Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 مرسیییییییییی شبنم جون(اسمت فکر کنم شبنمه) دوشنبه ها که میشه غصه میگیرتم که فردا باید برم یونی 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 سلام به تاپیک مهراز پرور 4دیواری و سلام ویژه به مهراز شماره 1 مهراز شماره 2 و مهراز شماره 3(این آخری که خودم بودم) یه سلام ویزه هم به خانوم مدیر عزیز(درسامو خوندم بعد اومدم:banel_smiley_52:) 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 مرسیییییییییی شبنم جون(اسمت فکر کنم شبنمه) دوشنبه ها که میشه غصه میگیرتم که فردا باید برم یونی اوهوم...البته تو اینجا شبنمم اخیییییی....ولی من همه روزا اینجوریم:4chsmu1: سلام به تاپیک مهراز پرور 4دیواریو سلام ویژه به مهراز شماره 1 مهراز شماره 2 و مهراز شماره 3(این آخری که خودم بودم) یه سلام ویزه هم به خانوم مدیر عزیز(درسامو خوندم بعد اومدم:banel_smiley_52:) هووووووم؟ 3
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 سلام به همه :persiana__hahaha: سلام به تاپیک مهراز پرور 4دیواریو سلام ویژه به مهراز شماره 1 مهراز شماره 2 و مهراز شماره 3(این آخری که خودم بودم) یه سلام ویزه هم به خانوم مدیر عزیز(درسامو خوندم بعد اومدم:banel_smiley_52:) مطمئنی؟ :167: می بینم که شدیییییییید می ترسی از من :persiana__hahaha: 4
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 انققققققققققققققد دلم واسه همدان تنگیده که نگوووووووووووووو 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 اوهوم...البته تو اینجا شبنمم اخیییییی....ولی من همه روزا اینجوریم:4chsmu1: هووووووم؟ شبنم جون اینجا حکایت از این قراره که کاربرای فعال و بهشون لقب مهراز میدن کیمیا (مهراز شماره 1) مینا(مهراز شماره 2) خودمم که مهراز شماره 3 خانوم مدیرم که اطلا خود مهرازه ولی یه کم بجنبی من اینجا آشنا زیاد دارم همین فردا مهراز شماره 4 خودتی راستی بچه همدان بودی؟ 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 سلام به همه :persiana__hahaha: مطمئنی؟ :167: می بینم که شدیییییییید می ترسی از من :persiana__hahaha: چطوری خانوم مدیر :w16: دیگه از این حرفا نزنی که :167::167: یکی که کلمبیا شهرشه ترس داره به نظرت؟ 2
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 چطوری خانوم مدیر:w16: دیگه از این حرفا نزنی که :167::167: یکی که کلمبیا شهرشه ترس داره به نظرت؟ اول ببیند نیشتو بعدشم شهر به این خوبی و قشننگی...دلتم بخواد :persiana__hahaha: 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 سلام به همه :persiana__hahaha: مطمئنی؟ :167: می بینم که شدیییییییید می ترسی از من :persiana__hahaha: سلاااااااااااااااام انققققققققققققققد دلم واسه همدان تنگیده که نگوووووووووووووو اخیییییییییییی:wubpink: خب بیا اینجا شبنم جون اینجا حکایت از این قراره که کاربرای فعال و بهشون لقب مهراز میدنکیمیا (مهراز شماره 1) مینا(مهراز شماره 2) خودمم که مهراز شماره 3 خانوم مدیرم که اطلا خود مهرازه ولی یه کم بجنبی من اینجا آشنا زیاد دارم همین فردا مهراز شماره 4 خودتی راستی بچه همدان بودی؟ اهان....منم مهراز شماره 4....به تاریخ تولدمم میخوره :shad::4chsmu1: اوهوم....چرا ؟؟؟ 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 اول ببیند نیشتو بعدشم شهر به این خوبی و قشننگی...دلتم بخواد :persiana__hahaha: ما که باشهرش کاری نداریم این آدماشن که ترسناکن:ws28: راستی الان اونجایی؟ 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 ما که باشهرش کاری نداریم این آدماشن که ترسناکن:ws28:راستی الان اونجایی؟ آدماش خیلی هم خوبن...یکیش من ( بر منکرش لعنت ) :persiana__hahaha: آره دیجه 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 سلاااااااااااااااام اخیییییییییییی:wubpink: خب بیا اینجا اهان....منم مهراز شماره 4....به تاریخ تولدمم میخوره :shad::4chsmu1: اوهوم....چرا ؟؟؟ باید حتما لو بدی متولد 64 ی هیچی همین جمعه همدان بودم خدا میدونه که من این شهرو چقد دوست میداروم مهرا شماره 4 شدنتم بمونه ببینیم شام چی داریم(آتیش خوبه یا ستاره شب یا دلتا)هرچند همدان شهر منه یی تمنهم یی تمنه 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 باید حتما لو بدی متولد 64 یهیچی همین جمعه همدان بودم خدا میدونه که من این شهرو چقد دوست میداروم مهرا شماره 4 شدنتم بمونه ببینیم شام چی داریم(آتیش خوبه یا ستاره شب یا دلتا)هرچند همدان شهر منه یی تمنهم یی تمنه نعل اشکنه 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 آدماش خیلی هم خوبن...یکیش من ( بر منکرش لعنت ) :persiana__hahaha: آره دیجه بر منکرش لعنت شما تاج سری دیجه همون دیگه اما به کویش امریکنه اونجا چیکار میکنی بیا پایین میوفتیا 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 بر منکرش لعنتشما تاج سری دیجه همون دیگه اما به کویش امریکنه اونجا چیکار میکنی بیا پایین میوفتیا من راحتم 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 خب باشه حالا که راحتی بو ببینم مای که اسممون واسه گرین کارت در اومده همشم بهمون میل میدن بیا اونجا یه جای راحتم واسه ما هست؟ 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 باید حتما لو بدی متولد 64 یهیچی همین جمعه همدان بودم خدا میدونه که من این شهرو چقد دوست میداروم مهرا شماره 4 شدنتم بمونه ببینیم شام چی داریم(آتیش خوبه یا ستاره شب یا دلتا)هرچند همدان شهر منه یی تمنهم یی تمنه نخیرم متولد 70م من 4/4/70 بدنیا اومدم....اوهوم باید حتما لو میدادم ا ِ ...خوش اومدی.....همدان درس میخونی؟ بخاطر اینه که همه شر دوست داشتنیه بخصوص ادماش:4chsmu1: اییییییییش....اصنم نمیخواد وقتی شما هستی زن دست تو جیبش نمیکنه....زبون درازی نعل اشکنه دقیقا...حموم قلعه هم خوبه من راحتم 3
ارسالهای توصیه شده