kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااام بر شهرساز همیشه معمار چه خبرا؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااام بر شهرساز همیشه معمارچه خبرا؟ :ws28: مگه خوابشو ببینین خوبم تو خوبی سلامتی 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ خواب چیه؟ یه چک بزن به خودت بیداری 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) kimia, وحید هیپوداموس+ اینم شاهد:167: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) kimia, وحید هیپوداموس+ اینم شاهد:167: این که از روی دلسوزیه میخوام سوت و کور نباشه تازه بد میکنم میام بهتون سر میزنم 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ نه خوب میکنی ولی اون ته ته ته دلت یه حس مهرازانه داری که میای پس چرا مثلا نمیری تالار برق؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ یه سلام یه عذر خواهی بابت دیشب که دی سی شدم ولی خب خوشم میاد که تا میرم اینجارو گردو خاک میگیره 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ دلم گرفته برا حامی حالا حتما خیلی ناراحته بمیرم براش خیلی سخته 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ یه سلامیه عذر خواهی بابت دیشب که دی سی شدم ولی خب خوشم میاد که تا میرم اینجارو گردو خاک میگیره تو ما رو میفرستی تو شهرسازی بعد خودت میای اینجا :w00: 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ تو ما رو میفرستی تو شهرسازی بعد خودت میای اینجا :w00: با داداش من چیکار داری:w00: 1 لینک به دیدگاه
archi&tini 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ از خبری که شنیدم منم متاسف شدم........... 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا وقتی اینطوری دلم میگیره میخوام بارون بباره 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ دلم گرفته برا حامیحالا حتما خیلی ناراحته بمیرم براش خیلی سخته چرا مگه کجاست این معمار شهرسازی زده تو ما رو میفرستی تو شهرسازی بعد خودت میای اینجا :w00: من من من کی کجا آهان منو میگی /نه من اینجا آشنا دارم باور نمیکنی بیا تحویل بگیر با داداش من چیکار داری:w00: آبجی یه دونه ای این مرامت از اون مرامای شهرسازی بودا 2 لینک به دیدگاه
archi&tini 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ بارون همه ی درد و رنج رو با خودش می شوره ............ منم دلم بارون می خواد......... 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=35107 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ سوختم باران بزن شاید تو خاموشم کنی شاید امشب سوزش این اشکها را کم کنی آه باران من سراپای وجودم آتش است پس بزن باران بزن شاید تو خاموشم کنی لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ واقعا شکه شدم خدا رحمتشون کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده