kimia 4172 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 این عشق آتشین پر از درد بیمثال در وادی گناه و جنونم کشانده بود 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 راهی بجز گریز برایم نمانده بود ای بابا خب بیا برو دیگه :w02: 3
*mini* 37779 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 مینا عکسامو دارم میزارم بعد برو ببین خوبه باشه فدات شم....دستت طلا 2
kimia 4172 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 ای بابا خب بیا برو دیگه :w02: ما که رفتیم تو بشین زیر نگاه عاشقش آرزوم اینه فقط تلف نشه دقایقش:banel_smiley_4: 4
*mini* 37779 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 نههههههههه...نورووووووووووووووو...میناتو تنه نوزاااااااااااااار 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای آبی روشن عشق خداحافظ ای همنشین همیشه خداحافظ ای داغ بر دل نشسته تو تنها نمی مانی ای مانده بی من تو را می سپارم به دلهای خسته تو را می سپارم به دامان دریا تو را می سپارم به رویای فردا به شب می سپارم تا نسوزد به دل می سپارم تا نمیرد اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم خداحافظ ای داغ بر دل نشسته خوگشل بود کیمیا؟ 1
maryam*arch 1022 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 مینا جان وحید جان شبتون به خیر من یکم خسته ام مینا کارامو گذاشتم برو ببین فردا هم کار طراحی معماریمو میزارم وحید جان فردا شب قرارمون همینجاااااااااااااااااااااااا 2
kimia 4172 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای آبی روشن عشق خداحافظ ای همنشین همیشه خداحافظ ای داغ بر دل نشسته تو تنها نمی مانی ای مانده بی من تو را می سپارم به دلهای خسته تو را می سپارم به دامان دریا تو را می سپارم به رویای فردا به شب می سپارم تا نسوزد به دل می سپارم تا نمیرد اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم خداحافظ ای داغ بر دل نشسته خوگشل بود کیمیا؟ میییییییییییسیییییییییییییییییی:icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): خوشمل بود 2
*mini* 37779 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای آبی روشن عشق خداحافظ ای همنشین همیشه خداحافظ ای داغ بر دل نشسته تو تنها نمی مانی ای مانده بی من تو را می سپارم به دلهای خسته تو را می سپارم به دامان دریا تو را می سپارم به رویای فردا به شب می سپارم تا نسوزد به دل می سپارم تا نمیرد اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم خداحافظ ای داغ بر دل نشسته خوگشل بود کیمیا؟ :ws44: 2
ارسالهای توصیه شده