vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خوبم ولی بهتر نیستمدلم گرفته........... درست مثل من آخه چرا از چی دلت گرفته؟ 3 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ درست مثل من آخه چرا از چی دلت گرفته؟ هی روزگارررررررررر..... چی بگم از این زمونه از آدما.... 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ هی روزگارررررررررر..... چی بگم از این زمونه از آدما.... ای بابا توم خب چی شده بگو من که چند روزه حوصله هیچ کاریو ندارم 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا تومخب چی شده بگو من که چند روزه حوصله هیچ کاریو ندارم تو چرااااااااااااااااااا؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ تو چرااااااااااااااااااا؟ نه دیگه سوالو با سوال جواب نمبدن من بیشتر از دست خودم شاکیم البته گرفته گی دل مثل گرفته گی عضلات واسه من دیگه عادی شده 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ نه دیگه سوالو با سوال جواب نمبدنمن بیشتر از دست خودم شاکیم البته گرفته گی دل مثل گرفته گی عضلات واسه من دیگه عادی شده چی بگم وحید جان بیخیال اشکمون درمیادا 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ چی بگم وحید جان بیخیال اشکمون درمیادا سمیه جان تا بوده همین بوده یادت باشه دریای آروم ناخدای قهرمان نمیسازه:icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سمیه انگار خیلی گرفته ای خیلی دیر ج میدی من برم بخوابم اوامری باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ خب دیگه بای تا های شب خوبی داشته باشی 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سمیه جان تا بوده همین بودهیادت باشه دریای آروم ناخدای قهرمان نمیسازه:icon_pf (17): آره میدونم... مرسی روزگار .... 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سمیهههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:ws27: 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سمیهههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:ws27: جانم؟ 3 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ هی روزگار:ws44::ws44: ببخشید من کارتم تموم شد و دیس شدم نتونستم بیام ببخشید وحید جان 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ امشبم که من اومدم هیشکی نیست 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ امشبم که من اومدم هیشکی نیست سلام من هستم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااام بر مهرازاااااااا جمع کنین کاسه کوزتونو ببینم...:w00: باز من یه 2 روز نبودم ببین چه آبغوره گیری راه انداختن ایناینجاااا:icon_pf (34): :ws28: کی گفت اینجا رو اینجوری کنین؟؟:w00::w00: اهاااااااای وحییییییید:w00: کجایی خیره سرم اینجا رو سپردم به تو که مراقبش باشی ....:w00: ببین تروخدا اینجا رو به چه روزی دراوردن نیگا نیگا 3 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااام بر مهرازااااااااجمع کنین کاسه کوزتونو ببینم...:w00: باز من یه 2 روز نبودم ببین چه آبغوره گیری راه انداختن ایناینجاااا:icon_pf (34): :ws28: کی گفت اینجا رو اینجوری کنین؟؟:w00::w00: اهاااااااای وحییییییید:w00: کجایی خیره سرم اینجا رو سپردم به تو که مراقبش باشی ....:w00: ببین تروخدا اینجا رو به چه روزی دراوردن نیگا نیگا سلام مینایی :icon_pf (44):چطوری؟خوبی عزیز؟ خوب شد اومدی مینا...می بینی تورو خدا راستی امتحان چی شد؟عالی دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااام بر مهرازااااااااجمع کنین کاسه کوزتونو ببینم...:w00: باز من یه 2 روز نبودم ببین چه آبغوره گیری راه انداختن ایناینجاااا:icon_pf (34): :ws28: کی گفت اینجا رو اینجوری کنین؟؟:w00::w00: اهاااااااای وحییییییید:w00: کجایی خیره سرم اینجا رو سپردم به تو که مراقبش باشی ....:w00: ببین تروخدا اینجا رو به چه روزی دراوردن نیگا نیگا من چیکاره ام منم مثل تو من هر شب اومدم سمیه فقط بود کیمیا که تو تاپیکای دیگه داره میچرخه و صفا میکنه شبنمم که اصلا معلوم نیست کجاست سپیده یه خط در میون سده سمیه هم که دندونش درد میکرد ولی میومد منم که 24 ساعتع نه ساعت 24 پایه ام سلام مینایی :icon_pf (44):چطوری؟خوبی عزیز؟خوب شد اومدی مینا...می بینی تورو خدا راستی امتحان چی شد؟عالی دیگه؟ تو خودت دندونت خوب شد این امتحاناشو هیچ وقت عالی نمیشه الکی چرا خودتو گول میزنی 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من چیکاره ام منم مثل تو من هر شب اومدم سمیه فقط بود کیمیا که تو تاپیکای دیگه داره میچرخه و صفا میکنه شبنمم که اصلا معلوم نیست کجاست سپیده یه خط در میون سده سمیه هم که دندونش درد میکرد ولی میومد منم که 24 ساعتع نه ساعت 24 پایه ام تو خودت دندونت خوب شد این امتحاناشو هیچ وقت عالی نمیشه الکی چرا خودتو گول میزنی :ws28: وحید هنگ کرده بید اونی که دندونش میدردید منم سپیده، نه سمیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده