*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تو ما رو میفرستی تو شهرسازی بعد خودت میای اینجا :w00: یه سلامیه عذر خواهی بابت دیشب که دی سی شدم ولی خب خوشم میاد که تا میرم اینجارو گردو خاک میگیره وحید...میگم شما شهرسازا مثل اینکه همگی باهم اعتماد به نفس کاذب داریدهااااااا(البته منهای دو سه نفرتون که واقعا شهرساز به اونا میگن)..میگم اعتماد به نفس کاذبتون مُسریه نه؟؟....کیمیاجونم از اینا فاصله بگیر ممکنه اعتماد به نفست مثله اینا کاذب بشه 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سیییییییلاااااااااااااااااااااااااام لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ وحید...میگم شما شهرسازا مثل اینکه همگی باهم اعتماد به نفس کاذب داریدهااااااا(البته منهای دو سه نفرتون که واقعا شهرساز به اونا میگن)..میگم اعتماد به نفس کاذبتون مُسریه نه؟؟....کیمیاجونم از اینا فاصله بگیر ممکنه اعتماد به نفست مثله اینا کاذب بشه خب بیا تحویل بگیر هرچقدم میگیم که باور نمیکنین که از وقتی که من رفتم چنتا پست جدید داشتین؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام کیمیا مهراز خودمون 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خوبم تو خوبی بهتر شدی کلی امشب دارم مطلب علمی از خودم در میکنم تو انجمن الان از حموم میام فک کنم گردو خاک مغزمو گرفته بود کار نمیکرد آخه الان بد فوران کرده 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ آره بهتر شدم بخشا اونروز تو رم ناراحت کردم آفرین در وکن ببینم 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ ها آفرین به خودم گه کماکان رو پاهامم 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ بای:icon_pf (44)::icon_pf (44): نه حق با توئه بهتر شدی اما هنوز خوب نشدی برو خوب بخوابی ایشالا که بهترترم میشی 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ مرسی قربونت برم ولی باور کن بهترم 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ منم برم ولی به مینا بگو که من میگم بی من لطفی نداره چرا میگم 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ سلام عشق شهرسازیای عمران حسرتی 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ خب یه چیزی هست که میگم من نباشم سوت و کوره تحویل بگیرین بابا من به جای شما باشم واسه وحید همیشه دعوتنامه میرفستم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده