رفتن به مطلب

╬♥╬ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس ╬♥╬

zafar

ارسال های توصیه شده

جذب 3 بازيكن در 3 روز آينده و برگزاري جلسه كميته انضباطي معمارزاده

عباس عليپور مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اعلام كرد كه با 3 بازيكن خوب براي پيوستن به پرسپوليس وارد مذاكره شده‌اند و ظرف 3 روز آينده با جمع‌بندي‌ و مذاكرات نهايي اين 3 بازيكن معرفي خواهند شد تا سهميه پرسپوليس با جذب 3 بازيكن ديگر از ليگ برتر تكميل شود.

وي افزود: فعلا نام اين بازيكنان را نمي‌توانيم اعلام كنيم و سعي خواهيم كرد تا رسيدن به توافق كامل در آرامش كارها صورت بگيرد.

وي همچنين در خصوص راي كميته انضباطي درباره ميثاق معمارزاده گفت: به دليل فصل نقل و انتقالات يك هفته جلسه كميته انضباطي برگزار نشد اما اگر اتفاق خاصي پيش نيايد فردا جلسه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس تشكيل مي‌شود و راي خود را درباره معمارزاده اعلام خواهيم كرد.

عليپور در خصوص حضور بازيكناني مثل آرفي، هوار ملا محمد و تياگو در ليست فروش باشگاه پرسپوليس گفت: در خصوص 3 بازيكنان خارجي خود به زودي تشكيل جلسه خواهيم داد و نظر باشگاه را درباره اين 3 بازيكن اعلام خواهيم كرد و در صورتي كه در ليست دايي حضور داشته باشند مذاكرات نهايي را با آنها انجام خواهيم داد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 724
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

موافقت باشگاه پرسپوليس با پرداخت مبلغ رضايت‌نامه انصاري‌فرد

خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي رسمي به باشگاه سايپا با پرداخت مبلغ مورد نظر براي رضايت‌نامه كريم انصاري فرد موافقت كرد.

A0769800.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به تاكيد كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس براي جذب كريم انصاري فرد، باشگاه عصر امروز (يكشنبه) در نامه اي رسمي به باشگاه سايپا با پرداخت مبلغ 500 ميليون تومان براي صدور رضايت نامه مهاجم جوان اين تيم موافقت كرد.

طي مذاكراتي كه در هفته گذشته براي جذب كريم انصاري فرد ميان دو باشگاه پرسپوليس و سايپا صورت گرفته بود، باشگاه سايپا براي صدور رضايت نامه اين بازيكن خواستار پرداخت مبلغ 500 ميليون تومان از سوي باشگاه پرسپوليس شده بود.

• Like 1
لینک به دیدگاه

تربیت صعودکند به پرسپولیس نمی‌آیم/ یک بازیکنم بمیرد چه کسی پاسخگوست!

گزینه مربیگری تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در صورتیکه تیم فوتبال تربیت یزد به لیگ برتر صعود کند همکاری ام با این تیم را ادامه خواهم داد.

یحیی گل محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر به نشست صبح امروز شنبه اش با حبیب کاشانی اشاره کرد و گفت: در این نشست شرایط همکاری با پرسپولیس را بررسی کردیم و در همه موارد به توافق رسیدیم اما اعلام نظر و پاسخ نهایی را به پایان رقابتهای لیگ دسته اول موکول کردیم.

وی با بیان اینکه کار کردن با پرسپولیس برای هر بازیکنی افتخار است خاطرنشان کرد: با توجه به شرایطی که تیم تربیت یزد در جدول رده بندی لیگ دسته اول دارد، باید منتظر پایان رقابتهای لیگ دسته اول باشیم تا وضعیت تیم های صعود کننده مشخص شود.

گل محمدی ادامه داد: اگر بتوانم به همراه تربیت به لیگ برتر صعود کنم در این تیم خواهم ماند در غیر این صورت به پرسپولیس خواهم آمد.

سرمربی تیم فوتبال تربیت یزد با انتقاد از زمان برگزاری دیدار روز چهارشنبه هفته جاری این تیم برابر شهرداری بندرعباس گفت: نمی دانم مسئولان فدراسیون فوتبال با چه ملاکی دیدار برابر این تیم را ساعت 17 می خواهند برگزار کنند. در این شرایط آب و هوایی اگر یکی از بازیکنان ما مشکل پیدا کند و خدای ناکرده بمیرد چه کسی پاسخگوست؟!

گل محمدی خاطرنشان کرد: امیدوارم مسئولان لیگ دسته اول به این نکات توجه ویژه ای داشته باشند و اینطور نباشد که خودشان زیر کولر گازی بنشینند و برای بازی در بندرعابس برنامه ریزی کنند؟

لینک به دیدگاه

از کار کردن با دايي خاطره خوشي ندارم

خراسان؛ يکي دو سالي بود که گفته مي‌شد غلامرضا رضايي به پرسپوليس خواهد پيوست و بالاخره اين اتفاق هفته گذشته رخ داد. اين مهاجم شيرازي قرار است فصل آينده شماره 10 پرطرفدارترين تيم ايران باشد.

بالاخره پرسپوليسي شدي!

بله، فکر کنم 2 سالي است که صحبت از حضور من در پرسپوليس مي‌شد تا جايي که بعضي اوقات خودم هم باورم مي‌شد به اين تيم آمده‌‌ام. سرانجام اين اتفاق رخ داد و من اميدوارم روزهاي خوبي در تيم محبوبم داشته باشم.

در ميانه‌هاي فصل بود که براي پرسپوليسي شدن با دايي توافق کردي؟

باور کنيد تا بعد از بازي‌ها هيچ صحبتي با دايي نداشتم. من شرايط سخت فولاد را درک مي‌کردم و دوست داشتم با خاطره خوب از اين تيم جدا شوم که اين اتفاق هم رخ داد.

چقدر براي درخشش در پرسپوليس انگيزه داري؟

آن‌قدر که هواداران پرسپوليسي بگويند کاش رضايي زودتر از اين‌ها به اين تيم مي‌آمد.

شماره 10 پرسپوليس انتخاب خودت بود؟

من عاشق پيراهن شماره 10 هستم اما در پرسپوليس چنين شرطي نگذاشتم بلکه خود باشگاه نظرش اين بود که شماره 10 تيم به من برسد.

با اين شرايط جانشين ميثم بائو شدي؟

من به پرسپوليس نيامدم که جايگزين کسي شوم يا جاي کسي را تنگ کنم بلکه فقط براي کمک به تيم محبوبم به اين‌جا آمدم.

به خاطر دايي پرسپوليس را انتخاب کردي؟

پرسپوليس تيم دوست داشتني‌اي است و با وجود اين همه طرفدار هيچ بازيکني بدش نمي‌آيد به اين تيم بيايد. ضمن اين‌که دايي حق زيادي بر گردن من دارد و وقتي او خواست به پرسپوليس بيايم من هم با بررسي شرايط انتخابم را انجام دادم.

از کار کردن با دايي خاطره خوبي داري؟

من در تيم ملي و در زمان سرمربي‌گري دايي توانستم براي خودم جايگاهي در فوتبال ايران فراهم کنم اما اگر بگويم خاطره خوبي از آخرين روزي که با دايي کار کردم دارم دروغ گفته‌ام.

منظورت بازي ايران و عربستان است؟

بله. آخرين روزي که دايي سرمربي من بود، مسابقه‌اي که هيچ‌وقت خاطره بد آن از ذهن من و اهالي فوتبال پاک نمي‌شود.

رضايي با چه رقمي به پرسپوليس آمد؟

اجازه بدهيد در خصوص مسائل مالي صحبتي نکنم.

اين‌که مي‌گويند الان تو گران‌ترين بازيکن پرسپوليس هستي صحت دارد؟

من کاري به رقم قرارداد بازيکنان ديگر ندارم و از قراردادي که با باشگاه امضا کرده‌ام رضايت دارم. البته اين را هم بگويم که از فولاد پيشنهاد مالي خيلي بهتري داشتم.

با اين شرايط چرا در فولاد نماندي؟

فولاد تيمي خوب و دوست داشتني است اما شرايط براي ماندن در آن‌جا مهيا نبود.

فکر مي‌کني اين فصل چند گل براي پرسپوليس بزني؟

سعي مي‌کنم بالاي 15 گل بزنم. البته خيلي مهم است که در چه پستي به کار گرفته شوم.

خودت ترجيح مي‌دهي در چه پستي بازي کني؟

هر چقدر نزديک‌تر به دروازه حريف باشم بهتر است. در آن صورت قول اين تعداد گل زده را مي‌دهم.

لینک به دیدگاه

آغاز تمرینات اختصاصی بازیکنان تیم پرسپوليس

69240572363535514275.jpg

بازیکنان پرسپولیس با تغذیه سالم وزن خود را کنترل می کنند.

با توجه به اینکه بعد از اتمام مسابقات بازیکنان در اختیار خودشان قرار گرفتند تا از تعطیلات استفاده کنند تعدادی از آنها حتی وزنشان را کشیدند و اخرین وزن خود را در اختیار مربیان قرار دادند تا در روز ۲۶خرداد با همان وزن به تمرینات بازگردندوطبق برنامه زمان بندی که از طریق مربیان به بازیکنان تیم توصیه شده بود آنها بین ده تا دوازده روز پس از پایان مسابقه فینال جام حذفی برای ریکاوری بدنهایشان به استراحت بپردازند و از روز گذشته هر کدام از بازیکنان تیم در هر جایی که هستند می بایست تمرینات اختصاصی خود را شروع کنند تا کم کم بدنهایشان را برای دور جدید تمرینات و بدنسازی اول فصل آماده کنند.بر همین اساس با تعدادی از آنها تماس برقرار کردیم تا از۳سوال مشترک از آنها بپرسیم و سوالهایمان این بود.

۱-تعطیلات کجا بودند؟

۲-وزن خود را چگونه کنترل کردند؟

۳-تمرینات اختصاصی شان را ازچه زمانی آغاز می کنند ؟

جواب اکثر آنها به سوال دوم و سوم مشابه همدیگر بود و عنوان داشتند که با تغذیه سالم سعی خواهند کرد وزنشان اضافه نشود و تمریناتشان را بعد از هشت روز تا دوازده روز ریکاوری بدنهایشان آغاز می کنند .اما شاید جواب سوال اول برای شما جالب باشد که در زیر می خوانید.

پرسپولیسیها تعطیلات را در کجا بودند

میثاق معمارزاده:تعطیلات را تهران بودو بعضی وقت ها به اوشان فشم می رفت.او به سکوی سرخ گفت چون پول نداشتم برم مسافرت تهران موندم و خودم تمرین می کنم

محسن خلیلی :ترکبه

مهدی شیری:ترکیه

ابراهیم شکوری:ترکیه

سپهر حیدری:با سپهر وقتی تماس گرفتیم در اصفهان بود و بار سفر به ترکیه را بسته بود او می گفت در شهر مقدس اصفهان هستم و دارم می رم ترکیه

شیث رضایی: ابتدا شمال و بعد هم به بدروم ترکیه رفته است

هادی نوروزی: او هم ابتدا به شمال رفته و بعد همراه با خانواده اش به دبی رفته

علیرضا حقیقی: علی رغم اینکه گفته می شد او به آمریکا رفته اما پی گیری ما نشان دادکه او ابتدا به ترکیه رفته و بعد با هماهنگی پسر خاله اش به فرانسه رفته و سفری هم به اسپانیا خواهد داشت

علیرضا محمد: او هم همراه با شیث به بدروم ترکیه رفته

مجتبی شیری: در تدارک مراسم عروسی اش و احتمالا شیراز است

مجتبی زارعی: هفته اول پیش خانواده و اقوامش در حوالی شیراز رفته بود و در چند روز گذشته هم موبایلش جواب نمی داد تا ببینیم کجا رفته

کریم باقری : کاپیتان را هم نتوانستیم پیدا کنیم تا سوالاتمان را ازش بپرسیم اما احتما رفتن او به امارت و یا آمریکا با خانواده اش وجود دارد

حسین بادامکی: مشهد

جلال اکبری : اصفهان

نبی الله باقریها: رشت

حمید علی عسگر: تهران

تیاگو و وسلی: برزیل

آرفی: آلمان

حوار محمد: اربیل عراق و یکی از کشورهای اروپایی که متوجه نشدیم کجا می رود

سامان آقا زمانی: شمال

حسین نائیجی: شمال

مهدی الهایی: اهواز

عادل کلاه کج: اهواز

----------------------------

منبع: سکوی سرخ

لینک به دیدگاه

انصاري فرد: در سايپا مي‌مانم ،نمي‌توانم خودم را با دايي مقايسه كنم

مهاجم تيم فوتبال سايپا گفت: در فصل جديد بهتر از سال‌هايي كه در سايپا بوده‌ام براي اين تيم بازي خواهد كرد.

كريم انصاري فرد در گفت‌وگويي اظهار كرد:

تصميم‌ام را گرفته‌ام و مي‌خواهم تا پايان قراردادي كه با سايپا دارم در اين تيم بمانم. يك سال ديگر از قراردادم با اين باشگاه باقي مانده و امسال هم در سايپا مي‌مانم تا فصل بعد تيم جديدم را انتخاب كنم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا ممكن است با پايان قراردادت به پرسپوليس بروي، گفت:

فعلا بازيكن سايپا هستم و با تمام جان و دلم براي اين تيم بازي خواهم كرد. با اين حال بايد از هواداران پرسپوليس، علي دايي و حبيب كاشاني تشكر كنم كه در اين مدت ابراز لطف كردند.

انصاري فرد درباره نقش‌اش در نتايج فصل آتي سايپا گفت:

تمام تلاشم را مي‌كنم كه بازيكن مفيدي براي باشگاهم باشم، اين نظر كادرفني است كه از من استفاده كند يا خير اما اگر حتي يك دقيقه هم در تركيب باشم تمام توانم را براي موفقيت تيم به كار مي‌گيرم و مطمئن باشيد اين طور نخواهد بود كه بخواهم خداي ناكرده كم كار كنم بلكه امسال مي‌خواهم بهتر از سال‌هايي كه در سايپا بوده‌ام براي اين تيم بازي كنم.

وي درباره مقايسه‌اش با علي دايي گفت:

نمي ‌توانم خودم را با دايي مقايسه كنم. او نه تنها اسطوره فوتبال ايران بلكه يكي از اسطوره‌هاي فوتبال دنياست. هيچ وقت نمي‌توانم جسارت كنم و خودم را با او مقايسه كنم. دايي استاد من است، اما مطمئنا تلاش مي‌كنم كه بتوانم براي تيم ملي بازيكن مفيدي باشم.

انصاري فرد درباره وضعيت تيم اميد هم گفت:

پس از كش و قوس‌هايي كه پيرامون پيرواني وجود داشت بازيكنان مصمم شدند كه بتوانند نتايج خوبي را براي اين تيم ثبت كنند. من صددرصد به تيمي كه پيرواني ساخته ايمان دارم و مطمئن هستم كه اين تيم مي‌تواند در بازيهاي آسيايي و بازيهاي انتخابي المپيك موفق باشد. من هم هر كمكي كه بتوانم انجام ميدهم.

لینک به دیدگاه

آخرين وضعيت انصاري‌فرد و معدنچي براي حضور در پرسپوليس

خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: مذاكرات اوليه با مهرزاد معدنچي داشته‌ايم و قرار است وي تا 2 روز آينده به ما جواب بدهد.

A0794595.jpg

عباس عليپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص آخرين وضعيت بازيكنان جذب شده پرسپوليس اظهار داشت: با توجه به درخواست دايي همچنان رايزني‌هاي خود را براي جذب بازيكن انجام مي‌دهيم. در 2 روز گذشته صحبت‌هاي اوليه خود را با مهرزاد معدنچي انجام داده‌ايم و قرار است او با بررسي موضوع تا 2 روز آينده به باشگاه پرسپوليس جواب بدهد تا با نظر دايي وي را جذب كنيم.

وي در خصوص آخرين وضعيت انصاري‌فرد مهاجم سايپا گفت: كماكان در انتظار اين هستيم تا با مساعدت مايلي‌كهن شرايط جذب انصاري‌فرد مهيا شود. تمام تلاش خودمان را در اين زمينه انجام خواهيم داد و قرار است تا 2 روز آينده تكليف اين موضوع مشخص شود. ما به شدت خواهان جذب انصاري‌فرد هستيم.

عليپور در خصوص وضعيت مازيار زارع و درخواست فدراسيون فوتبال از فدراسيون فوتبال امارات براي محروم كردن وي گفت: همانطور كه مي‌دانيد با زارع عقد قرارداد 2 ساله داشته‌ايم به همين منظور آمادگي اين را داريم كه اگر مشكلي بين او و فدراسيون فوتبال باشد مشكل او را حل كنيم چون زارع با ما قرارداد دارد. خوشبختانه تا به امروز مورد خاصي نبوده و اگر مسئله‌اي يا مشكلي باشد سريعا براي حل آن اقدام خواهيم كرد.

عليپور در پايان اعلام كرد ظرف 3 روز آينده تكليف نهايي بازيكنان مورد نياز و بازيكناني كه نياز به تمديد قرارداد دارند مشخص خواهد شد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

دايي: منشور اخلاقي و سقف قرارداد را قبول ندارم !!

خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس از منشور اخلاقي و تعيين سقف قرارداد بازيكنان و مربيان انتقاد كرد.

A0851941.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، علي دايي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ابتدا بايد اعلام كنم به هيچ عنوان براي ديدن بازي‌هاي جام جهاني به آفريقاي جنوبي نرفتم و به خاطر اين غيبتم از مسئولان عذرخواهي كردم. بايد كارهاي شخصي‌ام را در خارج از ايران دنبال مي‌كردم اما متاسفانه يا خوشبختانه هميشه در باره من حرف‌هاي ضدونقضي به گوش مي‌رسد كه هنوز هم دليلش را نفهميدم. من در اين چند مدت فقط با باشگاه پرسپوليس در ارتباط بودم و با هيچ فرد ديگري صحبت نكردم.

وي افزود: در فصل نقل و انتقالات هميشه با حبيب كاشاني در ارتباط بودم. البته بايد بگويم در جريان شروع جام جهاني هستم و واقعا مثل همه حسرت مي‌خورم كه ايران در اين جام نيست. به شما مي‌گويم حسرت خوردن هيچ فايده‌اي ندارد و ما بايد با مديريتي مناسب از همين امروز براي جام جهاني بعدي برنامه‌ريزي كنيم. هيچ وقت با حرف زدن و حسرت خوردن و ناراحت شدن مسئله‌اي درست نمي‌شود و بايد به فكر برنامه‌ريزي باشيم.

دايي با اشاره به نتايج خوب تيم‌هاي آسيايي در جام جهاني تاكيد كرد: دوست ندارم درباره تيم ملي و بحث ريز فوتبال حرف بزنم. خواهش مي‌كنم به من اجازه بدهيد كه سكوت كنم چون اگر حرف بزنم دوباره حرف و حديث‌هايي بوجود مي‌آيد اما واقعا نتيجه كره شمالي مقابل برزيل يك نتيجه عالي براي فوتبال آسيا بود. همچنين كره جنوبي و ژاپن خوب كار كردند. اين نشان مي‌دهد كه سطح فوتبال آسيا هر روز پيشرفت مي‌كند و با برنامه‌ريزي ما نيز مي‌توانيم از اين چرخه عقب نمانيم.

دايي در جواب اين سؤال چرا حاشيه‌ها در فوتبال ما بيشتر از مسائل فني است گفت: متاسفانه هيچ وقت به اصل ورزش نپرداختيم و فقط به حاشيه‌ها توجه كرديم چون حاشيه‌ها را بيشتر دوست داريم. همين مورد باعث شده بطن ورزش ما حاشيه باشد. ما فقط به دنبال مسائل فردي هستيم و از اصل ورزش دور مانده‌ايم. مثلا آقايان مي‌نويسند كه من با بكن باوئر عكس انداخته‌ام و عكس من را با او چاپ مي‌كنند و يك روز مي‌نويسند كه سپ بلاتر من را به جلسه‌اي دعوت كرده اما متوجه نمي‌شويم كه اين موضوع درست است يا خير.

وي افزود: دنيا به دنبال اصل ورزش و فوتبال است اما ما فقط به دنبال چاپ مطالب كذب هستيم. اين جور مسائل به فوتبال ما ضربه مي‌زند. البته در اين موضوع ما ورزشكاران و شما رسانه‌ها مقصر هستيم و همه دست به دست هم حاشيه‌ها را زياد مي‌كنيم چون ديده‌ايم كه حاشيه‌ها بيشتر تأثيرگذار هستند تا مسائل ديگر.

به گزارش فارس دايي در ادامه با زير سؤال بردن منشور اخلاقي يادآور شد: من اصلا چيزي به نام منشور اخلاقي در هيچ جاي دنيا نديدم. اين منشور اخلاقي قطعا مشكل دارد. اگر كسي جزء افرادي است كه منشور اخلاقي بايد با آن برخورد كند چرا به مردم نمي‌گوئيد كه همه بفهمند و طرف بتواند از خود دفاع كند؟ آقايان مسئله منشور اخلاقي را به يك نفر مي‌چسبانند و پس از اينكه اسم خاصي را نمي‌آورند او را زير سؤال مي‌برند كه اين موضوع اصلا درست نيست.

لینک به دیدگاه

IMAGE634123079013125000.jpg

زارعي و كلاه‌كج هم‌چنان در جمع قرمز‌ها

"دايي" اولين تمرين پرسپوليس در فصل دهم را برگزار كرد

اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در دهمين دوره‌ي ليگ برتر برگزار شد.

اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس براي آمادگي جهت حضور در دهمين دوره‌ي مسابقه‌هاي ليگ برتر عصر چهارشنبه از ساعت 17 با حضور 21 بازيكن اصلي و 13 بازيكن آزمايشي آغاز شد.

حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس در محل تمرين حاضر شد و دقايقي را با بازيكنان اين تيم به گفت‌وگو پرداخت. علي دايي سرمربي پرسپوليس و مولايي مربي بدنساز اين تيم تنها مربيان حاضر در تمرين امروز بودند.

عليرضا حقيقي، حسين بادامكي، حميد علي عسگر، جلال اكبري، شيث رضايي، مهدي شيري، مجتبي شيري، سامان آقازماني، محمد منصوري، عليرضا محمد، هادي نوروزي، ابراهيم شكوري و الهايي بازيكنان فصل گذشته تيم پرسپوليس در اين تمرينات بودند و مازيار زارع، اميرحسين فشنگچي، رضا نورمحمدي، محمد نوري، و غلامرضا رضايي نيز بازيكنان جديدي بودند كه اولين تمرين خود را با پرسپوليس برگزار كردند.

همچنين مجتبي زارعي و عادل كلاه‌كج دو بازيكني كه پيش از اين توسط باشگاه جزو ليست مازاد اعلام شده بودند در تمرين‌ها حاضر شدند. 13 بازيكن آزمايشي از تيم‌هاي پايين‌تر در تمرين‌ها حاضر شدند تا مورد ارزيابي علي دايي قرار گيرند. مهدي فنوني‌زاده هم دقايقي در ابتداي اين تمرين حاضر شد.

محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس هم به محل تمرين آمد. در ابتداي ورود بازيكنان و مربيان به داخل زمين گوسفندي مقابل آن‌ها قرباني شد.

حدود 100 تماشاگر تمرين‌هاي امروز را از نزديك نظاره‌گر بودند و بازيكنان و مربيان اين تيم را تشويق كردند.

لینک به دیدگاه

%D8%A7%D8%B1%D8%BA%D9%88%D8%A7%D9%861.jpg

ارغوان رضایی: افتخاراتم را به دایی و باقری تقدیم می کنم

تنیسور ایرانی الاصل تیم فرانسه گفت: من عاشق تیم ملی ایران هستم و افتخارتم را در دنیای تنیس به دایی و باقری تقدیم می کنم.

ارغوان رضایی که در مسابقات رولند گاروس مغلوب نادیا پتروا روس شد و نتوانست به فینال این مسابقات معتبر راه پیدا کند ابراز امیدواری کرد قهرمانی رقابت های پاریس را بدست آورد.

وی در آخرین گفت و گو خود با خبرنگار خبرگزاری مهر با اشاره به علاقه اش به فوتبال ایران، گفت: من عاشق تیم ملی ایران هستم. هنگامی که 11 ساله بودم و تیم ملی ایران برای آماده سازی مسابقات جام جهانی 98 فرانسه به ایسن ژو آمده بود؛ من و پدرم هر روز 40 کیلومتر مسافت را طی می کردیم تا به کمپ تیم ملی ایران برسیم.

وی افزود: دایی و باقری افتخار فوتبال ایران هستند به همین خاطر تمام کاپ ها و افتخاراتم را به سرمربی و کاپیتان پرسپولیس تقدیم می کنم.

گفتنی است رضایی با پیشتر با پیروزی مقابل زن شماره یک تنیس جهان "ونوس ویلیامز" از آمریکا قهرمان مسابقات اوپن مادرید اسپانیا شده بود.

لینک به دیدگاه

414.JPG

علي دايي بازيكنان مازاد پرسپوليس را اعلام كرد

كلاه‌كج، زارعي، آرفي، نيك ‌نفس و... در ليست فروش قرمز‌ها

ليست فروش بازيكنان پرسپوليس براي فصل دهم ليگ برتر فوتبال اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس اعلام باشگاه پرسپوليس و بر طبق نظر علي دايي، عادل كلاه‌كج، مجتبي زارعي، اشپيتم آرفي، سعيد حلافي، ضياالدين نيك نفس، اكبر صغيري و مهران فرضيات بازيكناني هستند كه در ليست مازاد تيم فوتبال پرسپوليس جاي دارند.

گفتني است اين بازيكنان يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارند كه با صلاحديد كادر فني از اين تيم جدا خواهند شد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

تمرينات پرسپوليس با حضور 34 بازيكن آغاز شد

خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در ليگ دهم از ساعت 17 امروز با حضور 34 بازيكن در زمين شركت واحد آغاز شد.

A0793197.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس تمرين پرسپوليس با حضور 21 بازيكن اصلي و 13 بازيكن تستي از ساعت 17 بعداز ظهر امروز در زمين شركت واحد آغاز به كار كرد.

* در اين تمرين كه با حضور علي دايي و حبيب كاشاني برگزار شد حدود 150 هوادار و ليدر نظاره‌گر بودند.

* در تمرين امروز ابتدا حبيب كاشاني به مدت 10 دقيقه پس از احوالپرسي با بازيكنان به صحبت پرداخت و سپس علي دايي نيز به مدت 10 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد.

* عادل كلاه‌كج و مجتبي زارع كه در ليست مازاد پرسپوليس حضور دارند در تمرين امروز حضور پيدا كردند.

* بازيكنان جديد پرسپوليس مانند غلامرضا رضايي، محمد نوري، اميرحسين فشنگچي،‌ رضا نورمحمدي نيز در تمرين امروز حضور داشتند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

حضور آرفي و ديدار دايي با شاعر سريال برره

خبرگزاري فارس: آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از سفر به اردبيل برگزار شد.

A0792195.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، آخرين تمرين پرسپوليس قبل از سفر به اردبيل براي تشكيل اردويي يك هفته‌اي از ساعت 17روز پنجشنبه در زمين شركت واحد برگزار شد.

در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به تمرينات ويژه بدنسازي پرداختند و بازيكنان تستي نيز به فوتبال دروازه‌ هندبالي زير نظر دايي پرداختند.

در آخرين تمرين پرسپوليس قبل از سفر به اردبيل 22 بازيكن اصلي و 12 بازيكن تستي حضور داشتند.

حسين بادامكي، محمد نوري،‌ شيث رضايي، مازيار زارع، غلامرضا رضايي، عليرضا محمد، سپهر حيدري، عادل كلاه‌كج، مجتبي زارع، حميد علي‌عسگر، عليرضا حقيقي، حسين نائيجي، سعيد حلافي، جلال اكبري، هادي نوروزي، محمد منصوري،‌ رضا نورمحمدي، آقا زماني،‌ شكوري، الهايي، فشنگچي و آرفي نفرات اصلي تمرين ديروز بودند.

* در ابتداي تمرين علي دايي پس از گفت‌وگو با بازيكنان با كاظمي شاعر سريال برره كه در تمرين حضور داشت به مدت 10 دقيقه صحبت كرد.

* اشپيتيم آرفي در تمرين روز پنجشنبه پرسپوليسي‌ها حضور پيدا كرد. او كه با ساك ورزشي در محل تمرين حاضر شده بود پس از گفت‌وگو با دايي تمرين نكرد و محل تمرين را ترك كرد.

آرفي علي‌رغم اينكه در ليست مازاد پرسپوليس حضور دارد، قرار است در سفر به اردبيل قرمزپوشان را همراهي كند.

* فشنگچي هافبك پرسپوليس نيز به دليل مصدوميت از ناحيه پاي راست در محل تمرين حضور پيدا كرد و پس از گفت‌وگو با دايي نظاره‌گر شد. اين بازيكن در اردوي اردبيل تمرينات خود را شروع خواهد كرد.

* پرسپوليسي‌ها در تمرين خود با لباس‌هاي جديد با رنگ نارنجي حضور پيدا كردند. نكته جالب اين بود كه بازيكناني كه در ليست مازاد حضور داشتند مانند كلاه‌كج، زارع و آقازماني با پيراهن‌هاي بدون شماره تمرين كردند اما پيراهن ساير بازيكنان شماره داشت.

* محمود خوردبين در حاشيه تمرين طي تماسي تلفني با صغيري در خصوص حضور وي در پرسپوليس كه به نظر مي‌رسد به تاييد دايي نيز رسيده است گفت‌وگو كرد. نام صغيري در ليست مازاد پرسپوليس اعلام شده بود.

* حسين عبدي كه عازم سفر انگليس شده است روز پنجشنبه در تمرينات غايب بود. مهدي شيري نيز به دليل سفر به شيراز براي شركت در جشن برادرش مجتبي شيري غايب بود. البته باز هم از كريم باقري، محسن خليلي و ميثاق معمارزاده خبري نبود.

* حدود 50 هوادار در تمرين حضور داشتند و بشدت ناراحتي خود را از خلعتبري كه قرار بود به پرسپوليس بپيوندد اما اين كار را نكرد اعلام ‌كردند.

* دايي در حاشيه تمرين بارها با تلفن همراه خود با مسئولان باشگاه به گفت‌وگو پرداخت.

* يحيوي مربي دروازه‌بانان پرسپوليس به مدت نيم ساعت اختصاصي با دروازه‌بانان تمرين كرد.

*‌محمد نوري، غلامرضا رضايي و جلال اكبري در پايان تمرين به زدن ضربات پنالتي پرداختند.

* تمرين پرسپوليس ساعت 18.30 به پايان رسيد.

*پرسپوليس عصر امروز براي برپايي اردو به اردبيل مي‌رود.

• Like 1
لینک به دیدگاه

IMAGE634125573010312500.jpg

تخفیف رضایت‌نامه آرفی برای پیوستن به تیم‌های دیگر

اشپیتیم آرفی مهاجم آلبانیایی پرسپولیس که فصل فاجعه‌باری در جمع پرسپولیسی‌ها داشت در نهایت فاصله‌ای تا جدایی با این باشگاه ندارد.

آرفی که با قیمتی بسیار سنگین به پرسپولیس پیوست در فهرست مازاد قرمزها قرار گرفته و در انتظار یک مشتری است. طی صحبت‌هایی انجام شده قبل از اردوی اردبیل، حبیب کاشانی حاضر به دادن رضایت‌نامه آرفی با مبلغ کمتر نسبت به بازیکنان دیگر تیم است.آرفی گران‌ترین بازیکن فصل گذشته پرسپولیس بوده و گمان این می‌رفت که برای پیوستن به تیم دیگر رضایت‌نامه‌اش از سایر بازیکنان بیشتر خواهد بود. او که به عنوان یک ستاره به پرسپولیس پیوست حالا همه شایستگی‌های فنی خود را زیر سوال می‌بیند.

لینک به دیدگاه

IMAGE634125591854375000.jpg

حقیقی در انتظار پوشیدن پیراهن شماره یک به جای میثاق

علیرضا حقیقی دروازه‌بان تیم پرسپولیس که در فصل گذشته پیراهن شماره 23 را برتن می‌کرد بنا به تصمیم دایی قرار است پیراهنش را به علیرضا نورمحمدی هافبک فصل گذشته راه آهن و بازیکن این فصل پرسپولیس بدهد.

او می خواهد خودش پیراهن شماره یک را بپوشید. پیراهنی که البته فصل قبل در اختیار میثاق معمارزاده بود اگر این اتفاق رخ بدهد معنایی جز این ندارد که معمارزاده کار سختی را در این فصل پیش رو خواهد داشت.در این بین عادل کلاه‌کج که هنوز قراردادش را با این تیم نبسته و به طور حتم مشخص نیست که در پرسپولیس ماندگار باشد درخواست کرده که همان پیراهن شماره را که در فصل گذشته بر تن می‌کرد، بپوشد.

لینک به دیدگاه

IMAGE634125640999375000.jpg

گزارش تمرین امروز (شنبه) سرخپوشان در اردبیل

اولین روز از تمرینات آمادگی فصل جدید پرسپولیس در اردبیل آغاز شد.

بازیکنان تیم پرسپولیس که به همراه کادر فنی برای برپایی اردویی 6 روزه به استان اردبیل سفر کرده بودند، از ساعت 7 صبح امروز تمرینات خود را آغاز کردند. ابتدا بازیکنان خارج از سرعین به مدت 40 دقیقه مسیر طولانی را دویدند و در پایان با انجام حرکات کششی این تمرین به اتمام رسید. در حاشیه اولین تمرین، امیرحسین فشنگچی بازیکن تازه وارد این فصل تیم پرسپولیس که به علت عارضه‌ای در کف پا، با پای بانداژ شده در اردو حضور دارد در تمرینات صبح شرکت نکرد. حمید علی‌عسگر نیز در ابتدای تمرین با احساس ناراحتی در پای خود با صلاحدید دکتر زرینه و اجازه علی دایی به تمرین ادامه نداد.

سص

مرحله دوم تمرینات امروز که به انجام کار با توپ اختصاص دارد، از ساعت 18 در ورزشگاه تختی اردبیل ادامه می‌یابد.

لینک به دیدگاه

آخرين وضعيت خليلي، معمارزاده و معدنچي براي پرسپوليسي شدن

خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس آخرين وضعيت مذاكره با بازيكنان را اعلام كرد.

A0726378.jpg

عباس عليپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص آخرين وضعيت محسن خليلي اظهار داشت: روز سه شنبه نشستي بين محسن خليلي و حبيب كاشاني برگزار خواهد شد و در خصوص تمديد قرارداد خليلي تصميم نهايي را خواهيم گرفت.

وي در خصوص ميثاق معمارزاده گفت: معمارزاده خودش بايد تصميم بگيرد. اگر خودش را با شرايط باشگاه وفق دهد ما به هيچ گزينه‌اي فكر نمي‌كنيم و در غير اين صورت با ساير گزينه‌ها وارد مذاكره خواهيم شد.

عليپور همچنين در خصوص وضعيت معدنچي گفت: تكليف اين بازيكن تا چهارشنبه مشخص مي‌شود اما فعلا خبري در خصوص مذاكرات جدي با او نيست.

• Like 1
لینک به دیدگاه

درخواست 300 ميليوني پرسپوليس از فولاد براي رضايتنامه كلاه‌كج و آرفي

خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس براي صدور رضايتنامه كلاه‌كج و آرفي 300 ميليون تومان از باشگاه فولاد خوزستان خواسته است.

A0806333.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه فولاد خوزستان براي جذب عادل كلاه كج و اشپيتيم آرفي با پرسپوليس وارد مذاكره شد اما مبلغ رضايتنامه اي كه پرسپوليس براي صدور رضايتنامه از فولاد خواسته مسئولان اين تيم خوزستاني را از ادامه مذاكرات منصرف كرده است.

مسعود رضاييان معاون باشگاه فولاد در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در اين باره عنوان كرد: باشگاه پرسپوليس براي صدور رضايتنامه اين دو بازيكن 300 ميليون تومان مي خواهد و اين مبلغي است كه باشگاه فولاد حاضر به پرداخت آن نيست و احتمالا از جذبشان منصرف شويم. وقتي باشگاه اين دو بازيكن را در ليست مازاد قرار مي دهد درخواست چنين مبلغي زياد است.

وي افزود: ديروز مذاكراتي با حقي داشتيم كه نتوانستيم او را راضي كنيم. نمي خواهيم با عجله بازيكن جذب كنيم و جو يكدستي كه اكنون تيم دارد را بر هم بزنيم. براي تقويت تيم نياز به مهاجم و هافبك داريم كه به زودي اين نقاط را هم ترميم مي كنيم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

فوری // رحمان احمدي به پرسپوليس پيوست

دروازه‌بان فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان با پرسپوليس قرارداد بست.

رحمان احمدي عصر امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس پس از توافق با مسئولان اين باشگاه با اين تيم قرارداد داخلي يك ساله امضا كرد.

احمدي براي اينكه هر چه زودتر خود را به جمع سرخپوشان در اردوي اردبيل برساند راهي هيات فوتبال تهران شده تا قرارداد خود را به ثبت برساند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

كاروان 40 نفره پرسپوليس 10 تير عازم آلمان مي‌شود

خبرگزاري فارس: كاروان تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي تشكيل اردويي 10 روزه دهم تير عازم آلمان مي‌شوند.

A0849231.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين سفر 40 نفر از اعضاي تيم و همراهان پرسپوليسي‌ها را همراهي خواهند كرد.

قرار است نماينده باشگاه پرسپوليس 2 روز زودتر از موعد مقرر براي بازديد از كمپ دورتموند آلمان راهي اين كشور شود.

پرسپوليسي‌ها با توجه به اقداماتي كه انجام داده‌اند روز گذشته براي دريافت ويزاهاي خود اقدام كرده‌اند كه قرار است ظرف 3 روز آينده مشكل ويزاي پرسپوليسي‌ها براي سفر به آلمان نيز حل شود.

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...