kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ کیمیا میاد کسی نیس مییییییییییییرههههه :167: 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) kimia 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من چیکاره ام منم مثل تو من هر شب اومدم سمیه فقط بود کیمیا که تو تاپیکای دیگه داره میچرخه و صفا میکنه شبنمم که اصلا معلوم نیست کجاست سپیده یه خط در میون سده سمیه هم که دندونش درد میکرد ولی میومد منم که 24 ساعتع نه ساعت 24 پایه ام تو خودت دندونت خوب شد این امتحاناشو هیچ وقت عالی نمیشه الکی چرا خودتو گول میزنی :w00::w00:حرف نزن بچهههههههههه.......بیا اول کاری رو که بهت گفتم انجام بدهههههههههههههه اوونوقت هی به من میگه از زیر کار در میری:w00::w00: اره عزیزم...عالی بود 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ خوب چه خبر مهرازاااااااااااااااا............ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :ws28:وحید هنگ کرده بید اونی که دندونش میدردید منم سپیده، نه سمیه :ws3::ws17: سپیده جون مگه این مینا حواس واسه آدم میذاره دندونت شطوله خوفه؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ کیمیا میاد کسی نیسمییییییییییییرههههه :167: آمدم نبودید:w00: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) kimia به به مهراز ربوده شده چه عجبی راه گم کردی میگیم دیدین چقد عضو مهراز گرفتم این چند وقته مهراز عطا کنی شدم که ............ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :ws3::ws17:سپیده جون مگه این مینا حواس واسه آدم میذاره دندونت شطوله خوفه؟ حالا مخت قد نداد نزار تقصیر مممممممن:ws28: اشکال نداره...زیاد درس خوندی 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :w00::w00:حرف نزن بچهههههههههه.......بیا اول کاری رو که بهت گفتم انجام بدههههههههههههههاوونوقت هی به من میگه از زیر کار در میری:w00::w00: اره عزیزم...عالی بود کی من من من که اینجا مدیرم واسه خودم تازه مهمونم هستم 4 دیواری خودتونه به من چه :Ghelyon: خوب چه خبر مهرازاااااااااااااااا............ سلامتیییییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااااااااام یکی منو صدا کرد؟! 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ به به مهراز ربوده شده چه عجبی راه گم کردی میگیم دیدین چقد عضو مهراز گرفتم این چند وقته مهراز عطا کنی شدم که ............ :ws28: خوب وقتی میگم مهراز 2 گانه سوزی که باورت نمیشه....بیا اینم سند آقای مدیر کجایی ببینی کاربرت کجاااااااست 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااااااااامیکی منو صدا کرد؟! بهههههههههه...سلام شبنم جووووووووووووون...چطوریی دختر...خوبی گللللللم؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ حالا مخت قد نداد نزار تقصیر مممممممن:ws28:اشکال نداره...زیاد درس خوندی چی یعنی میخوای بگی بی تقصیری هرچند آره یه شهرساز بین شما معمارا ....... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ چی یعنی میخوای بگی بی تقصیری هرچند آره یه شهرساز بین شما معمارا ....... :ws28:خدا نکشتت وحید:ws28: اره خوب.....شهرسازا بین ما معمارا کم میارن:ws2:باور کن 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااااااااامیکی منو صدا کرد؟! به به شبنم خانوم بابا ما داشتیم میومدیم همدان هیچ معلوم هست کجایی؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ها....باز رفتاااااااااااااااااا:w00: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :ws28:خوب وقتی میگم مهراز 2 گانه سوزی که باورت نمیشه....بیا اینم سند آقای مدیر کجایی ببینی کاربرت کجاااااااست من من :ws41: :ws28:خدا نکشتت وحید:ws28:اره خوب.....شهرسازا بین ما معمارا کم میارن:ws2:باور کن دیشب خواب چی دیدی مینا منظورم این بود که یه شهرساز با یه معمار سرو کله بزنه همین که دیوونه نشه خیلیه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ بهههههههههه...سلام شبنم جووووووووووووون...چطوریی دختر...خوبی گللللللم؟ سلااااااااااااااام میسی خوبم شما خوبی؟:wubpink: به به شبنم خانوم بابا ما داشتیم میومدیم همدان هیچ معلوم هست کجایی؟ اتفاقا اومدم بپرسم پس چرا نمیاین؟نکنه سرکارم گذاشتین 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من من :ws41: دیشب خواب چی دیدی مینا منظورم این بود که یه شهرساز با یه معمار سرو کله بزنه همین که دیوونه نشه خیلیه :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااام میسی خوبم شما خوبی؟:wubpink: اتفاقا اومدم بپرسم پس چرا نمیاین؟نکنه سرکارم گذاشتین اتفاقا یکی از دوستام امشب زنگید گفت که پس فردا میای بریم تا همدانو بر گردیم منم فعلا موندم که فرا خبرش کنم آخه یه کم گرفتارم ولا از خدامه بیام اگه اومدم حتما خبر میدم حالا یه سر بزن فردا شب به سایت اگه اومدنی بودم برات پیغام میذارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده