سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هییییییییی یاد روزهای اوج فعالیتم تو تالار افتادم...چقدر هی گیر میدادم به بچه ها که بیاین فعالیت کنین خوبه که میبینم الان چندتا عضو فعال به جمعمون اضافه شدن. دیگه باید جامو بدم به جوون ترا 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هییییییییی یاد روزهای اوج فعالیتم تو تالار افتادم...چقدر هی گیر میدادم به بچه ها که بیاین فعالیت کنین :icon_pf (34): خوبه که میبینم الان چندتا عضو فعال به جمعمون اضافه شدن.:hapydancsmil: دیگه باید جامو بدم به جوون ترا الان عضو فعال کیا هستن 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الان عضو فعال کیا هستن *Mina* *Cloudy Sky* *Ven000s* ,و بقیه کلا معمارا فعالن 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا اینجا داره خاک میخوره؟اه اه ....ببین چقده تار عنکبوت......:icon_pf (34): دیوارای اینجا هم ریخته..... اینم گم شده...هر کی دیدش سریعا منو خبر کنه:icon_razz: خوووووووووووووووب حالا بفرمایید توو 4 دیواریییییییییییییییی به محفل صمیمانه بچه های معماری خوش اومدین... شما که اوونجایی غیر معمار....بیا نزدیک با بچه ها آشنا شو ..خوش اومدی ایوللللللل مینی؛ مرسی که اینجا رو تمیز کردی , معمارا هم مگه محفل و این چیزا دارن ؟ سلاااااااااااااااااااام منم هستمااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: سلاااااااااااااام پگاه جونم؛ ایول هییییییییی یاد روزهای اوج فعالیتم تو تالار افتادم...چقدر هی گیر میدادم به بچه ها که بیاین فعالیت کنین :icon_pf (34): خوبه که میبینم الان چندتا عضو فعال به جمعمون اضافه شدن.:hapydancsmil: دیگه باید جامو بدم به جوون ترا حالااااا؛ ما بهت گیر میدیم؛ چرا فعالیت نمیکنی ؛ هاااااااااااااااااااان ؟ ........ جای خالی رو باید پر کنیم؟؟؟ :JC_thinking: بناست ؟ معماره ؟ شهره؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ونوسی من مشلغله م زیاده دخترم نمیدونی مگه نمیدونم دیگه یهویی تب فعالیتم فروکش کرده 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ونوسی من مشلغله م زیاده دخترم نمیدونی مگه نمیدونم دیگه یهویی تب فعالیتم فروکش کرده من که مشغله هام از تو بیشتره؛ ترم تابستونی هم نداشتم؛4 - 5 واحدی از تو بیشتر دارم که کاربر ویژمون اینو بگه؛ از بقیه چه انتظاری میشه داشت لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اوه اوه چه خبره اینجا ... 717 صفحه (بس که معمارا حرف میزنن) ... چقد معمار زیاد شده .... ازدیاد معمارا داره کره زمین رو میپوکونه ... 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اوه اوه چه خبره اینجا ... 717 صفحه (بس که معمارا حرف میزنن) ... چقد معمار زیاد شده .... ازدیاد معمارا داره کره زمین رو میپوکونه ... همینو بگو 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اوه اوه چه خبره اینجا ... 717 صفحه (بس که معمارا حرف میزنن) ... چقد معمار زیاد شده .... ازدیاد معمارا داره کره زمین رو میپوکونه ... همینو بگو بترکه چشم حسوددددددددددد 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااام برهمه :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااام برهمه :hapydancsmil: سلام بر زهرا خانوم گل خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام بر زهرا خانوم گل خوش اومدی :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اوه اوه چه خبره اینجا ... 717 صفحه (بس که معمارا حرف میزنن) ... چقد معمار زیاد شده .... ازدیاد معمارا داره کره زمین رو میپوکونه ... همینو بگو باز این شهرسازا پرت شدن وسطِ جمع معمارانه ما.. مرتضی شما فعلا برو اوون دمپایی رو که یه 500 صفحه ای عقب تر پرت شده رو بردار بپوش بعد بیا.....فافا جونم شما هم برو کمکش فقط مواظب باش پرتش نکنه سمتت..این مرتصی یکم دستش از کاربردش خارج شده...خودی رو هم میزنه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همینو بگو تابلو حسودی میکنیناااا سلاااااااااااااااااام برهمه :hapydancsmil: دخترم اومد، سلااااام عزیزم باز این شهرسازا پرت شدن وسطِ جمع معمارانه ما..مرتضی شما فعلا برو اوون دمپایی رو که یه 500 صفحه ای عقب تر پرت شده رو بردار بپوش بعد بیا.....فافا جونم شما هم برو کمکش فقط مواظب باش پرتش نکنه سمتت..این مرتصی یکم دستش از کاربردش خارج شده...خودی رو هم میزنه جدی ؟ دمپاییش تو 500 صفحه پیشه ؟ این همه مدت چرا نیومد برش داره؟ حتما میترسید بیاد اینوراااا لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تابلو حسودی میکنیناااا بیشین بینیم بابا معماری چی هست که بخوام حسودی کنم آخه همش درگیر جزییاتین 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیشین بینیم بابا معماری چی هست که بخوام حسودی کنم آخه همش درگیر جزییاتین ما درگیره جزییاتیم؟ کی گفتههه؟ این یعنی چی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیشین بینیم بابا معماری چی هست که بخوام حسودی کنم آخه همش درگیر جزییاتین جزئی نگری دقیق تر از کلی نگریِ همیشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده