vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اینو دقیقا بهش میگن دیوونه گی گه منم فک کنم دچارش شدده باشم 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ ما بیغمان مست دل از دست داده ایم /..../ همراز عشق و هم نفس جام باده ایم لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خانوما مهرازای عزیز 1،) کجاست نمیدونم (مثل اینکه ددر خوش گذشته )2؟ 3 این که خودمم،4؟ و 724 و مهراز عزیز سمیه جان عضو جدید 6؟ کجای شما رفقا بابا ما یه دو روز نبودیم اینجارو ببین چه خاکی ورداشته؟ سیلامممممممم من اینجام :icon_pf (44):ولی هر وقت میام هیشکی نیس مام پشیمون میشیم رامونو کج میکنیم میریم :ws2: مگه میاین همتون که یه دست تمیز اینجارو آب و جارو کنیم... نمیاین که....:w00: تنهایی که خدارو خوش نمیاد آخه:w00: 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ :4564::ws27: اوا چی شده آقا وحید؟؟؟ :banel_smiley_52:چرا به این مظلومی گریه میکنی؟ کلتو نکوف به دیفالللللللل ... این چه کالیهههههههه:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ کیمیا کجای که یادت بخیرفردا میای دیگه؟ سوغاتیمو حتما آوردی که؟ سلااااااااااااااام من اووووووومدم فقط درگیر یه چیزاییم دعا کنین زود حل شه بیام همه تونو دوس دارم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااام مهرازاااااااااااااا....من یه چند روزی نمیام.....تا جمعه.........جایه منو نیگه دارین تر و تمییییییز تا من برگردمااااااااااااا......نیام ببینم اینجا باز خاک گرفته هااااااااااا...:w00: وحید باز از زیر مسئولیتت شونه خالی نکنیاااااااااااااااااااااا......قشنگ گردگیری کناااااااااااا:w00: هوای خواهر منم(کیمیا)داشته باشاااااااااااااااااا:w00: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااام من اووووووومدمفقط درگیر یه چیزاییم دعا کنین زود حل شه بیام همه تونو دوس دارم :w02::w02: به به مهراز عزیز کجا بودی نبودی سوغاتی آولدی سلاااااااااااااااااااام مهرازاااااااااااااا....من یه چند روزی نمیام.....تا جمعه.........جایه منو نیگه دارین تر و تمییییییز تا من برگردمااااااااااااا......نیام ببینم اینجا باز خاک گرفته هااااااااااا...:w00:وحید باز از زیر مسئولیتت شونه خالی نکنیاااااااااااااااااااااا......قشنگ گردگیری کناااااااااااا:w00: هوای خواهر منم(کیمیا)داشته باشاااااااااااااااااا:w00: باز کجا میخوای در بری:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ کی بیاد اینجا دلم پوسید بابا شماره 1 و 2 نیستن بقیه که هستن 4 کجایی؟ 724 کجای؟ 6 کجای؟ آخه کجاین شما شبنمو که همون یه بار بیشتر نتونستیم زیارت کنیم سپیده هم که دندونش درد میکنه غیبت موجه داره سمیه که اعتراض داره میاد ما نیستیم (ما معمولا همه 11 به بعد هستیم) 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ کی بیاد اینجا دلم پوسیدبابا شماره 1 و 2 نیستن بقیه که هستن 4 کجایی؟ 724 کجای؟ 6 کجای؟ آخه کجاین شما شبنمو که همون یه بار بیشتر نتونستیم زیارت کنیم سپیده هم که دندونش درد میکنه غیبت موجه داره سمیه که اعتراض داره میاد ما نیستیم (ما معمولا همه 11 به بعد هستیم) injaeeim bashe man say mikonam biam nagofte namanad bazi vaghta man az 11ta 3 sob hastam vali bishtar 2 be bad hastam mese alan vali hishki nis.... 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ injaeeim bashe man say mikonam biam nagofte namanad bazi vaghta man az 11ta 3 sob hastam vali bishtar 2 be bad hastam mese alan vali hishki nis.... آهان این شد دیگه 2 هم نه من یکی خیلی بمونم تا 1:30 اینا بیشتر نمیمونم تازه منم که تا این موقع میمونم بقیه زودتر میرن راستی سمسه جان اینجا فینگلیش ننوشتن جزو قوانینه ها 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ یک شبی مجنون نمازش را شکست/.../ بی وضو در کوچه ی لیلی نشست عشق آن شب، مست مستش کرده بود/.../ فارغ از جام الستش کرده بود گفت یارب از چه خوارم کرده ای/.../ بر صلیب عشق دارم کرده ای خسته ام زین عشق،دلخونم نکن/.../ من که مجنونم تو مجنونم نکن مرد این بازیچه دیگر نیستم/.../ این تو و لیلای تو من نیستم گفت ای دیوانه لیلایت منم /.../ در رگت پیدا و پنهانت منم سالها با جور لیلا ساختی/.../ من کنارت بودم و نشناختی 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ آهان این شددیگه 2 هم نه من یکی خیلی بمونم تا 1:30 اینا بیشتر نمیمونم تازه منم که تا این موقع میمونم بقیه زودتر میرن راستی سمسه جان اینجا فینگلیش ننوشتن جزو قوانینه ها بله ببخشید الان ساعت 11:11 هست :w00:پس کوجایییییینننننننننننننننن ؟؟؟ میبینی وحید من میام هیشکی نیس:ws44: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ بله ببخشیدالان ساعت 11:11 هست :w00:پس کوجایییییینننننننننننننننن ؟؟؟ میبینی وحید من میام هیشکی نیس:ws44: :ws3::ws17: سلام شبت خوش میگم من که پایه ام بقیه باید لغو مهراز بشن تا به خودشون بیان 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ :ws3::ws17:سلام شبت خوش میگم من که پایه ام بقیه باید لغو مهراز بشن تا به خودشون بیان سلام شب شمام خوش خوبی؟ آره حتما اینارو از مهرازی برکنار کن:ws3: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سلام شب شمام خوش خوبی؟آره حتما اینارو از مهرازی برکنار کن:ws3: خب خوبی یا بهتری چه خبر به قول شیخ مفید ما میزونی 3 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خب خوبی یا بهتریچه خبر به قول شیخ مفید ما میزونی خوبم ولی بهتر نیستم دلم گرفته........... 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سمیه همین الان زودی یه جک بگو بینم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده