آریوبرزن 13988 ارسال شده در 25 مهر، 2010 شارژش میکنم بعد میشینم نگاه میکنم کی شارژش تموم میشهسرگرمی خوبیه صبح ها هم زنگ میزنه ولی تا حالا نتونسته منو از خواب بیدار کنه گاهی اوقات به عنوان چراغ قوه ، بعضی وقتا هم که حوصله ندارم از رو جزوه ها کپی بگیرم با موبایل ازشون عکس میگیرم به عنوان ماشین حساب و دیکشنری سیار هم استفاده میکنم بعضی وقتا هم آهنگ میگوشم باهاش. البته تازگیا تو یه مقاله خوندم که میشه با موبایل حرف زد تازه نوشته بود پیام کوتاه هم میشه داد(چقدر علم پیشرفت کرده) ولی نوشته بود تو ایران زیاد نمیشه روی این کاربردش حساب کرد 2
میلاد 24047 ارسال شده در 25 مهر، 2010 من 63 درصد sms 21 درصد بازی slide puzzle و poker 11 درصد مکالمه 5 درصد متفرقه 5
DCBA 8191 ارسال شده در 25 مهر، 2010 آره...این موردو هستم...البته صرفا فقط مصرفه آینه شاااا... من یه گوشی داشتم نوکیا n76 اصلا روش اینه بود...خیلی به درد میخورد... گوشی های معمولی هم وختی تاریکن میتونن قشنگ نقش اینه رو بازی کنن!!!! 3
Gizmo 5887 ارسال شده در 26 مهر، 2010 ساعت زنگیمه باش آلارم میزارم.....همش یه گوشه کنار افتاده دیر به دیر شارژش میکنم,گاهی خاموش میشه از شدت لو باتری چیزیو که این دوره زمونه دست هر بچه ای هستو مگه باید بیشتر ازین تحویل گرفت؟ 1
soheiiil 24254 ارسال شده در 26 مهر، 2010 به ترتیب اولویت: گردو شکستن استفاده به عنوان سلاح سرد دوربین اسپایر ساعتها گوش دادن به آهنگهای پائول ون دیک مکالمات سری از اس بازی بدم میاد
سمندون 19440 ارسال شده در 26 مهر، 2010 نتاس زنگ مزاحمت از ا ولشم میدونستم بی شخصیتیمزاحم کیا میشی؟:167: 2
am in 25041 ارسال شده در 26 مهر، 2010 از ا ولشم میدونستم بی شخصیتیمزاحم کیا میشی؟:167: شمارتو بده تا بفهمی مزاحمت یعنی چی!!!!!!! فک کن ساعت 4 صب یهو 20 نفر شرو کنن بهت اس بدن یکی نه دوتا نه ده تا نه هرکدوم نزدیک40-50 تا اس بت بدن اونخته که گوشیت هنگ میکنه و دیگه به هیچ وجه راه نمیده!!!!!!!! 2
sasan2007 1323 ارسال شده در 7 تیر، 2013 پیام دادن بازی کردن نوشتن یاداشت نقاشی کردن اخبار برای چرخیدن از جی پی اس توی نت رفتن ازش استفاده می منم آهنگ گوش دادن 1امکان جدید پیدا کردم که حال میده اونم هک کردن گوشی های دیگه هست:gnugghender: بلاخره پول دادم از همه امکاناتش باید استفاده کرد 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری