vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ هیچی دیه تو رو را میدن تو جلسه منو نه کیمیا ببینم تو مگه از اون خصیصا نبودی پس چرا همدانی حرف میزنی دیه 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ کیمیا ببینم تو مگه از اون خصیصا نبودی پس چرا همدانی حرف میزنی دیه خسیسا کدوم خسیسا؟:167: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ خسیساکدوم خسیسا؟:167: واقعا خسیس؟ اصفهانی بودی ؟ یا نه اصلا چه کجا بودی؟ 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نخییییییییییییر من اصفهانی نبیدم:167: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ خب کیمیا جان خوشحال شدم من برم دیگه بخوابم مهناز اسکیس یادم نمیره(که بهم کمک نکردی)که بهم میخوای کمک کنی 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نخییییییییییییر من اصفهانی نبیدم:167: خب پس کجای بیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ شبببببببببببببببت پر ستاااااااااااااااااااااارهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ :ws52: :icon_pf (44)::icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ بههههههههههههه....سلاااااااااااااام به مهراز کیمیا...مهراز مهناز و مهراز دو گانه سوز پاتوق معماری --->مهراز شهرساز وحید باز من نبودم شما در نبود من اومدین اینجا...اصلا بدون من به شما خوش میگذره:w00: 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام بر عزیز دل کیمیا 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام به شما دوستان گل معمارم خوب بودین بهتر شدین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده