رفتن به مطلب

╬♥╬ آخرین اخبار باشگاه استقلال ╬♥╬

zafar

ارسال های توصیه شده

طالب‌لو: اعتراضی به نیمکت نشینی‌ام ندارم

وحید طالب‌لو درباره دلایل نیمکت نشینی خود در استقلال اظهار داشت: دلیل این نیمکت نشینی فنی نیست و به همین دلیل اعتراضی نمی کنم. این هم قسمت غیر تمیز فوتبال است که دلم نمی خواهد مردم از آن چیزی بدانند.

وی افزود: بهتر است مردم همان قسمت های شاد و هیجانی فوتبال را ببینند.

طالب‌لو در پاسخ به این سئوال که برای فصل بعد در استقلال می ماند یا خیر گفت: کارهای فصل بعد را همان فصل بعد جواب می دهم.

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 666
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

صادقی: در هفته های پایانی لیگ تیمی به فکر تبانی نیست

امیرحسین صادقی پس از پیروزی یک بر صفر عصر دوشنبه استقلال برابر ذوب آهن در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: بازیکنان استقلال خصوصا در خط دفاعی امروز عملکرد قابل قبولی داشتند و با فوتبالی زیبا به سه امتیاز این دیدار دست پیدا کردند.

کاپیتان دوم استقلال ادامه داد: امیدوارم در دیدارهای باقی مانده نیز بتوانیم به پیروزی برسیم تا یکی از نمایندگان ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا باشیم.

صادقی با رد احتمال تبانی در هفته های پایانی لیگ برتر گفت: قبول دارم که در برخی بخش های فوتبال کشورمان تبانی وجود دارد اما بعید می دانم در هفته های پایانی لیگ برتر تیمی به این فکر باشد.

لینک به دیدگاه

روشن: استقلال هنوز به اوج بازنگشته است

پیشكسوت باشگاه استقلال تهران گفت: استقلال هنوز با دوران اوج خود فاصله زیادی دارد و نباید با پیروزی‌های فعلی تصور كنیم این تیم به روز های اوج خود بازگشته است.

حسن روشن دوشنبه شب در گفت و گو با ایرنا، افزود: استقلال زمانی به اوج خود باز می‌گردد كه در دیدار هایش بتواند از فرصت‌های خود به خوبی استفاده كند نه همانند بازی مقابل ذوب اهن كه بیش از ده موقعیت ایده آل را از دست داد .

وی ادامه داد: البته خوشحالم كه استقلال توانست از سد ذوب آهن بگذرد ، امیدوارم كه با تداوم این موفقیت‌ها بتوان در پایان لیگ جایگاه دوم را به خود اختصاص دهد.

پیشكسوت باشگاه استقلال تهران گفت: استقلال باید بپذیرد كه قهرمانی را از دست داده و لذا از هم اكنون باید برای كسب سهمیه اسیا تلاش كند.

وی درباره عملكرد استقلال در جام باشگاه‌های اسیا تصریح كرد: استقلال اگر خوش شانس باشد و بتواند از فرصت‌های خود به خوبی سود ببرد حتی می‌تواند قهرمان آسیا شود.

روشن با ارزیابی عملكرد مرفاوی اظهار داشت: نمره ‪ ۱۵‬را به مرفاوی می‌دهم زیرا عملكرد او چندان بد نبوده است.

تیم فوتبال استقلال تهران عصر دوشنبه در چارچوب هفته سی و یكم لیگ برتر فوتبال ایران با نتیجه یك بر صفر از سد ذوب آهن اصفهان گذشت.

لینک به دیدگاه

صحبت های بازیکنان استقلال بعد از پیروزی مقابل ذوب آهن

به گزارش خبرگزاری فارس، بازیكنان استقلال بعد از پیروزی مقابل ذوب‌آهن اظهار نظرهای كوتاهی درباره این بازی انجام دادند كه در زیر آمده است: صادقی: فوتبال ناپاك وجود دارد

امیر حسین صادقی اظهار داشت: هدف ما از ابتدای فصل قهرمانی بود اما اكنون می توانیم به نایب قهرمانی برسیم. امروز خط دفاعی استقلال روز خوبی داشت.

وی درباره فوتبال ناپاك گفت: این موضوع متاسفانه در فوتبال هست و حتی شاهد بودیم كه در لیگ های دسته پایین تر نیز این اتفاق رخ داده است.

مجیدی: مهم 3 امتیاز بود

فرهاد مجیدی در مورد این پیروزی گفت: بازی خوبی بود. استقلال توانست از موقعیت خود به خوبی استفاده كند. البته ذوب آهن هم تیم خوبی است اما در این بازی مهم كسب 3 امتیاز بود كه به آن رسیدیم. عمران زاده: بازی 6 امتیازی را بردیم

حنیف عمران زاده تصریح كرد: با پیروزی در بازی امروز می توانیم برای نایب قهرمانی برنامه ریزی كنیم. بازی امروز برای ما به جای 3 امتیاز 6 امتیاز داشت. از تماشاگران هم ممنون هستیم كه اینچنین از تیم حمایت می كنند.

حیدری: باید در آسیا اول شویم

خسرو حیدری با خوشحالی از كسب 3 امتیاز مقابل ذوب‌آهن گفت: فوتبال خوبی را از سوی دو تیم شاهد بودیم. باید با این روحیه خوب به فكر لیگ قهرمانان آسیا باشیم. باید سعی كنیم در گروه خود تیم اول باشیم و خود را برای دور بعد این رقابت ها آماده كنیم.

لینک به دیدگاه

مرفاوی: مهاجمان باید بیشتر دقت کنند

صمد مرفاوی پس از پیروزی یک بر صفر مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: با توجه به شرایط جدول به 3 امتیاز نیاز داشتیم. سعی کردیم هم در حمله و هم در دفاع و میانه زمین برنامه داشته باشیم.

وی افزود: ذوب‌آهن مثل استقلال با توجه به مسابقاتی که در آسیا انجام داده خسته بود اما استقلال شرایط بهتری داشت.

مرفاوی درباره از دست دادن موقعیت‌ها توسط مهاجمان این تیم گفت: خوشحالم که می‌توانیم این همه موقعیت ایجاد کنیم البته مهاجمان باید در زدن ضربات آخر دقت کنند.

این مربی در پاسخ به این سئوال که چرا از آرش برهانی استفاده نکرد، عنوان کرد: هر مربی دوست دارد که بازیکن آماده اش را به زمین بفرستد اما با توجه به ذوب آهن، باید بازیکنانی که مدنظرمان برای این بازی بودند را انتخاب می کردیم و از بازیکنانی استفاده می کردیم که بتوانند که در این بازی کمک مان کنند. در ضمن ما بیشتر از 11 بازیکن نمی توانیم به زمین بفرستیم.

وی درباره جباری نیز گفت: او به لحاظ بدنی باید بیشتر کار کند و دلیل بازی نکردنش نیز همین موضوع است.

مرفاوی در مورد داوری قهرمانی نیز خاطر نشان کرد: چیز خاصی در داوری امروز ندیدم و پنالتی گرفته شده هم درست بود.

مرفاوی هدف استقلال را کسب سهمیه لیگ قهرمانان دانست و گفت: تلاش می کنیم در 3 بازی پایانی به این مهم دست یابیم.

لینک به دیدگاه

غيبت 5 بازيكن در تمرين استقلال

وساطت مظلومي براي ورود آبي پوشان به دستگردي ... icon_gol.gificon_gol.gif

خبرگزاري فارس: مدير تيم فوتبال استقلال براي ورود اعضاي اين تيم به مجموعه ورزشي دستگردي وساطت كرد.

A0832806.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال يك روز پس از پيروزي مقابل ذوب آهن بعدازظهر امروز تمريناتش را پيگيري كرد.

درحالي كه قرار بود بازيكنان اين تيم راس ساعت 17 در ورزشگاه دستگردي گردهم آيند، اما به دليل پرداخت نشدن مطالبات ورزشگاه مسئولان اين مجموعه از ورود آبي پوشان جلوگيري كردند. اين مشكل تا دقايقي ادامه داشت و پس از معطل شدن چند بازيكن در شهرك اكباتان سرانجام با وساطت غلامحسين مظلومي مدير تيم استقلال اعضاي اين تيم وارد ورزشگاه شدند.

* واعظ آشتياني مديرعامل استقلال قبل از شروع تمرين در جمع بازيكنان گفت: پيروزي بزرگي مقابل ذوب آهن به دست آورديد و من از كادر فني و اعضاي آناليز تيم كه در چند بازي گذشته تلاش زيادي كردند تشكر مي كنم. اميدوارم به اين روند ادامه دهيد چون پتانسيل تيمي شما بسيار بالا است.

* صمد مرفاوي در ابتداي تمرين با بازيكنان اصلي كه مقابل ذوب آهن به ميدان رفتند دويد و براي آنها تمرين ريكاوري در نظر گرفت. سپس بازيكنان ذخيره در قالب دو تيم به فوتبال دستگرمي پرداختند. پس از 20 دقيقه بازيكنان اصلي محل تمرين را ترك كردند.

* محمد محمدي پس از حضور در محل تمرين به دليل كشيدگي عضلات از مربيان اين تيم اجازه گرفت و ورزشگاه را ترك كرد.

* بهزاد غلامپور با 20 دقيقه تاخير به محل تمرين آبي پوشان رسيد.

* آرش برهاني، ‌سياوش اكبرپور، محسن يوسفي، فرهاد مجيدي و اميرحسين صادقي در تمرين امروز غايب بودند اما هر 5 بازيكن با كسب اجازه از مربيان در ورزشگاه دستگردي حاضر نشدند.

* 10 نفر از هواداران استقلال در محل تمرين حاضر شدند.

* بنابراعلام صمد مرفاوي، تمرين فرداي آبي پوشان تعطيل است. تمرين بعدي اين تيم روز پنجشنبه از ساعت 17 در ورزشگاه دستگردي برگزار خواهد شد.

تيم فوتبال استقلال در هفته سي و دوم ليگ برتر روز يكشنبه هفته آينده در بوشهر به مصاف شاهين مي رود.

لینک به دیدگاه

حجازى: اینجا منتظرند من بمیرم!

نامه سر آلکس فرگوسن براى ناصر حجازى اتفاق بسیار بزرگى بود. اتفاقى که نمى توان به راحتى از کنار آن گذشت اما ناصر خان دلش از بى مهرى ها گرفته است. او از گذشته ها صحبت مى کند و بى مهرى هایى که در حق او شد و اجازه ندادند به آنچه که لیاقتش را داشت برسد.

• نامه آلکس فرگوسن به شما همه را بهت زده کرد. در مورد این اتفاق مهم صحبت مى کنید؟

- این اتفاق نشان دهنده آن است که فرهنگ آنها بالا است. البته ما هم فرهنگ بالایى داریم اما زمانه اینگونه شده است. به هر حال وقتى مى بینند کسى که در آن باشگاه بوده، تمرین کرده و برایشان بازى کرده، امروز در بستر بیمارى است، متأسف مى شوند و افسوس مى خورند و با نوشتن نامه اظهار همدردى مى کنند. این مسأله فرهنگ بالاى آنها را مى رساند. در آن زمان فرگوسن سرمربى منچستر نبود و ما مربى دیگرى داشتیم اما حالا که این بیمارى به سراغم آمده، با من همدردى مى کنند. من ۵ بازى به عنوان بازیکن ذخیره براى منچستر یونایتد به میدان رفتم آن زمان یک ذخیره روى نیمکت بود و مثل الان ۷ نفر روى نیمکت ذخیره ها نمى نشستند.

• فکرش را مى کردید فرگوسن با ارسال نامه اى از شما دلجویى کند؟

- نه، فکرش را نمى کردم. اگر مربى خود من بود و مرا مى شناخت شاید اما فرگوسن شناختى از من نداشت اما این قدردانى و همدردى را با من انجام داد. اگر ما باشیم، مى گوییم بگذار طرف بمیرد چون مزاحم ما است. اگر چشم دیدن مرا داشتند در ۲۹ سالگى مرا از تیم ملى کنار نمى گذاشتند.

• این اتفاق چقدر به شما دلگرمى داده است؟

- وقتى یک مربى بزرگ مثل فرگوسن نامه مى دهد و اظهار همدردى مى کند، کار بسیار بزرگى است و من دلگرم مى شوم. در ایران هم یک سرى از دوستان و اطرافیان ناراحت شدند که این اتفاق برایم افتاد اما خیلى از آقایان راحت مى شوند و مى گویند بگذار طرف بمیرد تا راحت شویم!

• مگر شما چه مزاحمتى براى آنها داشته اید؟

- نمى دانم اما اگر مزاحم نبودم که بیرونم نمى کردند. حتماً با آنها همسو و هم فکر نبودم. من بله قربانگو نبوده و نیستم و اگر بودم الان سر کار بودم و پست هاى مهم به من داده بودند.

• با این به نظر مى رسد احساس غریبى مى کنید؟

- خیلى، البته براى مردم غریب نیستم. مردم مرا خیلى دوست دارند و همین مسأله به من دلگرمى مى دهد. من براى افراد دیگرى غریب هستم اما مردم همیشه به من محبت دارند.

• وضعیت بیمارى شما به کجا کشید؟

- دوران درمانم تمام شد و فقط پنجم اردیبهشت باید چکاب کامل از ریه ام صورت گیرد. دیگر آمپول نمى زنم. خانه ما مثل بیمارستان شده است چون آتیلا رباط پاره کرده و پاى او مورد عمل جراحى قرار گرفت و بقیه افراد خانه هم مشکلاتى دارند و در حال حاضر خودم از همه سالم تر هستم.

• روحیه خیلى خوبى هم دارید.

- بالاخره باید زندگى کرد. کارى نمى توان صورت داد اما انشاءالله به زودى به تلویزیون مى روم و به صورت زنده و مستقیم حرف هایم را مى زنم. چون آنجا راحت تر مى توانم صحبت کنم.

• به اسلواکى برمى گردید؟

- قرار بود بروم اما هوا خیلى سرد است و اگر بروم به مشکل مى خورم. چند هفته دیگر اگر هوا خوب شود، براى ۲ بازى آخر تیم مى روم و اگر حالم کاملاً خوب بود، براى فصل بعد برنامه ریزى مى کنیم.

لینک به دیدگاه

حضور استقلال در هتل ديچ ووتانا و حضور خبرنگاران ايراني

خبرگزاري فارس: كاروان تيم استقلال صبح فردا تهران را به مقصد ابوظبي ترك خواهد كرد و پس از رسيدن به امارات به هتل ديچ ووتانا مي‌رود.

A0824950.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي استقلال براي برگزاري ديدار با الجزيره صبح فردا تهران را به مقصد ابوظبي ترك خواهند كرد. بازيكنان اين تيم بايد ساعت 8 صبح در هتل المپيك خود را به مربيان معرفي كنند و از آنجا راهي فرودگاه امام خميني (ره) شوند.

اين تيم با پرواز مستقيم ساعت 11.40 راهي امارات مي شود و پس از ورود به اين كشور راهي هتل ديچ ووتانا خواهد شد.

*اصغر مانوسي فر مسئول كميته امور بين الملل باشگاه استقلال امروز براي انجام امور اين تيم راهي امارات شد.

*20 خبرنگار از ايران براي پوشش خبري تصويري ديدار استقلال و الجزيره راهي امارات مي شوند.اين خبرنگاران با هزينه شخصي راهي امارات مي شوند.باشگاه استقلال پيش بيني كرده خبرنگاراني كه براي پوشش ديدار سپاهان و العين راهي اين شهر شده اند براي ديدار استقلال به شهر ابوظبي بيايند.از همين رو خبرنگاران بايد براي دريافت ID كارت بازي استقلال-الجزيره با روابط عمومي اين باشگاه تماس بگيرند.طبق قوانين كنفدراسيون آسيا خبرنگاران بايد براي هر بازي ID كارت جداگانه بگيرند.

*مسئولان استقلال در تلاش هستند 2 دستگاه اتوبوس براي رفت و آمد هواداران از دبي به ورزشگاه ابوظبي در خدمت تماشاگران قرار دهند.

*اعضاي اين تيم پنج شنبه ساعت 18.45 دقيقه ابوظبي را به مقصد تهران ترك مي كنند.

تيم استقلال در آخرين ديدار مرحله گروهي ليگ قهرمانان در منطقه غرب روز چهارشنبه در ابوظبي به مصاف الجزيره امارات مي رود.

لینک به دیدگاه

ادامه آنالیز حریف اماراتی و حضور کلیه بازیکنان

آبی پوشان تهرانی در شرایطی تمرین عصر شنبه خود را پشت سرگذاشتند که کلیه بازیکنان در این تمرین حضور داشتند. به گزارش خبرنگار مهر، با نزدیک شدن زمان برگزاری دیدار تیم های فوتبال الجزیره امارات و استقلال، کادر فنی آبی پوشان آنالیز حریف اماراتی را در دستور کار قرارداده است. در تمرین امروز نیز بازیکنان حدود 40 دقیقه به آنالیز این تیم پرداختند. این انالیز در روزهای گذشته نیز صورت می گرفت.

* در این تمرین عصر شنبه استقلال همه اعضای کادر فنی و بازیکنان حضور داشتند و تمرین بدون غایب برگزار شد.

* نزدیک به 50 هوادار استقلال با وجود بارش باران این تمرین را از نزدیک تماشا کردند.

* در تمرین امروز ابتدا بازیکنان دور زمین دویدند و سپس به کار با توپ و کارهای کششی پرداخته و پس از آن زیر نظر صمد مرفاوی و مجید نامجو مطلق به کارهای تاکتیکی پرداختند و در بخش پایانی تمرین فوتبال درون گروهی در دستور کار قرار گرفت.

* براساس اعلام مسئولان باشگاه استقلال، بازیکنان این تیم روز دوشنبه با حضور در هتل المپیک راهی فرودگاه امام خواهند شد و راهی امارات می شوند.

* آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال قبل از سفر به امارات عصر یکشنبه در ورزشگاه شهید دستگردی برگزار خواهد شد.

آخرین دیدار استقلال در مرحله مقدماتی هشتمین دوره رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا روز چهارشنبه 8 اردیبهشت ماه در شهر ابوظبی امارات برابر الجزیره برگزار خواهد شد.

لینک به دیدگاه

عمران‌زاده: با 120 هزار هوادار، سپاهان را شكست مي‌دهيم

حنيف عمران‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاي فارس، در خصوص آخرين وضعيت استقلال گفت: تمرينات منظمي را پشت سر گذاشتيم و براي بازي با الجزيره آماده مي‌شويم.

وي ادامه داد: دوست داريم همانطور كه از ابتداي ليگ قهرمانان منظم كار كرديم در انتهاي مرحله گروهي هم با صدرنشيني به كار خود خاتمه دهيم.

عمران‌زاده در خصوص اينكه ترجيح مي‌دهد تيمش در مرحله بعد با چه تيمي بازي كند، گفت: دوست دارم مقابل سپاهان بازي كنيم. اولين ديداري كه امسال‌ موفق شدم با استقلال استارت بزنم، بازي برگشت با سپاهان بود كه متاسفانه نتيجه را واگذار كرديم. حالا دوست دارم در مرحله بعد به سپاهان بخوريم تا آن نتيجه را جبران كرده و با حضور 120 هزار استقلالي به مرحله بعد صعود كنيم.

اين بازيكن در خصوص اينكه آيا تيمش مي‌تواند براي فصل آينده سهميه ليگ قهرمانان را كسب كند، گفت: با توجه به صعود پرسپوليس به فينال جام حذفي و شانس اين تيم براي قهرماني اين فرصت براي استقلال فراهم است كه رقيباني مثل ذوب‌آهن و استيل آذين را كنار بزند.

عمران‌زاده در خصوص عملكرد خود در اين فصل گفت: اين مسئله را بايد كارشناسان تشخيص بدهند اما با توجه به اينكه از نيم فصل دوم به استقلال اضافه شدم فكر مي‌كنم عملكرد خوبي داشتم.

وي در خصوص قراردادش با استقلال گفت: دو سال با اين تيم قرارداد دارم. البته بندي در آن وجود دارد كه بايد براي سال دوم از لحاظ مالي به توافق لازم برسيم ولي مشكلي در اين زمينه وجود ندارد و در استقلال مي‌مانم.

لینک به دیدگاه

مرفاوی: نباید سرنوشت را به اما و اگر بسپاریم

عبدالصمد مرفاوی در آستانه سفر به امارات شرایط کلی تیمش را مطلوب توصیف می‌کند و از هر جهت بابت تدارک تاکتیکی تیمش راضی است. او حریف چهارشنبه تیمش را می‌شناسد و امید فراوانی دارد تا استقلال با در دست داشتن چنین شناختی بتواند الجزیره را در خانه‌اش مغلوب کرده و صدرنشینی تیمش همان چهارشنبه شب قطعی شود.

از تمرینات تیم رضایت دارید؟

بله! شکر خدا همه چیز طبق برنامه پیش می‌رود و ما با استراحت کافی که پس از بازی با ذوب‌آهن داشتیم توانستیم تمریناتمان را از پنجشنبه شروع کنیم و حالا هم در اندیشه جا انداختن نوع بازی‌مان برابر الجزیره در تیم هستیم.

چقدر از الجزیره شناخت دارید؟

خب ما در دور رفت برابر این تیم به میدان رفته‌ایم و شناخت خوبی از آنها داریم. علاوه بر آن تعدادی از مسابقات اخیر این تیم را هم دیده‌ایم و آنالیز دقیقی روی آنها انجام داده‌ایم تا نکته‌ای از نظرمان دور نمانده باشد.

اما الجزیره برای صعود، قطع امید کرده است. فکر می‌کنید بازی راحتی برابر این تیم داشته باشید؟

قطعا الجزیره با تمام قدرت برابر ما صف‌آرایی خواهد کرد. یعنی ما با چنین تصوری برابر این تیم به میدان خواهیم رفت. ما در شرایطی نیستیم که بخواهیم چیزی را به اما و اگر بسپاریم.

خبر دارید که اگر الغرافه، الاهلی را شکست دهد و شما نتیجه دلخواهتان را نگیرید خطر دوم شدن تهدیدتان می‌کند؟

بله، به همین خاطر هم هست که می‌گویم ما باید با برد امارات را ترک کنیم.

نتیجه بازی الغرافه – الاهلی را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟

هر دوی آن تیم‌ها شانس صعود به دور بعد را دارند. البته شانس الغرافه بیشتر است چون با یک تساوی هم می‌تواند تیم دوم گروه شود اما الاهلی باید حتما برنده شود.

فکر می‌کنید الاهلی چنین توانایی را دارد؟

ببینید در چنین مسابقاتی علاوه بر مباحث تاکتیکی و کار تیمی و حتی انفرادی شرایط روحی تیم‌ها هم تاثیر فراوانی در کسب یا عدم کسب نتیجه لازم دارد. به نظر من این که کدام تیم صعودکننده آن بازی باشد را شرایط روحی دو تیم تعیین می‌کند.

در مورد تیم دوم گروه c حرفی نمی‌زنید. فکر نمی‌کنید که سپاهان در آن گروه دوم و حریف استقلال شود؟

هنوز فرصت فکر کردن به این مسایل را ندارم و تمرکزم روی بازی چهارشنبه است.

فکر می‌کنید سپاهان حریف استقلال می‌شود؟

اجازه بدهید اول تکلیف خودمان مشخص شود بعد در مورد تکلیف حریفمان در مرحله پلی‌آف حرف بزنیم.

سپاهان می‌تواند دوم گروهش شود؟

نمی‌دانم. این تیم با العین بازی دارد و باید منتظر ماند.

دوست دارید به یک تیم ایرانی بخورید یا یک حریف دیگر؟

برای ما فرقی نمی‌کند. آنچه برای ما مهمتر از هر چیزی است اینکه بتوانیم صدر جدول گروه‌مان را به خودمان اختصاص دهیم و در بازی پلی‌آف میزبان باشیم. آن وقت شرایط خیلی برایمان تفاوت پیدا خواهد کرد.

حالا اگر سپاهان حریفتان شود چه؟

به هر حال با تقدیر نمی‌توان جنگید. تقدیر در فوتبال گاهی اوقات به شکلی بی‌رحمانه برای تیم‌ها رقم می‌خورد و مقابله با آن کار دشواری است.

چقدر امیدوارید که الجزیره را شکست دهید؟

خیلی خیلی امیدوار هستم. ما باید هر سه امتیاز این بازی را بگیریم و با توجه به شرایط تیمی‌مان مطمئن هستم که این مهم را به دست خواهیم آورد.

به خاطر برد برابر ذوب‌آهن می‌گویید؟

بله! پس از آن برد روحیه‌بخش شرایط بچه‌ها بهتر هم شده است و حالا فقط به برد در ابوظبی فکر می‌کنیم.

و شاهین بوشهر چطور؟

خب آن بازی هم در نوع خود مهم و حساس است اما فعلا به آن فکر نمی‌کنم.

از فشردگی مسابقات ناراضی نیستید؟

چه کار می‌توان کرد؟ هر چه به مسوولان فدراسیون می‌گوییم بهانه‌های خودشان را مطرح می‌کنند و ما هم باید تبعیت کنیم. کاری غیر از این هم از دستمان برنمی‌آید.

لینک به دیدگاه

برهانی: هرگز به بازی نکردنم اعتراض نمی‌کنم

پس از به نمایش درآمدن تصویر آرش برهانی روی نیمکت استقلال که به تغییرات اجباری در تیمش می‌خندید شایعه شد آرش بابت اتفاقات آن بازی از کادرفنی‌اش انتقادات شدیدی صورت داده و سپس کمیته انضباطی استقلال او را فراخوانده است. آرش روز گذشته به باشگاه استقلال رفته بود.

برای حضور در کمیته انضباطی به باشگاه رفتی؟

کدام کمیته انضباطی؟ من کاری نکرده‌ام که به کمیته انضباطی باشگاه دعوت شوم.

اما شایعه شده بود تو بابت انتقاد از ...

واقعا برای آنهایی که این شایعات را می‌سازند متاسفم.

پس تو به کادرفنی معترض نشدی؟

خیر. چرا باید معترض شوم. هرگز هم‌چنین روحیه‌ای نداشته‌ام که بابت بازی کردن یا نکردنم به کادرفنی خرده بگیرم. مربیان استقلال مسوولیت فنی تیم را برعهده دارند و هر آنچه تصمیم بگیرند می‌پذیرم. آن روز (بازی با ذوب‌آهن) هم قرار بود به میدان بروم اما یکی دو تغییر اجباری در تعویض‌ها باعث شد به من نوبت نرسد. بابت برد استقلال هم خیلی خوشحال شدم و هیچ اعتراضی هم نکردم. گاهی اوقات چنین شرایطی پیش می‌آید و هیچ دلخوری از این بابت از کسی ندارم.

شرایط خودت چطور است؟

خیلی خوب تمرین می‌کنم و از انگیزه فراوانی برای بازی کردن برخوردار هستم.

پس فکر می‌کنی برابر الجزیره به میدان بروی؟

این را کادرفنی می‌داند ولی من از هر نظر آماده‌ام.

نظرت در مورد بازی چهارشنبه چیست؟

تیم الجزیره تنها امتیازش در این گروه را از استقلال گرفته است. فکر می‌کنم از این جهت آنها دارای انگیزه زیادی هستند تا باز هم از ما امتیاز بگیرند اما با توجه به شرایط جدول گروه‌مان (a) ما قطعا باید این تیم را شکست دهیم و قول می‌دهم که ما برای برد به امارات خواهیم رفت.

راستی در مورد تمدید قراردادت با استقلال فکری نکرده‌ای؟

فعلا همه فکر و ذکرم به موفقیت استقلال در لیگ قهرمانان و سپس لیگ‌برتر است، در مورد مسایل دیگر پایان فصل تصمیم‌گیری خواهم کرد.

لینک به دیدگاه

اجازه ندهید برای استقلال مشکل ایجاد شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ و به نقل از یک مقام آگاه در باشگاه استقلال، سرمربی استقلال از اکبر پور، مجیدی و امیرآبادی درخواست کرد که تنها به دیدار با الجزیره امارات فکر کنند و اینکه استقلال بتواند با تمرکز این بازیکنان به عنوان تیم اول گروه خود وارد مرحله دوم مسابقات آسیایی شود.

گفتنی است، این سه بازیکن مقابل شاهین بوشهر در لیگ برتر نمی توانند استقلال را همراهی کنند و به همین علت قصد داشتند در سفر به کشور امارات با اجازه مربیان این تیم چند روزه را در این کشور به استراحت بپردازند، اما سرمربی استقلال با استراحت بازیکنانش مخالفت کرد.

لینک به دیدگاه

الجزیره را درهم می کوبیم

کیانوش رحمتی بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازی با تیم فوتبال الجزیره بازی خوبی برای ما است زیرا با توانایی بالا به مصاف حریف خود می رویم تا بتوانیم حریف را شکست دهیم زیرا هدف ما فقط رسیدن به قهرمانی است.

وی تصریح کرد: ما در لیگ برتر سه بازی سخت را در پیش رو داریم و توان خود را در این بازی به نمایش می گذاریم تا بتوانیم جایگاه خود را حفظ کنیم.

لینک به دیدگاه

آخرین تمرین استقلال در تهران برگزار شد/ روز شلوغ آبی‌ها و اعتراض به یک درگیری

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال که خود را برای برگزاری آخرین دیدار مرحله مقدماتی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا برابر الجزیره امارات آماده می کند عصر یکشنبه تمریناتش را در ورزشگاه شهید دستگردی پیگیری کرد.

در این تمرین که مانند روزهای گذشته با آنالیز حریف روز چهارشنبه آبی پوشان آغاز شد، همه بازیکنان حضور داشتند و زیر نظر اعضای کادر فنی در دو گروه به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.

استقلالی ها که آخرین روز حضورشان در تهران را سپری می کردند شاهد حضور تعدادی از هواداران این تیم و دوربین های چند شبکه خبری عکاسان و خبرنگاران رسانه های ورزشی بودند. امروز یکی از معدود روزهای شلوغ ورزشگاه شهید دستگردی بود.

در تمرین عصر یکشنبه استقلال آرش برهانی پس از دقایقی تمرین به دلیل مصدومیت جزیی که داشت با تشخیص صمد مرفاوی به تمریناتش ادامه نداد.

فرهاد مجیدی و صمد مرفاوی نیز که از انتشار خبر و عکس درگیریشان در یکی از روزنامه های ورزشی گله مند بودند این درگیری را رد کردند و به این رویه برخی رسانه های ورزشی اعتراض کردند.

اعضای تیم فوتبال استقلال ساعت 8 روز دوشنبه در هتل المپیک جمع می شوند تا راهی فرودگاه امام خمینی شوند و ساعت 12 عازم امارات شوند.

دیدار تیم های فوتبال استقلال ایران و الجزیره امارات روز چهارشنبه در شهر ابوظبی امارات برگزار خواهد شد و استقلال که صعود خود را قطعی کرده است برای تثبیت صدرنشینی به سه امتیاز این بازی نیاز دارد.

لینک به دیدگاه

طالب لو : هر چه داشتم صادقانه برای استقلال گذاشته‌ام ...

وحید طالب‌لو که از نیمکت نشینی در استقلال ناراضی است در مصاحبه‌ای رادیویی خاطرنشان کرد: بهتر است از کادر فنی بپرسید که چرا من بازی نمی‌کنم اما معتقدم بازی نکردنم دلیل فنی ندارد. این قسمت غیر فنی فوتبال است که دوست ندارم هواداران آن را ببینند. مردم بهتر است همان شور و حال فوتبال و برد و باخت‌ها را ببینند. تا حالا صبر کرد‌ه‌ام از این پس هم صبر می‌کنم.

وی در مورد اینکه بازی نکردنش علامت سوالی برای خبرنگاران است، اظهار داشت: این علامت سوال برای من هم هست. من هر چه دارم اول از خدا بعد از دعای خیر والدین و سپس از استقلال و هوادارانش است و این مسئله را هیچ وقت فراموش نمی‌کنم.

طالب‌لو در مورد اینکه محمدی عملکرد خوبی در درون دروازه استقلال داشته است عنوان کرد: بحثی در مورد محمدی ندارم اما اگر بخواهیم اینگونه نگاه کنیم من هم در 10 دیدار اول استقلال فقط 3 گل خوردم که یکی از آنها نیز پنالتی بود پس عملکردم بد نبوده که از ترکیب تیم کنار گذاشته شدم. یک سری از مسایل را نمی‌توان گفت.

وی یادآور شد: نیمکت نشینی و بازی کردن یا نکردن آنقدر مهم نیست. برخورد و رفتار با بازیکن گاهی وقت‌ها جالب نیست. من بازیکن آزاد هستم و در این شرایط تصمیم‌گیری برای فصل آینده درست نیست. من همیشه با دو سه پیشکسوت مشورت می‌کنم و از آنها راهنمایی می‌گیرم.بعد از لیگ تصمیم گیری منطقی است.

طالب‌لو در مورد اینکه چرا همیشه دروازه‌بان‌ها در تیم‌های بزرگ با یکدیگر مشکل دارند گفت: دلیل اصلی آن این است که درون دروازه تیم فقط یکی باید قرار بگیرد و وقتی من می‌گویم باید بازی کنم معنایش این است که محمدی نباید بازی کند و شبهه ایجاد می‌شود.

وی تاکید کرد: تاکنون چنین شرایطی را در فوتبال تجربه نکرده بودم با این حال فقط می‌توانم به هواداران بگویم که هر چه داشتم صادقانه برای استقلال گذاشته‌ام. اگر توانایی‌ام کم بوده یا زیاد؛ صادقانه کار کرده‌ام.

لینک به دیدگاه

پیشکسوت استقلال غریبانه آمد و غریبانه رفت!

یکی از بازیکنان اسبق باشگاه استقلال تهران که پس از مدتها از خارج به ایران برگشته بود بار دیگر کشورمان را ترک کرد.

"امیر هاشمی مقدم" مهاجم اسبق تیم فوتبال استقلال تهران که در کشور هلند زندگی می کند و چندی قبل به ایران آمده بود بار دیگر کشور را ترک کرد.

این بازیکن قدیمی که از کم توجهی مسئولان گلایه مند بود قبل از ترک کشور گفت: در مدت زمان حضورم در کشور کسی سراغ از من نگرفت و انگار که من بازیکن این فوتبال نبوده ام.

لینک به دیدگاه

پرونده مدیرعامل استقلال به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع شد

رئیس سازمان لیگ از ارسال پرونده مدیرعامل باشگاه استقلال به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، صبح امروز جلسه اعضای هیات رئیسه فدراسیون با روسای هیات‌های فوتبال سراسر کشور در هتل سلام مشهد برگزار و در مورد اجرای طرح آسیا ویژن بحث‌هایی مطرح شد.

در پایان این جلسه خبرنگاران با اعضای هیات رئیسه گفت و گوهایی را انجام دادند.

در یکی از مصاحبه‌ها عزیز محمدی در جمع خبرنگاران در مورد اظهارات واعظ آشتیانی در مورد مسائل مختلف فوتبال گفت: تمامی مصاحبه‌های مدیرعامل استقلال را جمع آوری کرده‌ایم و پرونده وی را به کمیته انضباطی ارجاع داده‌ایم تا در مورد ایشان تصمیم‌گیری شود.

رئیس سازمان لیگ همچنین از اجرای قدرتمندانه منشور اخلاقی در فصل آینده فوتبال خبر داد و در واکنش به شایعه منشوری شدن علی دایی در لیگ برتر آینده گفت: در حال حاضر هیچ نامی مطرح نیست اما منشور اخلاقی را همچنان اجرا خواهیم کرد.

از نکات جالب دیگر این مصاحبه‌ها اظهارات متناقض رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال بود که طبق روال گذشته ادامه داشت.

در حالی که علی کفاشیان گفت احتمال دارد ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیایی فقط دو نماینده داشته باشد مهدی‌ تاج در گوشه‌ دیگری از سالن در جمع خبرنگاران اعلام کرد فصل آینده نیز همان 4 سهمیه را در لیگ قهرمانان آسیا خواهیم داشت زیرا اوضاع فوتبال ما نسبت به گذشته بهتر شده است و به جای 3 میلیارد تومان 13 میلیارد تومان درآمدزایی داشته‌ایم.

عصر امروز نیز هیات رئیسه فدراسیون فوتبال جلسه دیگری در مشهد برگزار می‌کند تا در مورد سرمربیگری تیم امید تصمیم‌گیری کند.

لینک به دیدگاه

اكبرپور: امیدوارم دل هواداران را شاد کنیم

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: الجزیره تیم خوب و پرمهره اى است و در دیدار رفت هم موفق به کسب امتیاز از ما شد اما تلاش مى کنیم پیروزى را به دست آوریم تا بازى مرحله بعد را در تهران برگزار کنیم.

سیاوس اکبرپور ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: بعد از برد مقابل ذوب آهن اصفهان از نظر روحى در بهترین شرایط قرار داریم و در امارات به دنبال ۳ امتیاز هستیم.

وی در مورد تیم الجزیره گفت: الجزیره تیم خوب و پرمهره اى است و در دیدار رفت هم موفق به کسب امتیاز ما شد. تلاش مى کنیم در خانه آنها پیروزى را کسب کنیم و بازى مرحله بعد را در تهران برگزار نمائیم.

مهاجم استقلال در مورد شرایط خود تصریح کرد: چند هفته گذشته در بهترین شرایط آمادگى جسمانى هستم و دوست دارم در این مسابقات گلزنى را شروع کنم.

اکبرپور در مورد شانس آسیایى شدن استقلال افزود: ما مى توانیم با کسب امتیاز از دیدارهاى آینده خود در لیگ حتى نایب قهرمانى را هم بدست بیاوریم و سهمیه آسیا را کسب کنیم.

وى در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم با ارائه بازی هاى خوب و کسب نتایج مناسب دل هواداران را شاد کنیم.

لینک به دیدگاه

فرهاد مجیدی: با الجزیره دیدار سختی داریم

کاپیتان تیم فوتبال استقلال تهران در کنفرانس خبری قبل از بازی مقابل الجزیره در لیگ قهرمانان آسیا گفت: بازی سختی خواهیم داشت.

فرهاد مجیدی افزود: تلاش می‌کنیم در این بازی برنده باشیم و مهم‌ترین تفکرات ما این است که با کسب این سه امتیاز، به عنوان سرگروه از دور مقدماتی صعود کنیم.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله بازی بعد را با حضور طرفداران پرشور تیم استقلال در استادیوم آزادی تهران برگزار خواهیم کرد.

مجیدی تیم فوتبال الجزیره را یکی از امیدهای قهرمانی لیگ برتر امارات دانست که از بازیکنان باتجربه و خوبی تشکیل شده است.

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...