vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نعل اشکنه نرفتم کجاش میشه؟:ws52: نه که بچه سر به زیری بودم خیلی جاهاشو بلد نیستم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نرفتم کجاش میشه؟:ws52:نه که بچه سر به زیری بودم خیلی جاهاشو بلد نیستم تو راهه گنجنامست خیلی غذاهاش خوبهههههههههههههه بعدشم بری گنجنامه آلوچه و چای و.............. واااای من همدان میخوااااااااااااااااااااااااااام 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نخیرم متولد 70م من 4/4/70 بدنیا اومدم....اوهوم باید حتما لو میدادم ا ِ ...خوش اومدی.....همدان درس میخونی؟ بخاطر اینه که همه شر دوست داشتنیه بخصوص ادماش:4chsmu1: اییییییییش....اصنم نمیخواد وقتی شما هستی زن دست تو جیبش نمیکنه....زبون درازی دقیقا...حموم قلعه هم خوبه چه جالب منم متولد 4/4 م نمیخونم میخوندم و سکنی گزیده بودم آدماشم بر منکرش لعنت من که به جز سان جایو بلت نیستم آونجا میای در خدمتم 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ تو راهه گنجنامستخیلی غذاهاش خوبهههههههههههههه بعدشم بری گنجنامه آلوچه و چای و.............. واااای من همدان میخوااااااااااااااااااااااااااام اخ وای یادم افتاد کجارو میگی منم با اینکه جمعه از اونجا میام ولی باز دلم خواست فک کنم تا آزمون آرشد نتونم برم ولی خواستی هماهنگ کن بریم اونجا شبنمم هست چتر میشیم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یعنی من و شبنم چتره شما بشیم؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یعنی من و شبنم چتره شما بشیم؟ نه مثل اینکه قدیما یه چیزی می دونستن که گفتن همدان شهر منه یی تومنم یی تومه بابا همدان باشه ما چتر بانم میشیم 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ منم دوسال همدان زندگی کردم(کاردانی) تابستونه امسال رفتم همدان تا الان دیگه نرفتم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نرفتم کجاش میشه؟:ws52:نه که بچه سر به زیری بودم خیلی جاهاشو بلد نیستم تو راهه گنجنامس اِ...بینیت چرا دراز شد؟ تو راهه گنجنامستخیلی غذاهاش خوبهههههههههههههه بعدشم بری گنجنامه آلوچه و چای و.............. واااای من همدان میخوااااااااااااااااااااااااااام خب بیااااااااا...من دعوتت میکنم :shad: چه جالب منم متولد 4/4 منمیخونم میخوندم و سکنی گزیده بودم آدماشم بر منکرش لعنت من که به جز سان جایو بلت نیستم آونجا میای در خدمتم عجب تفاهمی :smiley (18): اخ وای یادم افتاد کجارو میگیمنم با اینکه جمعه از اونجا میام ولی باز دلم خواست فک کنم تا آزمون آرشد نتونم برم ولی خواستی هماهنگ کن بریم اونجا شبنمم هست چتر میشیم اخیییییییییی بیاین خیلیییییییییی خوشحال میشم یعنی من و شبنم چتره شما بشیم؟ نه مثل اینکه قدیما یه چیزی می دونستن که گفتن همدان شهر منه یی تومنم یی تومهبابا همدان باشه ما چتر بانم میشیم 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ منم دوسال همدان زندگی کردم(کاردانی)تابستونه امسال رفتم همدان تا الان دیگه نرفتم اوه نه من که چند باری رفتم تقریبا از سال 84 همدان میرم یه جوری شده که هرکی میگه همدان فک میکنم هم شهریمه 2 تا از دوستای صمیمیمم همدانین 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اون هفته که 4 شنبه تعطیل بود 3 شنبه رو هم استادمون تعطیل کرد اگه دولت 5شنبه رو هم تعطیل میکرد میخواستم بیام که نشد 5شنبه رفتم یونی به همه دوستامم گفته بودم میخوام بیام 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اوهنه من که چند باری رفتم تقریبا از سال 84 همدان میرم یه جوری شده که هرکی میگه همدان فک میکنم هم شهریمه 2 تا از دوستای صمیمیمم همدانین آره من اسمه همدان میاد ذوق میکنم ساله 86 یه برفی اووووووووووووومد تاحالا اونقد برف یه جا ندیده بودم خدایی خیلی شهره خوشگلیه ojo gheshaaaaaaang ojo temiiiiiiiiiiz 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ تو راهه گنجنامساِ...بینیت چرا دراز شد؟ خب بیااااااااا...من دعوتت میکنم :shad: عجب تفاهمی :smiley (18): اخیییییییییی بیاین خیلیییییییییی خوشحال میشم خب گیریم ما اومدیم تو رو کجا پیدات کنیم اتفاقا این سری که اومدم دوستام یکیشون سربازی بود یکیشم سر کار کلی حوصله ام سر رفت تنهایی انقد دوس داشتم یه آشنا بود یه دوری با هم میزدیم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اوهنه من که چند باری رفتم تقریبا از سال 84 همدان میرم یه جوری شده که هرکی میگه همدان فک میکنم هم شهریمه 2 تا از دوستای صمیمیمم همدانین منم فک میکنم شما هم شهریمی اون هفته که 4 شنبه تعطیل بود 3 شنبه رو هم استادمون تعطیل کرد اگه دولت 5شنبه رو هم تعطیل میکرد میخواستم بیام که نشد 5شنبه رفتم یونیبه همه دوستامم گفته بودم میخوام بیام واییییییییی....حیف شد هر وقت اومدی همدان بهم بگو ولی پنج شنبه کلاسای ما تشکیل نشد،مال شما تشکیل شد؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اون هفته که 4 شنبه تعطیل بود 3 شنبه رو هم استادمون تعطیل کرد اگه دولت 5شنبه رو هم تعطیل میکرد میخواستم بیام که نشد 5شنبه رفتم یونیبه همه دوستامم گفته بودم میخوام بیام خب ایشالا که این سری جور میشه مری منم بیام؟ آره من اسمه همدان میاد ذوق میکنمساله 86 یه برفی اووووووووووووومد تاحالا اونقد برف یه جا ندیده بودم خدایی خیلی شهره خوشگلیه ojo gheshaaaaaaang ojo temiiiiiiiiiiz آره رفتیم با دوستام سر سره بازی اینوم خیلی قشنگ آمدی 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ منم فک میکنم شما هم شهریمی واییییییییی....حیف شد هر وقت اومدی همدان بهم بگو ولی پنج شنبه کلاسای ما تشکیل نشد،مال شما تشکیل شد؟ آره با 10 نفر تشکیل شد اگه میشد انتقالی بگیرم بیام همدان چی میشد 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خب ایشالا که این سری جور میشه مریمنم بیام؟ آره رفتیم با دوستام سر سره بازی اینوم خیلی قشنگ آمدی بیا خووو 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ آره من اسمه همدان میاد ذوق میکنمساله 86 یه برفی اووووووووووووومد تاحالا اونقد برف یه جا ندیده بودم خدایی خیلی شهره خوشگلیه ojo gheshaaaaaaang ojo temiiiiiiiiiiz وااااااااااااای....کلی ذوق زده شدم اخه هیچ کدوم از دوستامو هم کلاسیام از همدان خوششون نمیاد خب گیریم ما اومدیم تو رو کجا پیدات کنیماتفاقا این سری که اومدم دوستام یکیشون سربازی بود یکیشم سر کار کلی حوصله ام سر رفت تنهایی انقد دوس داشتم یه آشنا بود یه دوری با هم میزدیم خب قبلش اینجا با هم دیگه قرار میزاریمو.......بعد میبینیم همو اخییییییییییی.....تهنا موندی؟! 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ وااااااااااااای....کلی ذوق زده شدم اخه هیچ کدوم از دوستامو هم کلاسیام از همدان خوششون نمیاد خب قبلش اینجا با هم دیگه قرار میزاریمو.......بعد میبینیم همو اخییییییییییی.....تهنا موندی؟! اون دوستات چه میدونن که همدان چیه :ws44: آره تنها موندم یه چای آرامگاه خوردم رفتم خونه 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ وااااااااااااای....کلی ذوق زده شدم اخه هیچ کدوم از دوستامو هم کلاسیام از همدان خوششون نمیاد خب قبلش اینجا با هم دیگه قرار میزاریمو.......بعد میبینیم همو اخییییییییییی.....تهنا موندی؟! نه من خدایی شهرتونو خیلی دوست دارم بهترین دورانه دانشجویی رو داشتم اونجا و بهترین دوستا الان همشون کارشناسی آزاد قبولیدن و با همن من عاشقه هواشم نکه سرما رو دوست دارم خیلی بهم چسبید همدان 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خب ایشالا که این سری جور میشه مریمنم بیام؟ آره رفتیم با دوستام سر سره بازی اینوم خیلی قشنگ آمدی بیاااااااا :smiley (18): فقط من رودربایستی ندارما هر چی ببینم دلم میخواد آره با 10 نفر تشکیل شداگه میشد انتقالی بگیرم بیام همدان چی میشد واقعا تهرانو ول میکنی بیای همدان؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده