Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ا خ ببره دلتا یا آتیش یا شهر شب یا نه تکمیدانو خوب اومدی اونم کجاش ته خیابون اکباتان یه قهوه خونه ای هست میریم اونجا تازه کلی با این پیر پاتلا گپ و گفتو گو میکنیم آخه من ممکنه دیگه تا ارشد نرم همدان بعد تو منو دور بزنی خودت بری نعل اشکنه حالشو ببری قول میدی نری تا با هم بریم؟ اصلا شک نکن به هرحال تنها که نمیتونم برم باید بیای غذارو حساب کنی دیگه 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 نه دیگه من میبرمت بهت نشون میدم تو هم مخارجو متقبل میشه . ببینم اصلا اگه من همه کارارو انجام دادم تو میخوای بیای چیکال؟سپیده تو قضاوت کن دیگه اینقد حال میده دندونی که خیلی اذیت کرده رو مکشی 2 بار کشیدم انداختم دور همدان حتما با شبنم نعل اشکنه جاتو سبز نگه میداریم نه دیگه من که نمیدونم اونجا چی هست؟!ممکنه به مذاقم خوش نیاد پس خودت هزینشو میپردازی من بیچاره رو بگو اگه جراحی کنم چی باید بخورملبنیات که لب نمیزنم چقدم آخه آب میوه بخورم نه بابا کجا فردا هرچی دلش بخواد میتونه بخوره یه یه هفته ای معاف الغذاست:ws28: من تجربه شو حالا بذار فردا صبح بیدار شه ببین چه بالش شورونی بشه مثلن داری دلداری میدی؟ آره اگه اذیت نکنه میتونم از دندونم شانس نیاوردم بخدااااااااا اگه راضی باشم بی من برید نعل اشکنه شبنم ببرش میدان یه فلافلی سمبوسه ای بخوره هااااااا اخییی حتما آره اینو راست میگه عصری برگشتم از مطب اومدم یه چرتی بزنم پاشدم دیدم بالشم ....:icon_pf (34): ا خ ببره دلتا یا آتیش یا شهر شب یا نه تکمیدانو خوب اومدی اونم کجاش ته خیابون اکباتان یه قهوه خونه ای هست میریم اونجا تازه کلی با این پیر پاتلا گپ و گفتو گو میکنیم آخه من ممکنه دیگه تا ارشد نرم همدان بعد تو منو دور بزنی خودت بری نعل اشکنه حالشو ببری قول میدی نری تا با هم بریم؟ اصن هردوتون فردا بیان دیگه:w00: 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 نه دیگه من که نمیدونم اونجا چی هست؟!ممکنه به مذاقم خوش نیادپس خودت هزینشو میپردازی مثلن داری دلداری میدی؟ اخییی حتما اصن هردوتون فردا بیان دیگه:w00: آخه من کار دارم واسه یونی وگرنه با کله میومدم اتفاقا خیلی به یه سفر نیاز دارم وااااای اگه فردا میومدماااا چی میشد غذا هم که نخوردم میرفتیم نعل اشکنه ...... واااای 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 کاش میشد فردا بیاییم من حقیقتش بد جوری گرفتار حسابو کتابامم من جور بشه بیام همدان حساب تو هم به چشم(همدانی دیگه ) یه جک بگمو برم منم .امام ..... شهر غضنفر : خدا را شاكريم كه اين كشور هاي غربي ، از جمله آمريكا و انگليس، نتوانستند در بازي هاي آسيايي ، حتي يك مدال برنز بگيرند 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 یک شبی مجنون نمازش را شکست /./بی وضو در کوچی لیلی نشست عشق ن شب مست مستش کرده بود/./ فارغ از جام الستش کرده بود گفت یا رب از چه خوارم کرده ای /./ بر سلیب عشق، دارم کرده ای خسته ام زین عشق، دلخونم نکن/./من که مجنونم تو مجنونم نکن مرد این بازی دگیر نیستم/./ این تو و لیلای تو من نیستم گفت ای دیوانه لیلایت منم/./ در رگت پیدا و پنهانت منم سالها با جور لیلا ساختی/./ من کنارت بودو و نشناختی 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 راتی بچه ها اینجام برین یه سر بزنین خوفه اگه شد یه جک هم تعریف کنین http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=7484&page=3 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 کاش میشد فردا بیاییممن حقیقتش بد جوری گرفتار حسابو کتابامم من جور بشه بیام همدان حساب تو هم به چشم(همدانی دیگه ) یه جک بگمو برم منم .امام ..... شهر غضنفر : خدا را شاكريم كه اين كشور هاي غربي ، از جمله آمريكا و انگليس، نتوانستند در بازي هاي آسيايي ، حتي يك مدال برنز بگيرند پس من چی؟ :w00: راتی بچه ها اینجام برین یه سر بزنین خوفه اگه شد یه جک هم تعریف کنین http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=7484&page=3 باشه جکم میتریفیم واستون شهرسازا 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 پس من چی؟ :w00: باشه جکم میتریفیم واستون شهرسازا تو هم به چشم حالا تا بیای 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 آخه من کار دارم واسه یونی وگرنه با کله میومدم اتفاقا خیلی به یه سفر نیاز دارموااااای اگه فردا میومدماااا چی میشد غذا هم که نخوردم میرفتیم نعل اشکنه ...... واااای :45645::45645::45645: کاش میشد فردا بیاییممن حقیقتش بد جوری گرفتار حسابو کتابامم من جور بشه بیام همدان حساب تو هم به چشم(همدانی دیگه ) یه جک بگمو برم منم .امام ..... شهر غضنفر : خدا را شاكريم كه اين كشور هاي غربي ، از جمله آمريكا و انگليس، نتوانستند در بازي هاي آسيايي ، حتي يك مدال برنز بگيرند :45645::45645::45645: :ws28: پس من چی؟ :w00:من بدون ِ شما اونجا نمیرم مطمئن باش :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v باشه جکم میتریفیم واستون شهرسازا 3
*mini* 37779 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 سلامخوب هستید؟دلم واسه اینجا تنگ شده بود سلاااااااااااااااااااام بر مریم گلللللللللللللم.....بچه ها این خواهر منه.......مریم 3
*mini* 37779 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 و سلام به تو مهراز شماره ؟شماره نداری؟ وحیییییییییییییییییید.....خواهرمو اذیت نکن.......این مهراز شماره 4 میشه 3
maryam*arch 1022 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 سلام بچه ها من شب میام قرارمون چهار دیواریییییییییییییییییییییی:w14: 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 سلاااااااااااااااااااام بر مریم گلللللللللللللم.....بچه ها این خواهر منه.......مریم اخیییییی چقد قشنگ :smiley (18): وحیییییییییییییییییید.....خواهرمو اذیت نکن.......این مهراز شماره 4 میشه ولی من شماره چهارم :45645: 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 سلام خوبید؟:w14: سلام میسی خوبم خودت خوبی؟:dancegirl2: :girl_blush2: 2
ارسالهای توصیه شده