*mini* 37779 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 نه دخترم توجه نکردی چی شد!!!!!!!!!کاری که واسش ساخته شدیو وظیفه ته گردن این و اون ننداز:ws28: تا اونجای که من میدونم مدیزا گفتن واسه اینجا یکی استخدام کردن که تمیزش کنه...کلک خوئم اون دفه دستمال دور سرتو دیدم که بسته بودی داشتی با اوون جارو دسته قرمزه اینجا رو برق مینداختی:ws2: دمپایی زرده مرتضی هم که اون دفه پرت کرد سمت من که خورد توو سر محمد حسین هم پات بود....:ws28: 2
*mini* 37779 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 هیشکی نیس؟؟ سلام سمیه جون.....خوبی عزیزم؟ سمیه خوب واسه هتل یه تاپیک بزن خودت....که بچه ها هم بتونن کمکت کنن اره سمیه جون...اینجا خیلی وقته ارواح ساکن شدن.....همش من و کیمیا باید بیایم به اینجا یه سر و سامونی بدیم...بچه ها هم که بیکار باشن نمیان اینجا...خیلی وقته اینجا اینجوریه:ws44: 3
somaye.stormy 355 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 سلام مینا جونم مرسی تو خوبی؟ راستش من هنوز وارد نیستم تاپیک بزنم ..... آخه چرا قبلا که همه بودن میومدن کجان الان؟ 3
somaye.stormy 355 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 بابا چرا اینجا سوتو کور شده بچه ها بیاین دیگه شلوغ بازی 2
*mini* 37779 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 بابا چرا اینجا سوتو کور شده بچه ها بیاین دیگه شلوغ بازی میبینی سمیه جون......بچه ها بی معرفت شدن....صفحه های اولو که میخونماا..میگم نیگا چقده با بچه ها شلوغ بازی میکردیم.....مثله اینکه پا قدمه منه...از وقتی من اومدم اینجا دیگه:ws44: 3
somaye.stormy 355 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 میبینی سمیه جون......بچه ها بی معرفت شدن....صفحه های اولو که میخونماا..میگم نیگا چقده با بچه ها شلوغ بازی میکردیم.....مثله اینکه پا قدمه منه...از وقتی من اومدم اینجا دیگه:ws44: نه خانومی کی گفته این چه حرفیه شما گلی:w16: بچه ها بی معرفت شدن:w00: 3
*mini* 37779 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 نه خانومی کی گفته این چه حرفیه شما گلی:w16: بچه ها بی معرفت شدن:w00: فدات شم....تو لطف دااری......ولی من حقیقت رو گفتم 1
*mini* 37779 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 سلام مهرازاارادت بههههههههههههه...سلام بر مهزار دو گانه سوز 4 دیواری.....خوبی وحید؟ 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 میبینی سمیه جون......بچه ها بی معرفت شدن....صفحه های اولو که میخونماا..میگم نیگا چقده با بچه ها شلوغ بازی میکردیم.....مثله اینکه پا قدمه منه...از وقتی من اومدم اینجا دیگه:ws44: آره نیادیگه شایدنجا یه سامونی بگیره نه خانومی کی گفته این چه حرفیه شما گلی:w16: بچه ها بی معرفت شدن:w00: به به خوب غیبت بچه هارو میکنی یادتون باشه همینایی که دارین غیبتشونو میکنین ناراحتیتون به خاطر اینه که اونا نمیان اینجا 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 بههههههههههههه...سلام بر مهزار دو گانه سوز 4 دیواری.....خوبی وحید؟ :ws52: ا ز تو که بهتره میشینی اینجا غیبت کردن تک سوز تک بعدی معمار 2
*mini* 37779 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 :ws52:ا ز تو که بهتره میشینی اینجا غیبت کردن تک سوز تک بعدی معمار اهااااااای...من غیبت نمیکنماااااااا....الکی حرف توو دهنم نذار...فقط میگم چرا مثله اون موقع ها بچه ها دیگه نمیان....بی معرفت شدن خودتی....شهرساز نیم بعدی:w00: 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 اهااااااای...من غیبت نمیکنماااااااا....الکی حرف توو دهنم نذار...فقط میگم چرا مثله اون موقع ها بچه ها دیگه نمیان....بی معرفت شدن خودتی....شهرساز نیم بعدی:w00: :ws3: حال میکنم سیر هم میسوزین چرا دیگه ایون حرفا که میزدی غیبت بود دیگه نبود؟ ولی با غیبتات موافقم همین پاتوق ما :icon_pf (34): 1
*mini* 37779 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 :ws3:حال میکنم سیر هم میسوزین چرا دیگه ایون حرفا که میزدی غیبت بود دیگه نبود؟ ولی با غیبتات موافقم همین پاتوق ما :icon_pf (34): بو سوختنی میاد...؟؟؟ شاید شامت سوخته... گردن ما نندازاااااااااااا:w00: خداییش ادم ناراحت میشه خوب.......پاتوقت فعال باشه بعد یه دفه همه بکشن کنار غیر از یکی دو نفر 1
ارسالهای توصیه شده