vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ بیا خووو خب پس قبل اینکه بریم اینجا هماهنگ میکنیم با شبنمم که اونجا همو ببینیم بریم گنج نامه یه قیلیون توپم بزنیم تو رگ که خدا وکیلی بد جوری co2خونم اومده پایین 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ بیاااااااا :smiley (18):فقط من رودربایستی ندارما هر چی ببینم دلم میخواد واقعا تهرانو ول میکنی بیای همدان؟ میدونی چیه شبنم درسته تهرانه ولی سطحه علمیه دانشگاهه همدان خیلی بالاتره من همدان بودم یه روز نبود بیکار بمونم انقد کار میریختن سرم (مخصوصا استاد فرهنگی) ولی الان اینجا یه روز نیست بیکار نباشم 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ بیاااااااا :smiley (18):فقط من رودربایستی ندارما هر چی ببینم دلم میخواد واقعا تهرانو ول میکنی بیای همدان؟ نه خب نه که منم گرفته(جو همدانو میگم) درک میکنم چی میگه ولی نه اینقد غلیظ بعدشم شما هرچی دیدین دلتون بخواد سپیده در خدمت شماست 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اون دوستات چه میدونن که همدان چیه:ws44: آره تنها موندم یه چای آرامگاه خوردم رفتم خونه وااااااااااای....کلی ذوق زده ام :shad: اخیییییی....چه غمگینانه نه من خدایی شهرتونو خیلی دوست دارمبهترین دورانه دانشجویی رو داشتم اونجا و بهترین دوستا الان همشون کارشناسی آزاد قبولیدن و با همن من عاشقه هواشم نکه سرما رو دوست دارم خیلی بهم چسبید همدان :shad::shad::shad: شهرمونم شمارو دوس داره :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خب خداروشکر 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ کیمیا نیست که ببینه چطور رو پاست 4 دیواری خب بچه ها فک کنم قضیه مهراز شدنتونم حله یعنی با من فقط کدومتون 4 کدومتون 5 میشین 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خب پس قبل اینکه بریم اینجا هماهنگ میکنیم با شبنمم که اونجا همو ببینیم بریم گنج نامه یه قیلیون توپم بزنیم تو رگ که خدا وکیلی بد جوری co2خونم اومده پایین آخی گنجنامه همدان که میرم فقط دوست دارم برم اونجا بس که خوشکله با اون آلوچه هااااش باشه میریم فقط من تو راهه گنجنامه یه جا (نعل اشکنه)پاهام دیگه حرکت نمیکنه تا یکی بهم یه کباب برگ نده 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نه خب نه که منم گرفته(جو همدانو میگم) درک میکنم چی میگه ولی نه اینقد غلیظبعدشم شما هرچی دیدین دلتون بخواد سپیده در خدمت شماست خدمت از شماست 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ وااااااااااای....کلی ذوق زده ام :shad:اخیییییی....چه غمگینانه :shad::shad::shad: شهرمونم شمارو دوس داره :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خب خداروشکر نه جدا من یکی که اگه بگن کدوم شهرو واسه زندگی انتخاب می کنی شک نداشته باش که گزینه اولم همدانه گفتم که همدانو مث شهر خودم میدونم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خب پس قبل اینکه بریم اینجا هماهنگ میکنیم با شبنمم که اونجا همو ببینیم بریم گنج نامه یه قیلیون توپم بزنیم تو رگ که خدا وکیلی بد جوری co2خونم اومده پایین :shad:اخ جووووووووووووووون....منتظرما....نزارین در حد ِ حرف بمونه خب ولی من که نمیزارم اونجا قلیون بکشی میدونی چیه شبنم درسته تهرانه ولی سطحه علمیه دانشگاهه همدان خیلی بالاترهمن همدان بودم یه روز نبود بیکار بمونم انقد کار میریختن سرم (مخصوصا استاد فرهنگی) ولی الان اینجا یه روز نیست بیکار نباشم واقعا؟؟؟ ازاد همدان بودی؟الانم ازاده تهرانی؟ نه خب نه که منم گرفته(جو همدانو میگم) درک میکنم چی میگه ولی نه اینقد غلیظبعدشم شما هرچی دیدین دلتون بخواد سپیده در خدمت شماست خب وقتی من نگاهم به شماسو و بهت میگم اینو دلم میخواد باس سپیده حساب کنه؟ فعلا این ضرب المثل همدان شهر منه.....بیشتر به شما میاد شوخی کردما 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ کیمیا نیست که ببینه چطور رو پاست 4 دیواری خب بچه ها فک کنم قضیه مهراز شدنتونم حله یعنی با من فقط کدومتون 4 کدومتون 5 میشین من میخوام 7 باشم 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ آخی گنجنامههمدان که میرم فقط دوست دارم برم اونجا بس که خوشکله با اون آلوچه هااااش باشه میریم فقط من تو راهه گنجنامه یه جا (نعل اشکنه)پاهام دیگه حرکت نمیکنه تا یکی بهم یه کباب برگ نده نعل اشکنه خب نه همدان که رفتیم همدانی بازی در میاریم هرکی خودشو حساب میکنه شبنمم ما دوتارو نا سلامتی یه مهمونی گفتن یه میزبانی گفتن خدمت از شماست ما همدان دوستان را دوست میداریم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ :shad:اخ جووووووووووووووون....منتظرما....نزارین در حد ِ حرف بمونه خب ولی من که نمیزارم اونجا قلیون بکشی واقعا؟؟؟ ازاد همدان بودی؟الانم ازاده تهرانی؟ خب وقتی من نگاهم به شماسو و بهت میگم اینو دلم میخواد باس سپیده حساب کنه؟ فعلا این ضرب المثل همدان شهر منه.....بیشتر به شما میاد شوخی کردما آزادش که کولاکه غیرانتفاعی بودم تو غیرانتفاعیا واسه معماری اول سورست بعدشم همون عمران توسعه(سطحه علمی) 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نعل اشکنهخب نه همدان که رفتیم همدانی بازی در میاریم هرکی خودشو حساب میکنه شبنمم ما دوتارو نا سلامتی یه مهمونی گفتن یه میزبانی گفتن ما همدان دوستان را دوست میداریم من بیرون میرم نه کیف پول همرام میبرم نه عابر لباسامم جیب نداره 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ :shad:اخ جووووووووووووووون....منتظرما....نزارین در حد ِ حرف بمونه خب ولی من که نمیزارم اونجا قلیون بکشی واقعا؟؟؟ ازاد همدان بودی؟الانم ازاده تهرانی؟ خب وقتی من نگاهم به شماسو و بهت میگم اینو دلم میخواد باس سپیده حساب کنه؟ فعلا این ضرب المثل همدان شهر منه.....بیشتر به شما میاد شوخی کردما قلیونو نمیذاری؟ پس نعل اشکنه دیگه با خودته گنج نامه هم که یه آلوچه هستو یه قلیونو .... باشه آلوچه گنج نامه با من 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ آزادش که کولاکهغیرانتفاعی بودم تو غیرانتفاعیا واسه معماری اول سورست بعدشم همون عمران توسعه(سطحه علمی) خیابون نظری میشه:w16: من بیرون میرم نه کیف پول همرام میبرم نه عابر لباسامم جیب نداره خب گنج نامه که عابر به کار نمیاد پولاتو هم نمیخواد تو جیبت بذاری بذار تو جورابت(مثل پیرزنای لر) آخه اونجا اومدیمو شبنم دلش یه چیز خواست نمیگه مهمون دعوت کردم هیچی واسم نخرید ؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ من میخوام 7 باشم باشه پس تو همون 7 شبنمم 4 مهرازا از این به بعد اومدین مهرازارو بشناسین و کد مهرازی خودتونو هم نیز 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خیابون نظری میشه:w16: خب گنج نامه که عابر به کار نمیاد پولاتو هم نمیخواد تو جیبت بذاری بذار تو جورابت(مثل پیرزنای لر) آخه اونجا اومدیمو شبنم دلش یه چیز خواست نمیگه مهمون دعوت کردم هیچی واسم نخرید ؟ مگه فقط من مهمونشم؟ شما هم هستی دیگه تازه اصلا بریم همدان مهمان و میزبان معنی نداره 3ساعت داریم میگیم همدان عینه شهره خودمونه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ کیمیا نیست که ببینه چطور رو پاست 4 دیواری خب بچه ها فک کنم قضیه مهراز شدنتونم حله یعنی با من فقط کدومتون 4 کدومتون 5 میشین میشه من 4 باشم؟!...البته فرقی نداره :45645: آخی گنجنامههمدان که میرم فقط دوست دارم برم اونجا بس که خوشکله با اون آلوچه هااااش باشه میریم فقط من تو راهه گنجنامه یه جا (نعل اشکنه)پاهام دیگه حرکت نمیکنه تا یکی بهم یه کباب برگ نده دقیقا...منم مثِ شما...ولی من باقالی پلو با ماهیچه میخورم خدمت از شماست نه جدا من یکی که اگه بگن کدوم شهرو واسه زندگی انتخاب می کنی شک نداشته باش که گزینه اولم همدانهگفتم که همدانو مث شهر خودم میدونم :shad: نعل اشکنهخب نه همدان که رفتیم همدانی بازی در میاریم هرکی خودشو حساب میکنه شبنمم ما دوتارو نا سلامتی یه مهمونی گفتن یه میزبانی گفتن ما همدان دوستان را دوست میداریم اخه وقتی مرد هست زشته زن دست تو جیبش کنه من بیرون میرم نه کیف پول همرام میبرم نه عابر لباسامم جیب نداره منم که فک میکنم ما که میخوایم بریم گنجنامه خیلی سخته کیف بیارم انگار یه بار اضافیه پس منم هیچی ندارم :4chsmu1: قلیونو نمیذاری؟پس نعل اشکنه دیگه با خودته گنج نامه هم که یه آلوچه هستو یه قلیونو .... باشه آلوچه گنج نامه با من حالا تا اون روز. 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ باشه پس تو همون 7 شبنمم 4 مهرازا از این به بعد اومدین مهرازارو بشناسین و کد مهرازی خودتونو هم نیز اسمه شب چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ لباسای شبنمم جیب نداره مد جدیده لباسه واسه خانوما جیب نمیذارن تو دستم که ضایعست پول نگه داریم حالا شما حساب کن بعد ما باهات حساب میکنیم خیاااااااااالت راحت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده