داریم:icon_pf (34): بچه چرا خالی میبندی من کنارتم؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بچه چرا خالی میبندی من کنارتم؟ وا پس کجامی ؟ الانم خودتو پشت کامپیوتر استتار کردی قیافتو نمیبینم خان جون 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ خان جونینی من انقد پیرم:w821: نه سپیده خانم هر کسی یه لقبی داره اینجا به شما هم لقب خان جون رسیده حالا اگه ناراحت نمی شید این وظیفه سنگینو قبول کنید وگر نه که خودتون یه لقب انتخان کنید یه شکلک هم باید براتون انتخاب کنیم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ وا پس کجامی ؟ الانم خودتو پشت کامپیوتر استتار کردی قیافتو نمیبینم خان جون آباجی شیطون اینقدر خان جونو اذیت نکن 2 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ نه سپیده خانم هر کسی یه لقبی داره اینجا به شما هم لقب خان جون رسیده حالا اگه ناراحت نمی شید این وظیفه سنگینو قبول کنید وگر نه که خودتون یه لقب انتخان کنیدیه شکلک هم باید براتون انتخاب کنیم چه جالب ........ الان لقب تو و سمیرا چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ این شکلکه :4chsmu1:به سپیده خیلی میاد من این افعیرو میشناسم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ راستی امین و مینا لقب ندارن؟ اونارو میذاریم در نقش مامان بابا میناامین:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده