vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 باشه هرچی تو بگینمیخوای دعوتم کنی بیام پاتوقتون پاتوق آخه هیشکی نی اونجا همین ینجا خوفه 2
*mini* 37779 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 نه دیگه قرار نشد پا تو کفش شهرسازا بکنیالبته یه پوشه سبز با گیره 2 تا عکس 4*3 با یه معرفی نامه از یه شهرساز معتبر و ی استشهاد محلی مبنی بر انصراف از معماری مشکلی نیست میتونی بیای اخه کدوم مهراز عاقلی میاد معماری و ول کنه بچسبه به شهرسازی.. 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 اخه کدوم مهراز عاقلی میاد معماری و ول کنه بچسبه به شهرسازی.. به سلام به روی ..... منو باش میخواستم سند اینجارو به نامتون بزنم (تو و کیمیا) به هر حال یه پیشنهاد سخاوتمندانه بود از طرف یه شهرساز لارژژژژژژژ تازه اگه بچه هامون بفهمن که نمیذارن خواستم زیر سیبیلی درستش کنم براتون 1
*mini* 37779 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) mini, armin.eleman+, وحید هیپوداموس جلل خالق.. 1
*mini* 37779 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 به سلام به روی .....منو باش میخواستم سند اینجارو به نامتون بزنم (تو و کیمیا) به هر حال یه پیشنهاد سخاوتمندانه بود از طرف یه شهرساز لارژژژژژژژ تازه اگه بچه هامون بفهمن که نمیذارن خواستم زیر سیبیلی درستش کنم براتون نمیخواد....خانوم مدیر هوامونو داره اوهوووووووو....اخی الهی...هیچکی تحویلتون نمیگیره نه...:ws2: 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان)mini, armin.eleman+, وحید هیپوداموس جلل خالق.. چیه تعجبکردی یه رونقی گرفته نه اینا همش به خاطر حضور گرم منه بذار من برم ببین چه بلای سرش میاد باز 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 نمیخواد....خانوم مدیر هوامونو دارهاوهوووووووو....اخی الهی...هیچکی تحویلتون نمیگیره نه...:ws2: ببین امشب بشه فردا دیگه ا زاین پیشنهادا خبری نیستا امشبم نمیدونم چم شده بود که این پیشنهادو دادم ،فک کنم قرصامو پشتو رو خوردم 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 نمیخواد....خانوم مدیر هوامونو دارهاوهوووووووو....اخی الهی...هیچکی تحویلتون نمیگیره نه...:ws2: دارمت برو دارمت... ببین امشب بشه فردا دیگه ا زاین پیشنهادا خبری نیستاامشبم نمیدونم چم شده بود که این پیشنهادو دادم ،فک کنم قرصامو پشتو رو خوردم وحید مگه تو ارشد نداری؟ چند خط خوندی؟:w00: 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 دارمت برو دارمت... وحید مگه تو ارشد نداری؟ چند خط خوندی؟:w00: کی من ،من ،من چیزه ندارم نه یعنی خوندم اومدم یه سرکی تونت بکشمو برم از بس امشب این معمارا سر حال بودنو انرژی دادن یه دفعه دیدم 3 ساعته که دارم وب گردی میکنم :ws3: باشه میرم خانوم مدیر بای تا های 3
*mini* 37779 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 سلااااااااااااااااااااااااااااام به مهرازای گللللللللللللللللللل 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 سلام مینا دیدی گفتم برم اینجا از رنگو رو میوفته قبول نکردی پستای بعد من (2تا) 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 به سلام کیمیا جون خوش اومدی میگم کار خودتو کردی حالا ما یه 12:15 گفتیم تو چرا اینقد کنجکاوی 2
ارسالهای توصیه شده