رفتن به مطلب

╬♥╬ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس ╬♥╬

zafar

ارسال های توصیه شده

خليلي: تا دو روز ديگر به توافق نرسيم، از پرسپوليس مي‌روم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم پرسپوليس گفت: اگر تا دو روز ديگر با مسئولان پرسپوليس به نتيجه نرسم به ساير پيشنهاداتم فكر مي‌كنم.

A0435700.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي پس از جلسه امروز با حبيب كاشاني در خصوص آخرين وضعيت خود با سايت باشگاه پرسپوليس گفت‌وگو كرده است.

از جلسه چه خبر؟

هيچي. خبر خاصي نبود. نشستيم و صحبت هايمان را مطرح كرديم. در مجموع جلسه خوبي بود.

بالاخره ماندني هستي يا نه؟

معلوم نيست. قرار است ظرف 48 ساعت آينده در اين مورد تصميم گيري كنيم.

تصميم گيري كنيم؟ يعني دو طرف بايد تصميم بگيرند؟

بله. باشگاه يك سري شرط و شروط داشت و طبيعي است كه من هم به عنوان بازيكن آزاد شرايطم را اعلام كردم.

شروط مالي؟

نه به اين شكل كه شما مطرح مي كنيد. من با پرسپوليس مشكل مالي ندارم. حاج حبيب هم حرفي در اين مورد نزد. من هميشه با كمترين توقع مالي در پرسپوليس ماندم. باور كنيد در اين جلسه راجع به همه چيز صحبت كرديم جز مسائل مالي.

پس مشكل كجاست؟

به هرحال يك سري مسائل هست كه هنوز روشن نشده. يعني نتوانستيم به طور كامل به توافق برسيم. اگر ظرف 48 ساعت آينده نتوانيم به توافق برسيم در مورد پيشنهادات تيم هاي ديگر فكر مي كنم.

از پيشنهادهاي خارجي چه خبر؟

چند پيشنهاد هست اما به خاطر خانواده ام ترجيح مي دهم در يك تيم تهراني بازي كنم.

پس تا 48 ساعت آينده...

اميدوارم به توافق برسيم. اما اگر نشد بابت جدايي از پرسپوليس و حضور در تيم هاي ديگر از هواداران رخصت مي خواهم. به شخصه خاطرات خوبي با پرسپوليس داشتم. مديون هواداران پرسپوليس هستم. بهترين خاطرات فوتبالي ام را با اين تيم دارم اميدوارم همه شرايط براي حضور دوباره ام فراهم شود.

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 724
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

64307.jpgكمیته انضباطی فدراسیون درباره اتفاقات دیدار دو تیم پرسپولیس و سپاهان كه در تاریخ 28 اردیبهشت در تهران برگزار شد رای خود را صادر كرد.

به گزارش عصر ایران، به خاطر اتفاقات دیدار پرسپولیس و سپاهان مبنی بر توهین تماشاگران منتسب به پرسپولیس و اقدام به فحاشی علیه این تیم و سرمربی، كمیته انضباطی پس از تشكیل جلسه در روز 24 خرداد كه قرار بود براساس دعوت قبلی، سرپرست پرسپولیس در آن حضور یابد ولی متاسفانه نامبرده بدون هیچگونه اطلاعی در جلسه حاضر شد و كمیته انضباطی ضمن رسیدگی به تخلفات تماشاگران منتسب به این تیم، سرخپوشان را به پرداخت بیست میلیون ریال جریمه نقدی محكوم كرد.

رای صادره یك هفته مهلت تجدید نظر در كمیته استیناف را خواهد داشت.

لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

1277392226.jpg بازیکنان پرسپولیس امروز (پنجشنبه) تمرینات منظم خود را در سه مرحله و زیر نظر کادر فنی این تیم انجام دادند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت که برای پشت سر گذاشتن دوران بدنسازی در اردوی اردبیل به سر می‌برند، طبق برنامه همیشگی، ساعت 6:45 صبح مرحله اول تمرینات خود را استارت زدند.

با این تفاوت که محل تمرینات تغییر کرده بود و پرسپولیسی ها برای انجام تمریناتشان در زمین چمن ورزشگاه « نیر » حضور یافتند و زیر نظر محمد مولایی به دویدن پرداختند.

حمیدرضا علی عسگر و امیرحسین فشنگچی که هر دو مصدومیتی جزیی دارند به صورت جداگانه و زیر نظر دکتر زرینه تمرین اختصاصی خود را انجام دادند.

پرسپولیسی‌ها پس از آن به هتل محل اقامت خود بازگشتند و پس از صرف صبحانه، در ساعت 10:45 دقیقه با اتوبوس عازم ورزشگاه نیر شدند تا مرحله دوم تمریناتشان را پشت سر بگذارند. پیش از آغاز تمرینات، حبیب کاشانی به صورت جداگانه و البته مفصل، با علی دایی و نیز محمود خوردبین صحبت کرد.

پس از دویدن های گروهی، تیاگو و رحمان احمدی به صورت اختصاصی تمرین کردند.

مجتبی زارعی نیز جدا از دیگر بازیکنان به نرم دویدن پرداخت. علی عسگر و فشنگچی هم کماکان به صورت اختصاصی و جداگانه تمرین می کردند.

این تمرینات حدود یک ساعت به طول انجامید و با حرکات کششی و نرم دویدن، پایان یافت.

پرسپولیسی‌ها عصر امروز در ورزشگاه تختی اردبیل، دیداری تمرینی را در برابر تیم دانشگاه آزاد این شهر برگزار خواهند کرد.

لینک به دیدگاه

مهدي تارتار به عنوان مربي تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شد. به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، با نظر علي دايي مهدي تارتار به عنوان دستيار علي دايي در تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شد.

پيش از تارتار مذاكراتي با يحيي گل محمدي و يك مربي كروات نيز صورت گرفته بود اما سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نهايت اين بازيكن اسبق پرسپوليس را به عنوان دستيار خود در فصل 90-89 انتخاب كرد.

تارتار پيش از اين به عنوان كاپيتان،‌ مربي و سرمربي تيم فوتبال راه آهن نيز فعاليت كرده بود.

• Like 1
لینک به دیدگاه

A0836703.jpg

دايي: سه تيم مدعي قهرماني در جام جهاني هستند

سرمربي پرسپوليس گفت: تيم‌هاي برزيل، اسپانيا و آرژانتين شانس نخست قهرماني در جام جهاني هستند.

علي دايي قبل از تمرين امروز در جمع خبرنگاران در خصوص بازي‌هاي جام جهاني و برنامه تلويزيوني يك جهان يك جام اظهار داشت: بازي‌هاي جام جهاني را دنبال مي‌كنم و به نظر من برزيل‌، اسپانيا و آرژانتين شانس‌هاي نخست قهرماني هستند. اين تيم‌ها جزو بهترين‌هاي جام جهاني محسوب مي‌شوند.

وي افزود: من فقط به بازي‌ها توجه مي‌كنم و برايم فرقي ندارد كه چه برنامه‌‌اي و با چه عنواني پخش مي‌شود. در خصوص برنامه يك جهان يك جام پيشنهادي ندارم و فقط براي آنها كه زحمت مي‌كشند آرزوي موفقيت مي‌كنم.

دايي در جواب سؤالي در خصوص گزارشگران صداوسيما در رقابت هاي جام جهاني گفت: براي من فرقي نمي‌كند كه چه گزارشگري گزارش كند. براي من مهم بازي است و من بيشتر به بازي‌ها توجه دارم نه عوامل ديگر.

وي در پايان در خصوص پديده‌هاي جام جهاني گفت: بايد صبر كرد و چند بازي آينده به پايان برسد و سپس پديده‌هاي جام جهاني را معرفي كرد.

لینک به دیدگاه

A0794811.jpg

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

جلسه ويژه دايي با آرفي و غيبت احمدي و زارع

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز پيگيري شد.

تمرين پرسپوليس پس از بازگشت از اردوي يك هفته‌اي اردبيل بعدازظهر امروز در ورزشگاه شركت واحد برگزار شد.

در اين تمرين كه از ساعت 17:20 آغاز شد بازيكنان پس از گرم كردن زير نظر مولايي(مربي بدنساز تيم) به كار با توپ در گروه‌هاي سه نفره و سپس كارهاي تاكتيكي و بدني پرداختند.

* در ابتداي تمرين علي دايي به مدت 15 دقيقه در خصوص برنامه‌هاي تمريني خود قبل از اردوي آلمان براي بازيكنان توضيحاتي داد.

*‌ دايي به مدت 10 دقيقه با آرفي به گفت‌وگو پرداخت.

* حميد علي‌ عسگر به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كرد.

* رحمان احمدي و مازيار زارع غايب بودند ضمن اين كه باز هم خبري از محمد پروين نبود.

* فشنگچي به دليل مصدوميت تنها نظاره‌گر تمرين بود.

* حدود 50 هوادار و ليدر در تمرين امروز حضور داشتند و به شدت پرسپوليسي‌ها را مورد تشويق قرار دادند.

* پس از گذشت 25 دقيقه از تمرين عادل كلاه‌كج، آرفي و تياگو به صورت اختصاصي زير نظر مولايي تمرين كردند.

* سامان آقازماني به دليل مسموميت تمرين نكرد.

* يك گلر تستي در تمرين امروز حضور داشت و زير نظر يحيوي به تمرين پرداخت.

* جام جهاني مخصوصا بازي آلمان و انگليس سوژه اصلي تمرين امروز پرسپوليسي‌ها بود. آنها همچنين زمزمه‌هايي در خصوص بازيكناني كه قرار است در آلمان به پرسپوليس بپيوندند با يكديگر داشتند.

* پرسپوليسي‌ها فردا در دو نوبت تمرينات خود را دنبال خواهند كرد.

لینک به دیدگاه

A0725062.jpg

جذب 4 بازيكن ليگ برتري و برگزاري مراسم جشن قهرماني

4 بازيكن ليگ برتري براي حضور در شهرداري تبريز با اين تيم قرارداد امضا كردند.

4 بازيكن به نام‌هاي شهرام گودرزي و محمد ايرانپوريان از مقاومت سپاسي، وريا غفوري از پاس همدان و ميثم بائو از پرسپوليس با ثبت قرادادهاي خود در هيات فوتبال تبريز براي همراهي شهرداري تبريز در ليگ دهم به اين تيم پيوستند.

*مذاكرات مسئولان شهرداري تبريز براي تمديد قراداد اكبر ميثاقيان، سرمربي اين تيم همچنان ادامه دارد و قرار است در چند روز آينده تكليف اين مربي مشخص شود.

* مراسم جشن قهرماني شهرداري تبريز در ليگ دسته اول و صعود به ليگ برتر روز گذشته پس از ديدار با اتكا گرگان برگزار شد كه در اين مراسم مسئولان شهرداري به همراه كادر فني و بازيكنان نماز شكر به جا آوردند و در پايان نيز به قيد قرعه به تماشاگران نيز جوايزي اهدا شد.

لینک به دیدگاه

مذاکره سرخپوشان با عرفان اولروم

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در خصوص وضعیت هوار ملا محمد عنوان کرد: با توجه به اینکه این بازیکن در دوران بدنسازی پرسپولیس شرکت نداشته قطعا احتمال می‌دهیم او گزینه دیگری برای عقد قرارداد داشته باشد. به همین دلیل پرونده هوار ملا محمد برای تمدید قرارداد با پرسپولیس بسته شده است و او در لیگ دهم پرسپولیس را همراهی نخواهد کرد.

وی در خصوص مذاکره با چند مهاجم لیگ برتری گفت: با چند گزینه صحبت‌هایی داشته‌ایم که یکی از آنها عرفان اولروم مهاجم فصل گذشته تراکتورسازی است اما با او فعلا پای میز مذاکره ننشسته‌ایم و فقط صحبت‌های اولیه را انجام داده‌ایم. اولروم یکی از گزینه های ماست و باید دایی در خصوص ایشان نظر بدهد. چند گزینه‌دیگر نیز مدنظر ما قرار دارد.

لینک به دیدگاه

A0778612.jpg

خليلي براي مذاكره با تراكتورسازي به تبريز مي‌رود

مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس امشب براي مذاكره با تراكتورسازي راهي تبريز مي شود.

محسن خليلي كه قراردادش با پرسپوليس به پايان رسيده است به دليل اينكه براي فصل آينده از فهرست مورد نظر علي دايي خارج شد، در حال بررسي پيشنهادهاي خود است.

تراكتورسازي يكي از تيم هايي است كه خواهان خليلي است و اين بازيكن امشب به تبريز مي رود تا با اين تيم مذاكره كند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

A0793619.jpg

آخرين وضعيت بازيكنان پرسپوليس

بازگشت زارع، دو پيشنهاد براي كلاه‌كج و انتظار آرفي

مسئولان باشگاه پرسپوليس از دو پيشنهاد جدي براي انتقال عادل كلاه‌كج به تيم‌هاي ديگر خبر دادند.

با توجه به اينكه عادل كلاه كج و اشپيتيم آرفي در ليست مازاد پرسپوليس حضور دارند مسئولان باشگاه درصدد هستند تا در خصوص پيشنهادهاي داده شده از سوي باشگاه هاي مختلف براي اين دو بازيكن تصميم‌گيري‌هاي لازم را انجام دهند.

در چند روز گذشته دو پيشنهاد از دو تيم ليگ برتري براي جذب عادل كلاه كج به باشگاه پرسپوليس ارائه شد و مسئولان باشگاه در حال رايزني هستند تا بر سر مبلغ رضايتنامه با يكديگر كنار بيايند و زمينه حضور كلاه‌كج را در يك تيم ديگر ليگ برتري مهيا كنند. قرار است قبل از سفر اين هفته پرسپوليس به آلمان تكليف نهايي عادل كلاه‌كج مشخص شود.

همچنين مسئولان باشگاه پرسپوليس مذاكره استقلالي‌ها با آرفي را تكذيب و اعلام كردند فعلا هيچگونه مذاكره‌اي از سوي تيم‌هاي ليگ برتري براي جذب آرفي نشده است.

خبر ديگر اين كه با اعلام حبيب كاشاني مجتبي زارع با جلب رضايت علي دايي از ليست مازاد پرسپوليس خارج شد و در ليست اين تيم براي ليگ دهم قرار گرفت.

• Like 1
لینک به دیدگاه

A0761042.jpg

باشگاه پرسپوليس اعلام كرد:

خداحافظي هوار ملا محمد با پرسپوليس و مذاكره با اولروم

مسئولان باشگاه پرسپوليس از بسته شدن پرونده تمديد قرارداد با هوار ملا محمد خبر دادند.

عباس عليپور مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در گفت‌وگويي در خصوص وضعيت هوار ملا محمد عنوان كرد: با توجه به اينكه اين بازيكن در دوران بدنسازي پرسپوليس شركت نداشته قطعا احتمال مي‌دهيم او گزينه ديگري براي عقد قرارداد داشته باشد. به همين دليل پرونده هوار ملا محمد براي تمديد قرارداد با پرسپوليس بسته شده است و او در ليگ دهم پرسپوليس را همراهي نخواهد كرد.

وي در خصوص مذاكره با چند مهاجم ليگ برتري گفت: با چند گزينه صحبت‌هايي داشته‌ايم كه يكي از آنها عرفان اولروم مهاجم فصل گذشته تراكتورسازي است اما با او فعلا پاي ميز مذاكره ننشسته‌ايم و فقط صحبت‌هاي اوليه را انجام داده‌ايم. اولروم يكي از گزينه هاي ماست و بايد دايي در خصوص ايشان نظر بدهد. چند گزينه‌ديگر نيز مدنظر ما قرار دارد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

A0789734.jpg

به دليل غيبت در اردوي اردبيل

پروين به كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس دعوت شد

هافبك پرسپوليس به دليل غيبت‌ غير موجه در اردوي اردبيل فردا بعد از ظهر بايد در كميته انضباطي باشگاه حاضر شود.

محمد پروين به دليل عدم حضور در اردوي اردبيل و جا ماندن از دوره بدنسازي از سوي مسئولان باشگاه به كميته انضباطي دعوت شد.

پروين بايد فردا ساعت 15 در كميته انضباطي حضور پيدا كند و در خصوص علت‌ غيبت خود در اردوي اردبيل توضيح دهد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

پروين باز هم در تمرين پرسپوليس حاضر نشد

خبرگزاري فارس: آخرين تمرين پرسپوليس قبل از سفر به آلمان برگزار شد.

A0793197.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس آخرين تمرين پرسپوليس از سفر به آلمان براي تشكيل اردوي 10 روزه صبح امروز از ساعت 10:30 در ورزشگاه شركت واحد برگزار شد.

در اين تمرين بازيكنان به مدت 70 دقيقه به بدنسازي و كارهاي بدون توپ پرداختند.

* عليرضا حقيقي، حميد علي عسگر، سامان آقازماني و عادل كلاه‌كج غايب بودند. همچنين محمد پروين كه قرار بود با دستور باشگاه پرسپوليس در تمرين امروز حضور پيدا و خود را به دايي معرفي كند از اين كار خودداري كرد و به تمرين پرسپوليس نيامد.

* عادل كلاه‌كج به دليل توافقات اوليه با مسئولان مس كرمان در تمرين امروز حضور نداشت اما آرفي در كنار تيم به تمرين پرداخت.

* ابراهيم شكوري به دليل مصدوميت و حسين عبدي به دليل سفر به انگلستان غايب بودند.

* علي دايي مثل هميشه در ابتداي تمرين امروز به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت‌وگو پرداخت.

* دايي در حاشيه تمرين امروز با رسايي قائم مقام باشگاه پرسپوليس و محمود خوردبين سرپرست تيم در خصوص سفر به آلمان و كارهاي در دست اقدام به گفت‌وگو پرداخت.

* در تمرين امروز 10 هوادار حضور داشتند.

* يك بازيكن تستي با نظر دايي در تمرين امروز حضور داشت.

* فشنگچي به دليل مصدوميت تمرين نكرد.

* تعدادي از مسئولان از دست يكي از روزنامه‌هاي ورزشي كه در چند روز اخير خبرهايي مبني بر بي‌احترامي هواداران به برخي از پيشكسوتان منتشر كرده بود ناراحت بودند.

* تمرين پرسپوليس ساعت 11:45 به پايان رسيد. اين تيم صبح فردا براي تشكيل اردويي 10 روزه عازم كمپي در دورتموند آلمان خواهد شد. پرسپوليس قرار است دو بازي تداركاتي با تيم‌هاي آلماني داشته باشد كه با مذاكرات علي دايي با دوستان خود در آلمان مقدمات اين كار فراهم شده است.

همچنين دايي قصد دارد با حضور در باشگاه بايرن مونيخ با مسئولان اين باشگاه ديدار كند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

يكشنبه اولين ديدار تداركاتي پرسپوليس در آلمان ...

اولين ديدار تداركاتي پرسپوليس يكشنبه در آلمان برگزار مي‌شود.

A0793258.jpg

يكشنبه هفته آينده ديدار دوستانه پرسپوليس و تيم محلي كايزرا برگزار مي شود.

پرسپوليس براي برپايي اردوي تداركاتي تا 19 تير در شهر دورتموند آلمان خواهد بود.

لینک به دیدگاه

41968399847022893061.jpg

صبح چهارشنبه ، پرواز بامدادی پرسپولیس به مقصد آلمان

تیم فوتبال پرسپولیس بامداد فردا (چهارشنبه) عازم آلمان می شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تیم فوتبال پرسپولیس که برای برپایی دومین اردوی آماده‌سازی خود، کمپ تمرینی دورتموند را در نظر گرفته است، بامداد فردا تهران را به مقصد آلمان ترک می‌کند.

بازیکنان، کادر فنی پرسپولیس طبق اعلام سرپرست تیم باید ساعت 4:30 فردا (چهارشنبه) در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) حضور یابند.

290610060846.jpg

تارتار و 4 بازيكن پرسپولیس جمعه به آلمان مي‌روند

اکثر پرسپولیسی ها فردا عازم اردوی تدارکاتی آلمان می شوند.

4 بازيكن تيم فوتبال پرسپولیس تهران فردا به آلمان نخواهند رفت، اين بازيكنان به دليل مشكلات خروج از كشور نمي‌توانند فردا با پرسپوليس به آلمان بروند.

جلال اكبري، مجتبي زارع، سعيد حلافي و محمد حسین نايیجي بازيكناني هستند كه جمعه راهي آلمان مي‌شوند.

همچنين مهدي تارتار مربي جديد پرسپوليس نيز همراه اين بازيكنان روز جمعه به اردوي آلمان اضافه مي‌شوند.

لینک به دیدگاه

s0dzzrkn2w6w8x26wvy.jpg

مهاجم خارجی مورد نظر پرسپولیس را بیشتر بشناسیم...

کروم جورجیف بیبیشکوف اسم این مهاجم 28 ساله متولد بلاگووگراد کشور بلغارستان است .

این مهاجم 194 سانتی متری اکنون در تیم آکادمیکا دی کامبرای پرتغال شماره 32 را بر تن دارد که در رده 11 لیگ پرتغال قرار دارد. این مهاجم در 17 سالگی یک فصل بسیار نا موفق را در بایرن سپری کرد که حاصلش انجام 1 بازی و بدون گل زنی برای این تیم مطرح آلمانی بود. این بازیکن با تجربه که سابقه ی حضور در تیم های مطرح از جمله لوسکی صوفیه ، استوا بخارست و مارتیمو پرتغال را دارد بهترین فصلش را بین سال های 2007 تا 2009 در تیم مطرح لیگ بلغارستان لیتکس لووک با انجام 56 بازی و زدن 34 گل سپری کرده است. بعد از آن در سال 2009 به استوا بخارست پیوست که بسیار ناموفق بود که فقط 1 بازی انجام داد و با بازی های بسیار ضعیف به تیم ب استوا بخارست پیوست.

او بعد از یک فصل ناموفق از آنجا نیز به تیم کنونی اش یعنی آکادمیکا دی کامبرا نقل مکان کرده است. او اکنون با انجام یک بازی برای این تیم و بدون گل زده شرایط خوبی ندارد و به احتمال زیاد در پرسپولیس به دنبال احیا شدن است . در سطح ملی این مهاجم بین سال های 2000 تا 2003 برای تیم ملی زیر 23 سال بلغارستان با انجام 21 بازی ، 4 گل نیز به ثمر رسانده است اما در تیم ملی بزرگسالان این کشور تنها یک بازی انجام داده است که آن هم گلی در پی نداشته است

لینک به دیدگاه

هواداران پرسپولیس گول شیطنت‌ها را نخورند / خودم گفتم باقری تمدید کند سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که در اردوی آلمان بسر می برد، شایعاتی که در مورد این تیم و بازیکنانش مطرح می‌شود را اقداماتی شیطنت آمیز خواند و از هواداران پرسپولیس خواست به این مسائل توجهی نداشته باشند. به گزارش خبرگزاری مهر، علی دایی در حاشیه اردوی تیم فوتبال پرسپولیس در آلمان با بیان این مطلب افزود: شکر خدا همه چیز خوب است. شرایطی خوب فراهم است تا برنامه‌های فنی و بدنی خود را پیاده کنیم. بچه‌ها شرایط خوبی پیدا کرده‌اند. با نظم و انضباط و با انگیزه خوبی تمرینات را دنبال می‌کنند و مشکلی وجود ندارد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید براینکه به حواشی و اخباری که پیرامون مدرک مربیگری وی مطرح شده است، توجه ندارد، افزود: به نظرم نباید به این حرف و حدیث‌ها توجه کرد. من باید از آقای محصص تشکر کنم که به خوبی جواب آقایان را داده است. من در کلاس مربیگری a شرکت کردم. دو هفته در این کلاس‌ها حاضر بودم، این شیطنت برخی از خبرنگاران است. وقتی مطلب ندارند بنویسند چنین دروغ‌هایی را برای مردم می‌نویسند. من در این کلاس‌ها حاضر بودم و دو هفته به خاطر برگزاری اردو از مدرس‌هایم اجازه گرفتم، کاری که در تمام دنیا اتفاق می‌افتد و مشکلی هم ایجاد نمی‌شود.

وی با بیان اینکه "از بابت مدرک مربیگری هیچ مشکلی وجود ندارد و هواداران پرسپولیس نباید گول این شیطنت‌ها را بخورند"، در خصوص حضور یک بازیکن ایرانی - فرانسوی در اردوی سرخپوشان گفت: به هر حال هنوز زود است که در مورد او اظهارنظر کنم. این بازیکن فقط دو روز است که در تمرینات شرکت می‌کند و مطمئنا نیاز به زمان خواهد داشت.

دایی حضور "بیبیشکوف" مهاجم بلغارستانی که قرار بود به تیم پرسپولیس ملحق شود را منتفی خواند و در خصوص شایعه مخالفتش با تمدید قرارداد کریم باقری گفت: این حرف‌ها شایعه نیست. حرف‌های بی‌منطقی است که یکی از روزنامه‌ها به آن پرداخته است. متاسفم برای این آقایان آنها دنبال مسائلی می‌روند که هیچ کس فکرش را هم نمی‌کند. کریم باقری قبل از پایان فصل با ما تمدید قرارداد کرد. کسی هم که پیشنهاد تمدید را داد، خود من بودم.

وی باقری را "آقا کریم" خطاب کرد و او را یکی از بهترین بازیکنان تیمش خواند و افزود: کریم جز بهترین نفرات ماست و مانند فصل قبل کمک زیادی به من خواهد کرد. او با قدرت در تمرینات حاضر شده و برخلاف فصل‌های قبل که کمتر در تمرینات بدنسازی شرکت می‌کرد، امسال از اردوی سرعین با ما بوده و بسیار خوب تمرین می‌کند. من متاسفم برای روزنامه‌هایی که وقتی برای انعکاس خبرهای واقعی به مشکل برمی‌خورند، سعی می‌کنند خبرهای اشتباه به خورد مردم ‌دهند.

دایی در پاسخ به این پرسش که "پس این موضوع را تکذیب می‌‌کنید؟"، گفت: چه تکذیبی؟ مگر کسی خبرهای غیرواقعی را هم تکذیب می‌کند؟ این خبر حتی ارزش تکذیب کردن را هم ندارد. من یک سئوال از این آقایان دارم. سئوال من هم این است که بر چه پایه و اساسی چنین مطالبی را می‌نویسند؟ اصلا برای این اخبار منبعی دارند یا در تفکرات‌شان به آن شاخ و برگ می‌دهند؟

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از تمایل خود برای قهرمانی یکی از تیمهای برزیل یا آرژانتین برای دستیابی به عنوان قهرمانی جام جهانی گفت و همچنین خطاب به هواداران پرسپولیس گفت: از هواداران می‌خواهم که به هیچ کدام از این اخبار نادرست و حرف ‌و حدیث‌هایی که درست می‌کنند، توجه نکنند. من همین جا به دوستداران پرسپولیس قول می‌دهم که پرسپولیس‌امسال از تمام سال‌های اخیر بهتر و زیباتر بازی خواهد کرد. بچه‌ها بسیار باانگیزه در حال تمرینات آماده‌سازی هستند تا بتوانیم دست در دست هم با قهرمانی دل آنها را شاد کنیم.

لینک به دیدگاه

باقري: لياقت حضور در جام جهاني را نداشتيم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: جاي ايران در جام جهاني خالي نيست چون لياقت نداشتيم.

A0817422.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس كريم باقري تازه ترين صحبت هاي خود در مورد پرسپوليس و مسائل ديگر را مطرح كرده است.

متن صحبت هاي وي در زير آمده است:

*شرايط اردويي پرسپوليس در آلمان به چه ترتيب است؟

شرايط خوبي در اردو حاكم است. يك اردوي كاملا حرفه‌اي با نظم و انضباط خاص برگزار مي‌‌شود كه پايه‌گذار نظم خوبي براي فصل آتي خواهد شد. به اين ترتيب اميدواريم تيم خوبي روانه ليگ دهم، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا كنيم.

*خود كريم باقري چه شرايطي دارد؟

خوشبختانه وضعيت بسيار خوبي دارم و در تمرينات گروهي به خوبي حاضر مي‌‌شوم.

*خيالتان راحت است كه در آلمان هستيد و حرف و حديث‌ها چندان به گوش تان نمي‌رسد.

اولا كه من روزنامه نمي‌خوانم كه بدانم چه مي‌‌نويسند يا چه مي‌‌گويند. بعد هم برخي همكاران شما در روزنامه‌هاي ديگر از بي‌سوژگي از اين كارها مي‌‌كنند. حالا چه نوشته‌اند؟

*نوشته‌اند علي دايي مخالف تمديد قرارداد شما بوده است و...!

اين سوژه كه قديمي و نخ‌نما شده، بهتر است بعضي‌ها دنبال سوژه‌هاي جديدتري باشند.

*يعني از اين موضوع ناراحت نيستيد؟

اصلا! چند سال قبل هم نوشتند كه با استيلي مشكل دارم. اين سناريويي است كه چند سالي مي‌‌شود راجع به من طراحي مي‌‌كنند و ديگر برايم مهم نيست. سوژه‌هاي تكراري كه نگراني ندارند. همان‌طور كه گفتم، من روزنامه نمي‌خوانم. جز مطالب تحليلي و فني قوي كه نگاهي به آن‌ها مي‌‌اندازم.

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...