kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ چه خبر ابراهیم رفت پدر حامی فوت کرد 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا امروز همش خبرای بد میشنوم لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ نمیتونم یه لحظه ام فراموش کنم که الان حامی چقدر ناراحته خدا چشمای هیشکی رو بارونی نکن لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ از خدا پرسیدم :چطور میتوان بهتر زندگی کرد؟ گفت : گذشته ات را بدون هیچ تاسفی بپذیر،با اعتماد زمان حالت را بگذران و بدون ترس برای آینده آماده شو ،ایمان را نگه دار و ترس را به گوشه ای انداز،شکهایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن ،زندگی شگفت انگیز است اگر فقط بدانی خدا با توست(آبجی فرزانه فرستاده) 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خداااااا تنها چیزی که آرومم میکنه میبینی وحید دنیا به تار مویی بنده بعد ما آدما راه به راه دل میشکنیمو عین خیالمونم نیس 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خیلی سخته منم شده عزیزی رو از دست بدم البته نه مث حامی عزیزترین و نزدیکترین کسمو ولی یادمه کسی بود که خودم بزرگش کرده بودم خبر فوتشو خیلی بد شنیدم درست مث خبر فوت پدر حامی لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ آره به خدا خیلی وقتا فک میکنم آگه بهم میگفتن میخوای بمیری چیکار میکردم 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ وحید چه کم بهم دیگه میگیم دوست دارم اگه نباشیم یا نباشن...... لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خیلی سختهمنم شده عزیزی رو از دست بدم البته نه مث حامی عزیزترین و نزدیکترین کسمو ولی یادمه کسی بود که خودم بزرگش کرده بودم خبر فوتشو خیلی بد شنیدم درست مث خبر فوت پدر حامی جدا؟ میفهمم چون خودمم یه بار برام پیش اومده (بابا بزرگم)بعد از 3 ماه تازه باور کردم که فوت شده 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ کیمیا من بد احساساتی میشما اشکمو در نیار 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ جدا؟میفهمم چون خودمم یه بار برام پیش اومده (بابا بزرگم)بعد از 3 ماه تازه باور کردم که فوت شده روحشون شاد لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ کیمیا من بد احساساتی میشما اشکمو در نیار باشه ببخشید 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ ببخش وحید جان ناراحتت کردم شبت بخیر لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ کیمیا امروز چرا اینجوری بود؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ نه این چه حرفیه من امروز یه جوری بودم کلا ،بعد از ظهرم که کلا خواب بودم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ سلام مهرازاااااااااااااااااااااا خوبیییییییییییییییین؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تو ما رو میفرستی تو شهرسازی بعد خودت میای اینجا :w00: :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده