kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ , شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر : ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید ادمین دستمو خوند:w00::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر : ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید به نظر تو کدو گزینه صحیح میباشد؟ با مدیریت تماس بگیرم؟ لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ گفتم که هر کسیو راه نمیدن مثلا کارگروه تخصصیه ها 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان) mahnaz.d, وحید هیپوداموس باز این وحید چتر شد اینجا :w00: 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ پس تو رو چه جوری راه دادن؟ حاجیتو دسته کم گرفتی؟ بابا ما مثلا پیش کسوت این انجمنیم منم عضو کارگروهم 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ مهناز جون بده میام هر چند وقت یه ار یه روحی به تاپیکتون میدم؟ البته درسامم گفتم که خوندم بعد اومدم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ مهناز جون بده میام هر چند وقت یه ار یه روحی به تاپیکتون میدم؟البته درسامم گفتم که خوندم بعد اومدم دستت مرسی... جون خودت....لای کتابو باز نکرید...چند تا اسکیس زدی؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ کارگروه چیه؟منم میخوام عضو شم کار گروه تخصصیه شهرسازیه تو نمیتونی بیای چطوره شمام یکی واسه خودتون تشکیل بدین 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ کار گروه تخصصیه شهرسازیه تو نمیتونی بیایچطوره شمام یکی واسه خودتون تشکیل بدین خووووووووووو منم میخووووووووووم یاد بگیروووووووووووووم:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده