Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 23 مهر، 2010 این یک تست هوش بسیار جالب است. شما باید بتوانید در این تصویر صورت یک مرد را بیابید. پزشکان معتقدند اگر بتوانید در عکس زیر ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه پیدا کنید، نیمکره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگه بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل می کند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آن را پیدا کنید،پیشنهاد می شود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر شود. 22
mohsen100 13 ارسال شده در 23 مهر، 2010 من كمتر از 60 ثانيه پيداكرد حالا چيكار كنيم راست كله مون بيشتر كار كنه 3
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2010 منم زود پیداش کردم حالا نمیدونم از سه ثانیه رد شده یا نه 3
rojano 11 ارسال شده در 21 آذر، 2010 سلام آقا من همین که رفتم متن بالای عکس رو بخونم این آبجی فوزولم پیداش کرده بود
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 چون قبلا دیده بودم در آن واحد پیداش کردم هر دو نیمکره با هم کار میکنه
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 من 8 ثانیه. افتضاحه .حالا واسه اینکه سمت راست مغزم تقویت شه باید شیکار کنم آخه کاری نداره یه بار دیگه برگرد پیداش کن ایندفعه خیلی زود پیداش میکنی 1
ارسال های توصیه شده