سـارا 20071 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 هییییییییی یاد روزهای اوج فعالیتم تو تالار افتادم...چقدر هی گیر میدادم به بچه ها که بیاین فعالیت کنین خوبه که میبینم الان چندتا عضو فعال به جمعمون اضافه شدن. دیگه باید جامو بدم به جوون ترا 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 هییییییییی یاد روزهای اوج فعالیتم تو تالار افتادم...چقدر هی گیر میدادم به بچه ها که بیاین فعالیت کنین :icon_pf (34): خوبه که میبینم الان چندتا عضو فعال به جمعمون اضافه شدن.:hapydancsmil: دیگه باید جامو بدم به جوون ترا الان عضو فعال کیا هستن 3
*mini* 37778 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 الان عضو فعال کیا هستن *Mina* *Cloudy Sky* *Ven000s* ,و بقیه کلا معمارا فعالن 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 مرداد، 2012 چرا اینجا داره خاک میخوره؟اه اه ....ببین چقده تار عنکبوت......:icon_pf (34): دیوارای اینجا هم ریخته..... اینم گم شده...هر کی دیدش سریعا منو خبر کنه:icon_razz: خوووووووووووووووب حالا بفرمایید توو 4 دیواریییییییییییییییی به محفل صمیمانه بچه های معماری خوش اومدین... شما که اوونجایی غیر معمار....بیا نزدیک با بچه ها آشنا شو ..خوش اومدی ایوللللللل مینی؛ مرسی که اینجا رو تمیز کردی , معمارا هم مگه محفل و این چیزا دارن ؟ سلاااااااااااااااااااام منم هستمااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: سلاااااااااااااام پگاه جونم؛ ایول هییییییییی یاد روزهای اوج فعالیتم تو تالار افتادم...چقدر هی گیر میدادم به بچه ها که بیاین فعالیت کنین :icon_pf (34): خوبه که میبینم الان چندتا عضو فعال به جمعمون اضافه شدن.:hapydancsmil: دیگه باید جامو بدم به جوون ترا حالااااا؛ ما بهت گیر میدیم؛ چرا فعالیت نمیکنی ؛ هاااااااااااااااااااان ؟ ........ جای خالی رو باید پر کنیم؟؟؟ :JC_thinking: بناست ؟ معماره ؟ شهره؟
سـارا 20071 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 ونوسی من مشلغله م زیاده دخترم نمیدونی مگه نمیدونم دیگه یهویی تب فعالیتم فروکش کرده 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 مرداد، 2012 ونوسی من مشلغله م زیاده دخترم نمیدونی مگه نمیدونم دیگه یهویی تب فعالیتم فروکش کرده من که مشغله هام از تو بیشتره؛ ترم تابستونی هم نداشتم؛4 - 5 واحدی از تو بیشتر دارم که کاربر ویژمون اینو بگه؛ از بقیه چه انتظاری میشه داشت
Place.Maker 4554 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 سلام اوه اوه چه خبره اینجا ... 717 صفحه (بس که معمارا حرف میزنن) ... چقد معمار زیاد شده .... ازدیاد معمارا داره کره زمین رو میپوکونه ... 3
H O P E 34652 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 سلام اوه اوه چه خبره اینجا ... 717 صفحه (بس که معمارا حرف میزنن) ... چقد معمار زیاد شده .... ازدیاد معمارا داره کره زمین رو میپوکونه ... همینو بگو 3
سـارا 20071 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 سلام اوه اوه چه خبره اینجا ... 717 صفحه (بس که معمارا حرف میزنن) ... چقد معمار زیاد شده .... ازدیاد معمارا داره کره زمین رو میپوکونه ... همینو بگو بترکه چشم حسوددددددددددد 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 سلاااااااااااااااااام برهمه :hapydancsmil: سلام بر زهرا خانوم گل خوش اومدی 3
*mini* 37778 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 سلام اوه اوه چه خبره اینجا ... 717 صفحه (بس که معمارا حرف میزنن) ... چقد معمار زیاد شده .... ازدیاد معمارا داره کره زمین رو میپوکونه ... همینو بگو باز این شهرسازا پرت شدن وسطِ جمع معمارانه ما.. مرتضی شما فعلا برو اوون دمپایی رو که یه 500 صفحه ای عقب تر پرت شده رو بردار بپوش بعد بیا.....فافا جونم شما هم برو کمکش فقط مواظب باش پرتش نکنه سمتت..این مرتصی یکم دستش از کاربردش خارج شده...خودی رو هم میزنه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 مرداد، 2012 همینو بگو تابلو حسودی میکنیناااا سلاااااااااااااااااام برهمه :hapydancsmil: دخترم اومد، سلااااام عزیزم باز این شهرسازا پرت شدن وسطِ جمع معمارانه ما..مرتضی شما فعلا برو اوون دمپایی رو که یه 500 صفحه ای عقب تر پرت شده رو بردار بپوش بعد بیا.....فافا جونم شما هم برو کمکش فقط مواظب باش پرتش نکنه سمتت..این مرتصی یکم دستش از کاربردش خارج شده...خودی رو هم میزنه جدی ؟ دمپاییش تو 500 صفحه پیشه ؟ این همه مدت چرا نیومد برش داره؟ حتما میترسید بیاد اینوراااا
H O P E 34652 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 تابلو حسودی میکنیناااا بیشین بینیم بابا معماری چی هست که بخوام حسودی کنم آخه همش درگیر جزییاتین 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 مرداد، 2012 بیشین بینیم بابا معماری چی هست که بخوام حسودی کنم آخه همش درگیر جزییاتین ما درگیره جزییاتیم؟ کی گفتههه؟ این یعنی چی؟؟؟؟
*mini* 37778 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 بیشین بینیم بابا معماری چی هست که بخوام حسودی کنم آخه همش درگیر جزییاتین جزئی نگری دقیق تر از کلی نگریِ همیشه 3
ارسال های توصیه شده