*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ خدافس وحید :ws3::ws3: سیلام ما اومدیم مهناز همچین میگی خدحافظ یهو جوگیر شه آدم بره پش سرشم نگاه نکنه(بابا من هنوز25 سالم نشده کجا برم ) 1 لینک به دیدگاه
rasulzade 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ کاشکی در کوچه های کودکی گم میشدم باز هم با قاصدک گرم تکلم میشدم مینشستم زیر آواز سپید چلچله بار دیگر خیس باران ترنم میشدم 2 لینک به دیدگاه
rasulzade 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ به دنبال خودم میگردم و از خود گریزانم نشستم روبروی خود در این آیینه حیرانم 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ سلام معمارای عزیز یه چند وقت نبودیما .... حالا اومدیم 3 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ سلام آجی مهناز جونه خودم شطولی آجییییییییی؟ خوش میگذره؟ 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ سلام بر همه ی مهرازا وسلامی ویژه تر بر مینای عزیزم و وحید عزیز من یه چند روز نیستم اینجارو خالی نزارینا 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ سلام بر همه ی مهرازا وسلامی ویژه تر بر مینای عزیزم و وحید عزیز من یه چند روز نیستم اینجارو خالی نزارینا 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ شلام به همهههههههه اه کیمیا کوجا می ری؟ 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ سلام بر مدیر گل خودم مهنازجوووووووونم میرم دردر 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ سلام سپیده جونم مرسی خوبم خودت خوبی؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده