Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم وتاپیک مشکلی نیست این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.. هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از هوتن عزیز منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب من چون دیروز نبودم ....زنبیلمو گذاشتم تا سر فرصت بیام این داداش هوتنه معروف رو تحلیل کنم...... اول از همه باید بگم که تعهد و مسئولیت پذیری ایشون قابل تقدیره......چون تو سفر یا حتی بیماریش میاومد به دوستاش سر میزد و از اونا سر و سراغ میگرفت....خوب وقتی کسی نسبت به فضای مجازی اینقد احساس مسئولیت کنه معلومه که تو زندگی واقعی شم همینه و چه بسا خیلی بیشتر از این حرفا...... صادقه و متنفراز ریا و دروغ،که این موضوع تو پستاش کاملا واضحه.........خیلی اهل پنهان کاری نیست.......(ولی مجبورم نیستی همه چی رو جااار بزنی! این حرفی بود که نسبت به یکی از پستاش یه بار به خودش گفتم!هنوزم نظرم همینه!) مهربون و صبوره......مشاور خیلی خوبیه......برای مشکلات کسانی که نمیشناستشون خیلی وقت مییزاره و همه ی سعی شو میکنه که راه حلی براش پیدا کنه.....انصافا بیشتر اوقات هم راه حلاش درس از اب درمیاد.... اهل ریسک و ماجرا جوییه!!! ایده آل گرا و برای رسیدن به ایده آل هاش تا میتونه تلا ش میکنه!! اصلا اهل تظاهر نیست... کودک درون پر جنب و جوشی داره فک کنم 5 یا 6ساله باید باشه!!! گاهی کودکش یه مقدارم تخس میشه و کفر ادمو درمیاره..... مشکلات اونو نمیتونن خسته کنند و تو خیلی از مسائل تجربه داره...فک کنم کلا خوشش میاد از هر چیزی سر در بیاره...یا هر چیزی رو حداقل یه بار تجربه کرده باشه....حالا این میتونه یه فن باشه...یا علم ...یا هنر... یا ورزش...یا....کنجکاوه دیگه، کاریش نمیشه کرد!!! البته این به این معنی نیس که دنبال تنوع باشه و کارها رو نیمه تمام رها کنه...همون طور که شماهم دیدید...از پستای تالار مهندسی هوانوردی و پستهای دیگه اش مشخصه که تو حرفه ی اصلیش همه تلاششو برای بهترین بودن کرده که این خودش یه مسئله ایه!!!! و مطمئنا موفق بوده!!!! (با آرزوی موفقیت های بیشتر براش!:girl_yes2:) فوق العاده باهوشه و حواسش جمعه..... در ان واحد میتونه چن چیز مختلفو مدیریت کنه....(که با توجه به مذکر بودنش جای تعجب داره!) ..........اما کلا به نظر میاد مدیر لایقی باشه.....مدبر و قدرت تصمیم گیری خوبی داره و میدونه تو موقعیت های مختلف چی باید بگه! فک کنم خیلی دیر عصبانی میشه....اگه راجع به موضوعی که پای احساساتش وسط باشه عصبانیتش زود فروکش میکنه....ولی تو مسائل منطقی و ناموسی به نظر ادم خطرناکی میاد.......:banel_smiley_52:یه چیز دیگه ام هست.....احساس میکنم اگه نسبت به موضوعی بی تفاوت بشه، اصلا دیگه پشیزی براش ارزش قائل نیست.....یعنی کلا بیخیال اون موضوع میشه......... بسیار بسیار بسیار اهل شعر وادبیاته.....طوری که ادم فک میکنه قبل از اینکه به دنیا بیاد گلستان سعدی رو تو شیکم مامانش شروع کرده....تو یکسالگی دیوان حافظ رو از برشده....سه سالگی مثنوی ....5سالگی.....7سالگی...... وهیچ بعید هم ازش نیست..... شرمنده ولی اینم باید بگم که .....در کل بعضی از رفتارهاش رو نروه..... ............................................................ ......................... ............................................. ............................................ خوب گفتین تحلیل....منم اومدم تحلیل کردم دیگه....اگه درس بود که هیچی...اگرم نه ...لطفا ناراحت نشو ....شناخته مجازیه دیگه....از این بیشتر نمیشه توقع داشت خوووب!!!! 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ویفر خوبی من خوبم... دیدی بلاخره منم کارم به زنبیل گذاری کشید ؟ تو خودت خوبی عزیز ؟ میگم فکر نکنم اینجا اجازه ی اسپمینگ داشته باشیم ها... 8 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ به ببببببه!!!! اقا حمیییید!!!! حمممییییید(رب ش تبرکه؟؟؟!!!) خوووووب این آقا حمید داداش خودمونه! مهربون و با شخصیت،یه مدیر خوب،یه بابای مهربون:w36: از میلاد شنیدم یه دخمل داره!!! خدا واسه مامان باباش حفظش کنه! اطلاعات داره از هوا و هواپیما و فضا و فاز و ....کلا" همه چی!!!:persiana__hahaha: وقتی دپرسی هواتو داره،وقتی شادی پایه ی شادیاته!:rose: تو بداهه شعر گفتن یه چند باری هنر نمایی شو دیدم! عاشق شعر و شاعراست! اااااا....دیگه چیییی!!!:gnugghender: عیبی ام ازش ندیدم،اگه دیدم بعدا" میام میگم حالا فعلا" واسه الان بسه! اگه مسافرت نبودم هی میومدم نظراتی که یادم میومد و می نوشتم حیف یه 15 روزی نیستم! ایشالله دخترتو عروس کنی:dancegirl2: موفق باشی داداش گلم 13 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ اينجا اسه تحليل شخصيت ايشونه يا ثبت نام واسه تحليل شدن؟ من كه نميدونم چطوري بايد تحليل كنم ولي با ديدن اسمشون ياد اينا ميوفتم: هوانوردي جعبه ي سياه برج مراقبت كاربر ويژه بزرگترن خانومشون باهوشه كسي رو تو17 سالگي دوس داشتن و اون موقع بهش نگفتن(اينو به اين خاطر گفتم كه خودشون با مشخصات كامل تو يكي از تاپيكا گفته بودن) ساير رشته هاي مهندسي معترض اگه چيزي به ذهنم رسيد بعدا ميام ميگم 9 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ من خوبم... دیدی بلاخره منم کارم به زنبیل گذاری کشید ؟ تو خودت خوبی عزیز ؟ میگم فکر نکنم اینجا اجازه ی اسپمینگ داشته باشیم ها... اینجا نباس زنبیل بذاری باید این هوتن رو انالیز کنی 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ اینجا نباس زنبیل بذاری باید این هوتن رو انالیز کنی عجب... وقتی آدم نمیشینه تاپیک رو مثل یک انسان نرمال بخونه همین میشه دیگه... :imoksmiley: ببخشید... الان میام تحلیل میکنم... 7 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آقای هوتن! من عاشق نوشته های ادبیشم نظراتش همیشه کامل هستن و نشون دهنده ی تجربه ی ایشون! دخترش هم اسم منه 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آقا هوتن رو زیاد نمیشناسم ولی اندک شناختم رو از برخوردهای جزئی که در تالار آزاد داشتم مینویسم. امیدوارم هر جا که صحیح نیست ایشون به بزرگواری خودشون ببخشن. شوخ طبع هستند و روابط عمومی بالایی دارند. از مشکلات نمی هراسند و حتی برای دیگران یک تکیه گاه و راهنما میشن. به همین دلیل هست که مسئولیت یک خانواده رو بعهده گرفتن. پستهای ادبیشون رو خیلی دوست دارم نشون میده که ایشون فن بیان خوبی هم باید داشته باشن. بنظر میرسه که حضور ایشون شادی بخش مجالسه اعتماد بنفس بالایی دارند ... در رشتۀ تحصیلی خودشون اطلاعات بالایی دارن. سختی و سرد و گرم روزگار رو چشیدن و به راحتی تسلیم نمیشن. شاید همین مشکلات باعث شده باشه که یه غم درونی داشته باشن ولی با این حال اخلاق انسانی رو به یک شبه ره صد ساله رفتن ترجیح میدن. بنظر میرسه آدم خاکی باشن و غرور کاذب نداشته باشن فقط همینا رو میتونستم بگم 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خب شخصیه که سعی میکنه حوزه و دانشگاه رو پیوند بده!!!!!!!!! از شوخی گذشته فکر بازی داره با مسائل با فکر باز برخورد میکنه شخصی به شدت کول و تبحر خاصی به مباحثی داره که دیگران توش ضعف دارن 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ گویا خواستگاری زیاد رفتن که به نظرم این نشونه مشکل پسند بودنشونه نمیدونما!!!! همین جوری به نظرم. ولی بالاخره با یه خانوم باهوش مزدوج شدن به سلامتی....که این نشونه باهوشی خودشونه بقیه شو بعد میام میگم 4 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ راستش زیاد نمیشناسمشون اما تا جایی که پست هاشونو خوندم باید بگم ( اگه اشتباه برداشت کردم شرمنده ) مودب , مهربون , شوخ طبع عقایدشونو به دیگران تحمیل نمیکنند تقریبا تو هر زمینه ایی حرفی برای گفتن دارن , به دیگران انرزی میدن بهشون نمیاد بابا شده باشن ! نی دونم چرا؟ دوست دارن به دیگران کمک کند نسبت به دیگران بی تفاوت نیستند! اگه اشتباه نکنم دوست دارن از ایران برن آخه چلا ؟ ایران به این خوبی یکم شخصیتشون پیچیده اس , به نظرم کاش میشد با عقایدشون بیشتر آشنا بشم بخصوص که چند دقیقه پیش تو یه تاپیکی خونده بودم که 12 سال یه سری مطالعاتی انجام دادند که نتیجشون تو عقایدشون تاثیر زیادی داشت ! دوس دارم بدونم چرا گفتن دیگران بهتره این راهو نرن ! چرا تحملش سخته ! شاید بازم بیام 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ هوتن...یه پارچه آقاست...واقعا مهربونه..مودبه...یه دختره خوشمل داره واقعا دوسته عالی هستش...این گلا رو هم تقدیمش می کنم...هوتن جان بیگییر که اوومد 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ به داداش هوتن که گله :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ خوب سلام. نوبت هوتن خودمونه. مردیه واسه خودششششششش تا حدودی مهربون. خلاق.مسولیت پذیر.باهوش. حرف برا گفتن زیاد داره .با همه جور ادم میتونه کنار بیاد . ناراختی طرف مقابل براش مهمه به خاطر همین رک نیست . گاهی اوقات تو احساسش غلو میکنه. همه فن حریف. مرموز. یه رئیس خوب و مهربون که کارمنداش دوسش دارن . کم عصبانی میشه ولی اگه عصبانی شه بد میشه:167:احساس میکنم در بعضی مواقع خودخواه میشه:w00: حضورش برا اطرافیانش خیلی اطمینان بخش هست. ادم مناسبی میتونه باشه برا اینکه ازش مشورت بگیرری.نظرهای خوبی داره .فکرش بازه. اماااااااااااااااااااااا:با ادمایی که ازش تبعیت میکنن خوشحاله و راضی ولی کافیه یکی شاخ شه دیگه.............. تنها هست . خوشحال نباش اق هوتی هنوز ادامه داره...................................... توجه همه رو به قسمتهای بعدی حلب مبکنم 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ منم خود هوتن رو خوب نمیشناسمش ولی خیلی با نوشته هاش حال میکنم.میشه ازش بعنوان رابط فقهی هم استفاده کرد کلا" استعداد بالقوه ای تو این زمینه داره که امیدوارم هر چه زودتر بالفعل بشه. یادمه یه روز متنی ازش خوندم که تبحرش تو ادبیات رو میرسوند. همه بچه های اینجا رو دوس دارم اما چند تاشون هستند که همیشه با پستاشون حال میکنم ازجمله اونا هوتن عزیزم. 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ من از پستاش خیلی خوشم میاد و یجورایی شخصیت اروم داره و انگار دلش گرفته ولی نمیزاره بر روحیاتش اثر بذاره و یجورایی خوب فکر میکنه و ازش خوشم میاد مهربونم هست دیگه همین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده