Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ مرسیییییییییی شبنم جون(اسمت فکر کنم شبنمه) دوشنبه ها که میشه غصه میگیرتم که فردا باید برم یونی 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلام به تاپیک مهراز پرور 4دیواری و سلام ویژه به مهراز شماره 1 مهراز شماره 2 و مهراز شماره 3(این آخری که خودم بودم) یه سلام ویزه هم به خانوم مدیر عزیز(درسامو خوندم بعد اومدم:banel_smiley_52:) 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ مرسیییییییییی شبنم جون(اسمت فکر کنم شبنمه) دوشنبه ها که میشه غصه میگیرتم که فردا باید برم یونی اوهوم...البته تو اینجا شبنمم اخیییییی....ولی من همه روزا اینجوریم:4chsmu1: سلام به تاپیک مهراز پرور 4دیواریو سلام ویژه به مهراز شماره 1 مهراز شماره 2 و مهراز شماره 3(این آخری که خودم بودم) یه سلام ویزه هم به خانوم مدیر عزیز(درسامو خوندم بعد اومدم:banel_smiley_52:) هووووووم؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ همون همدان درس میخونی؟آزاد؟ اره :45645: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه :persiana__hahaha: سلام به تاپیک مهراز پرور 4دیواریو سلام ویژه به مهراز شماره 1 مهراز شماره 2 و مهراز شماره 3(این آخری که خودم بودم) یه سلام ویزه هم به خانوم مدیر عزیز(درسامو خوندم بعد اومدم:banel_smiley_52:) مطمئنی؟ :167: می بینم که شدیییییییید می ترسی از من :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ انققققققققققققققد دلم واسه همدان تنگیده که نگوووووووووووووو 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اوهوم...البته تو اینجا شبنمم اخیییییی....ولی من همه روزا اینجوریم:4chsmu1: هووووووم؟ شبنم جون اینجا حکایت از این قراره که کاربرای فعال و بهشون لقب مهراز میدن کیمیا (مهراز شماره 1) مینا(مهراز شماره 2) خودمم که مهراز شماره 3 خانوم مدیرم که اطلا خود مهرازه ولی یه کم بجنبی من اینجا آشنا زیاد دارم همین فردا مهراز شماره 4 خودتی راستی بچه همدان بودی؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه :persiana__hahaha: مطمئنی؟ :167: می بینم که شدیییییییید می ترسی از من :persiana__hahaha: چطوری خانوم مدیر :w16: دیگه از این حرفا نزنی که :167::167: یکی که کلمبیا شهرشه ترس داره به نظرت؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ چطوری خانوم مدیر:w16: دیگه از این حرفا نزنی که :167::167: یکی که کلمبیا شهرشه ترس داره به نظرت؟ اول ببیند نیشتو بعدشم شهر به این خوبی و قشننگی...دلتم بخواد :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه :persiana__hahaha: مطمئنی؟ :167: می بینم که شدیییییییید می ترسی از من :persiana__hahaha: سلاااااااااااااااام انققققققققققققققد دلم واسه همدان تنگیده که نگوووووووووووووو اخیییییییییییی:wubpink: خب بیا اینجا شبنم جون اینجا حکایت از این قراره که کاربرای فعال و بهشون لقب مهراز میدنکیمیا (مهراز شماره 1) مینا(مهراز شماره 2) خودمم که مهراز شماره 3 خانوم مدیرم که اطلا خود مهرازه ولی یه کم بجنبی من اینجا آشنا زیاد دارم همین فردا مهراز شماره 4 خودتی راستی بچه همدان بودی؟ اهان....منم مهراز شماره 4....به تاریخ تولدمم میخوره :shad::4chsmu1: اوهوم....چرا ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اول ببیند نیشتو بعدشم شهر به این خوبی و قشننگی...دلتم بخواد :persiana__hahaha: ما که باشهرش کاری نداریم این آدماشن که ترسناکن:ws28: راستی الان اونجایی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ ما که باشهرش کاری نداریم این آدماشن که ترسناکن:ws28:راستی الان اونجایی؟ آدماش خیلی هم خوبن...یکیش من ( بر منکرش لعنت ) :persiana__hahaha: آره دیجه 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااام اخیییییییییییی:wubpink: خب بیا اینجا اهان....منم مهراز شماره 4....به تاریخ تولدمم میخوره :shad::4chsmu1: اوهوم....چرا ؟؟؟ باید حتما لو بدی متولد 64 ی هیچی همین جمعه همدان بودم خدا میدونه که من این شهرو چقد دوست میداروم مهرا شماره 4 شدنتم بمونه ببینیم شام چی داریم(آتیش خوبه یا ستاره شب یا دلتا)هرچند همدان شهر منه یی تمنهم یی تمنه 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ باید حتما لو بدی متولد 64 یهیچی همین جمعه همدان بودم خدا میدونه که من این شهرو چقد دوست میداروم مهرا شماره 4 شدنتم بمونه ببینیم شام چی داریم(آتیش خوبه یا ستاره شب یا دلتا)هرچند همدان شهر منه یی تمنهم یی تمنه نعل اشکنه 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ آدماش خیلی هم خوبن...یکیش من ( بر منکرش لعنت ) :persiana__hahaha: آره دیجه بر منکرش لعنت شما تاج سری دیجه همون دیگه اما به کویش امریکنه اونجا چیکار میکنی بیا پایین میوفتیا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ بر منکرش لعنتشما تاج سری دیجه همون دیگه اما به کویش امریکنه اونجا چیکار میکنی بیا پایین میوفتیا من راحتم 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خب باشه حالا که راحتی بو ببینم مای که اسممون واسه گرین کارت در اومده همشم بهمون میل میدن بیا اونجا یه جای راحتم واسه ما هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ باید حتما لو بدی متولد 64 یهیچی همین جمعه همدان بودم خدا میدونه که من این شهرو چقد دوست میداروم مهرا شماره 4 شدنتم بمونه ببینیم شام چی داریم(آتیش خوبه یا ستاره شب یا دلتا)هرچند همدان شهر منه یی تمنهم یی تمنه نخیرم متولد 70م من 4/4/70 بدنیا اومدم....اوهوم باید حتما لو میدادم ا ِ ...خوش اومدی.....همدان درس میخونی؟ بخاطر اینه که همه شر دوست داشتنیه بخصوص ادماش:4chsmu1: اییییییییش....اصنم نمیخواد وقتی شما هستی زن دست تو جیبش نمیکنه....زبون درازی نعل اشکنه دقیقا...حموم قلعه هم خوبه من راحتم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده