vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 خوبم ولی بهتر نیستمدلم گرفته........... درست مثل من آخه چرا از چی دلت گرفته؟ 3
somaye.stormy 355 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 درست مثل من آخه چرا از چی دلت گرفته؟ هی روزگارررررررررر..... چی بگم از این زمونه از آدما.... 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 هی روزگارررررررررر..... چی بگم از این زمونه از آدما.... ای بابا توم خب چی شده بگو من که چند روزه حوصله هیچ کاریو ندارم 2
somaye.stormy 355 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 ای بابا تومخب چی شده بگو من که چند روزه حوصله هیچ کاریو ندارم تو چرااااااااااااااااااا؟ 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 تو چرااااااااااااااااااا؟ نه دیگه سوالو با سوال جواب نمبدن من بیشتر از دست خودم شاکیم البته گرفته گی دل مثل گرفته گی عضلات واسه من دیگه عادی شده 2
somaye.stormy 355 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 نه دیگه سوالو با سوال جواب نمبدنمن بیشتر از دست خودم شاکیم البته گرفته گی دل مثل گرفته گی عضلات واسه من دیگه عادی شده چی بگم وحید جان بیخیال اشکمون درمیادا 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 چی بگم وحید جان بیخیال اشکمون درمیادا سمیه جان تا بوده همین بوده یادت باشه دریای آروم ناخدای قهرمان نمیسازه:icon_pf (17): 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 سمیه انگار خیلی گرفته ای خیلی دیر ج میدی من برم بخوابم اوامری باشه؟ 2
somaye.stormy 355 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 سمیه جان تا بوده همین بودهیادت باشه دریای آروم ناخدای قهرمان نمیسازه:icon_pf (17): آره میدونم... مرسی روزگار .... 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 سمیهههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:ws27: 2
somaye.stormy 355 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 سمیهههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:ws27: جانم؟ 3
somaye.stormy 355 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 هی روزگار:ws44::ws44: ببخشید من کارتم تموم شد و دیس شدم نتونستم بیام ببخشید وحید جان 3
*mini* 37779 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 سلااااااااااااااااام بر مهرازاااااااا جمع کنین کاسه کوزتونو ببینم...:w00: باز من یه 2 روز نبودم ببین چه آبغوره گیری راه انداختن ایناینجاااا:icon_pf (34): :ws28: کی گفت اینجا رو اینجوری کنین؟؟:w00::w00: اهاااااااای وحییییییید:w00: کجایی خیره سرم اینجا رو سپردم به تو که مراقبش باشی ....:w00: ببین تروخدا اینجا رو به چه روزی دراوردن نیگا نیگا 3
somaye.stormy 355 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 سلااااااااااااااااام بر مهرازااااااااجمع کنین کاسه کوزتونو ببینم...:w00: باز من یه 2 روز نبودم ببین چه آبغوره گیری راه انداختن ایناینجاااا:icon_pf (34): :ws28: کی گفت اینجا رو اینجوری کنین؟؟:w00::w00: اهاااااااای وحییییییید:w00: کجایی خیره سرم اینجا رو سپردم به تو که مراقبش باشی ....:w00: ببین تروخدا اینجا رو به چه روزی دراوردن نیگا نیگا سلام مینایی :icon_pf (44):چطوری؟خوبی عزیز؟ خوب شد اومدی مینا...می بینی تورو خدا راستی امتحان چی شد؟عالی دیگه؟ 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سلااااااااااااااااام بر مهرازااااااااجمع کنین کاسه کوزتونو ببینم...:w00: باز من یه 2 روز نبودم ببین چه آبغوره گیری راه انداختن ایناینجاااا:icon_pf (34): :ws28: کی گفت اینجا رو اینجوری کنین؟؟:w00::w00: اهاااااااای وحییییییید:w00: کجایی خیره سرم اینجا رو سپردم به تو که مراقبش باشی ....:w00: ببین تروخدا اینجا رو به چه روزی دراوردن نیگا نیگا من چیکاره ام منم مثل تو من هر شب اومدم سمیه فقط بود کیمیا که تو تاپیکای دیگه داره میچرخه و صفا میکنه شبنمم که اصلا معلوم نیست کجاست سپیده یه خط در میون سده سمیه هم که دندونش درد میکرد ولی میومد منم که 24 ساعتع نه ساعت 24 پایه ام سلام مینایی :icon_pf (44):چطوری؟خوبی عزیز؟خوب شد اومدی مینا...می بینی تورو خدا راستی امتحان چی شد؟عالی دیگه؟ تو خودت دندونت خوب شد این امتحاناشو هیچ وقت عالی نمیشه الکی چرا خودتو گول میزنی 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من چیکاره ام منم مثل تو من هر شب اومدم سمیه فقط بود کیمیا که تو تاپیکای دیگه داره میچرخه و صفا میکنه شبنمم که اصلا معلوم نیست کجاست سپیده یه خط در میون سده سمیه هم که دندونش درد میکرد ولی میومد منم که 24 ساعتع نه ساعت 24 پایه ام تو خودت دندونت خوب شد این امتحاناشو هیچ وقت عالی نمیشه الکی چرا خودتو گول میزنی :ws28: وحید هنگ کرده بید اونی که دندونش میدردید منم سپیده، نه سمیه 2
ارسالهای توصیه شده