*mini* 37779 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 تو ما رو میفرستی تو شهرسازی بعد خودت میای اینجا :w00: یه سلامیه عذر خواهی بابت دیشب که دی سی شدم ولی خب خوشم میاد که تا میرم اینجارو گردو خاک میگیره وحید...میگم شما شهرسازا مثل اینکه همگی باهم اعتماد به نفس کاذب داریدهااااااا(البته منهای دو سه نفرتون که واقعا شهرساز به اونا میگن)..میگم اعتماد به نفس کاذبتون مُسریه نه؟؟....کیمیاجونم از اینا فاصله بگیر ممکنه اعتماد به نفست مثله اینا کاذب بشه 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 وحید...میگم شما شهرسازا مثل اینکه همگی باهم اعتماد به نفس کاذب داریدهااااااا(البته منهای دو سه نفرتون که واقعا شهرساز به اونا میگن)..میگم اعتماد به نفس کاذبتون مُسریه نه؟؟....کیمیاجونم از اینا فاصله بگیر ممکنه اعتماد به نفست مثله اینا کاذب بشه خب بیا تحویل بگیر هرچقدم میگیم که باور نمیکنین که از وقتی که من رفتم چنتا پست جدید داشتین؟ 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 خوبم تو خوبی بهتر شدی کلی امشب دارم مطلب علمی از خودم در میکنم تو انجمن الان از حموم میام فک کنم گردو خاک مغزمو گرفته بود کار نمیکرد آخه الان بد فوران کرده 1
kimia 4172 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 آره بهتر شدم بخشا اونروز تو رم ناراحت کردم آفرین در وکن ببینم 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 بای:icon_pf (44)::icon_pf (44): نه حق با توئه بهتر شدی اما هنوز خوب نشدی برو خوب بخوابی ایشالا که بهترترم میشی 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 منم برم ولی به مینا بگو که من میگم بی من لطفی نداره چرا میگم 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 19 بهمن، 2010 خب یه چیزی هست که میگم من نباشم سوت و کوره تحویل بگیرین بابا من به جای شما باشم واسه وحید همیشه دعوتنامه میرفستم 2
ارسالهای توصیه شده