Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 اتفاقا یکی از دوستام امشب زنگید گفت که پس فردا میای بریم تا همدانو بر گردیم منم فعلا موندم که فرا خبرش کنم آخه یه کم گرفتارم ولا از خدامه بیام اگه اومدم حتما خبر میدم حالا یه سر بزن فردا شب به سایت اگه اومدنی بودم برات پیغام میذارم باشه...منتظرم :shad: 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 باشه...منتظرم :shad: قربون تو حالا قول نمیدم چون ممکنم هست جور نشه ولی گفتم که از خدامه راستی میخوای آتیش مهمونم کنی ،نعل اشکنه ، دلتا، شهر شب ...... کجا 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 قربون تو حالا قول نمیدم چون ممکنم هست جور نشه ولی گفتم که از خدامه راستی میخوای آتیش مهمونم کنی ،نعل اشکنه ، دلتا، شهر شب ...... کجا باشه، باز منتظرم:45645: هااااااااان؟! اینایی که گفتی چی هستن حالا؟ سلامخوب هستید؟دلم واسه اینجا تنگ شده بود سلااااااااااااااام خوش اومدی میسی خوبم خودت خوبی؟ امضات قشنگه 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سلامخوب هستید؟دلم واسه اینجا تنگ شده بود و سلام به تو مهراز شماره ؟ شماره نداری؟ 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سلامخوب هستید؟دلم واسه اینجا تنگ شده بود ولام به تو مهراز شماره ؟ شماره نداری؟ 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 باشه، باز منتظرم:45645:هااااااااان؟! اینایی که گفتی چی هستن حالا؟ سلااااااااااااااام خوش اومدی میسی خوبم خودت خوبی؟ امضات قشنگه حالا خوبه من نعل اشکنه یادم نبود خودتون یادم انداختین ای جاهای باحالین که نگو فقط پول زیاد بیار بریم بهت نشون بدم زشته همدان باشیو اینارو بلد نباشی پس شد پول از تو جا از من 3
maryam*arch 1022 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 نه وحید سلام عطر بارون مرسی از لطفت من فعلم میرم ولی فردا میام باز فعلا شب به خیررررررررررررررررر 4
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 نه وحیدسلام عطر بارون مرسی از لطفت من فعلم میرم ولی فردا میام باز فعلا شب به خیررررررررررررررررر برو به سلامت شب خوبی داشته باشی این مینا باز دید 2 نفر اومدن خودشو گرفت نمیدونم کجا غیبش زد 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سلوووووووووم من آمده ام وای وای من آمده ام دندونمو عصری جراحی کردم 4
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سلوووووووووم من آمده ام وای وای من آمده ام دندونمو عصری جراحی کردم خوش اومدی چنتا بخ نخیه خولد حالا سپیده شاید پس فردا من برم همدان ای جان همدان ای جان (البته به احتمال 5 درصد) 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 حالا خوبه من نعل اشکنه یادم نبود خودتون یادم انداختینای جاهای باحالین که نگو فقط پول زیاد بیار بریم بهت نشون بدم زشته همدان باشیو اینارو بلد نباشی پس شد پول از تو جا از من نه دیگه چون من نمیدونم اینا چین ، پس خودت پولشو هم میدی :4chsmu1: نه وحیدسلام عطر بارون مرسی از لطفت من فعلم میرم ولی فردا میام باز فعلا شب به خیررررررررررررررررر خواهش میکنم سلوووووووووم من آمده ام وای وای من آمده ام دندونمو عصری جراحی کردم سلاااااااااااااااااام چطووووی؟ اخییییی.خیلی درد داره؟ خوش اومدیچنتا بخ نخیه خولد حالا سپیده شاید پس فردا من برم همدان ای جان همدان ای جان (البته به احتمال 5 درصد) والا تا اونجای که من میدونم همچنان اسمش همدانه نه همدان ای جان:4chsmu1: 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 بخیه هارو نمیدونم اصلا دل ندارم نگا کنم انقد خون میاد ولی فکر کنم 2 تا خوش به حالت برو همدان جای منم خالی کن 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 نه دیگه چون من نمیدونم اینا چین ، پس خودت پولشو هم میدی :4chsmu1: خواهش میکنم سلاااااااااااااااااام چطووووی؟ اخییییی.خیلی درد داره؟ والا تا اونجای که من میدونم همچنان اسمش همدانه نه همدان ای جان:4chsmu1: سلام شبنمی مرسی تو خوفی؟ درد که مسکن میخورم اما هی خونریزی میکنه منم از خون میترررررررررررررسم چه جور :icon_pf (34): دلم غذا میخوااااااااااااااااااد چاییییییییییی میخوااااااااااام همش بستنی آبمیوه ماست خوردم 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سلام شبنمی مرسی تو خوفی؟درد که مسکن میخورم اما هی خونریزی میکنه منم از خون میترررررررررررررسم چه جور :icon_pf (34): دلم غذا میخوااااااااااااااااااد چاییییییییییی میخوااااااااااام همش بستنی آبمیوه ماست خوردم میسی خوبم اخییییییییییی.....وااااااااااای چقد بد غصه نخور، بهش فک نکن فردا صب هرچی دلت بخواد میتونی بخوری :shad: 4
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 نه دیگه چون من نمیدونم اینا چین ، پس خودت پولشو هم میدی :4chsmu1: خواهش میکنم سلاااااااااااااااااام چطووووی؟ اخییییی.خیلی درد داره؟ والا تا اونجای که من میدونم همچنان اسمش همدانه نه همدان ای جان:4chsmu1: نه دیگه من میبرمت بهت نشون میدم تو هم مخارجو متقبل میشه . ببینم اصلا اگه من همه کارارو انجام دادم تو میخوای بیای چیکال؟ سپیده تو قضاوت کن دیگه بخیه هارو نمیدونم اصلا دل ندارم نگا کنم انقد خون میاد ولی فکر کنم 2 تا خوش به حالت برو همدان جای منم خالی کن اینقد حال میده دندونی که خیلی اذیت کرده رو مکشی 2 بار کشیدم انداختم دور همدان حتما با شبنم نعل اشکنه جاتو سبز نگه میداریم 4
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سلام شبنمی مرسی تو خوفی؟درد که مسکن میخورم اما هی خونریزی میکنه منم از خون میترررررررررررررسم چه جور :icon_pf (34): دلم غذا میخوااااااااااااااااااد چاییییییییییی میخوااااااااااام همش بستنی آبمیوه ماست خوردم من بیچاره رو بگو اگه جراحی کنم چی باید بخورم لبنیات که لب نمیزنم چقدم آخه آب میوه بخورم میسی خوبم اخییییییییییی.....وااااااااااای چقد بد غصه نخور، بهش فک نکن فردا صب هرچی دلت بخواد میتونی بخوری :shad: نه بابا کجا فردا هرچی دلش بخواد میتونه بخوره یه یه هفته ای معاف الغذاست:ws28: من تجربه شو حالا بذار فردا صبح بیدار شه ببین چه بالش شورونی بشه 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 میسی خوبم اخییییییییییی.....وااااااااااای چقد بد غصه نخور، بهش فک نکن فردا صب هرچی دلت بخواد میتونی بخوری :shad: آره اگه اذیت نکنه میتونم از دندونم شانس نیاوردم نه دیگه من میبرمت بهت نشون میدم تو هم مخارجو متقبل میشه . ببینم اصلا اگه من همه کارارو انجام دادم تو میخوای بیای چیکال؟سپیده تو قضاوت کن دیگه اینقد حال میده دندونی که خیلی اذیت کرده رو مکشی 2 بار کشیدم انداختم دور همدان حتما با شبنم نعل اشکنه جاتو سبز نگه میداریم بخدااااااااا اگه راضی باشم بی من برید نعل اشکنه شبنم ببرش میدان یه فلافلی سمبوسه ای بخوره هااااااا 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من بیچاره رو بگو اگه جراحی کنم چی باید بخورملبنیات که لب نمیزنم چقدم آخه آب میوه بخورم نه بابا کجا فردا هرچی دلش بخواد میتونه بخوره یه یه هفته ای معاف الغذاست:ws28: من تجربه شو حالا بذار فردا صبح بیدار شه ببین چه بالش شورونی بشه آره اینو راست میگه عصری برگشتم از مطب اومدم یه چرتی بزنم پاشدم دیدم بالشم ....:icon_pf (34): 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 آره اگه اذیت نکنه میتونم از دندونم شانس نیاوردم بخدااااااااا اگه راضی باشم بی من برید نعل اشکنه شبنم ببرش میدان یه فلافلی سمبوسه ای بخوره هااااااا ا خ ببره دلتا یا آتیش یا شهر شب یا نه تک میدانو خوب اومدی اونم کجاش ته خیابون اکباتان یه قهوه خونه ای هست میریم اونجا تازه کلی با این پیر پاتلا گپ و گفتو گو میکنیم آخه من ممکنه دیگه تا ارشد نرم همدان بعد تو منو دور بزنی خودت بری نعل اشکنه حالشو ببری قول میدی نری تا با هم بریم؟ 3
ارسالهای توصیه شده