Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ این یک تست هوش بسیار جالب است. شما باید بتوانید در این تصویر صورت یک مرد را بیابید. پزشکان معتقدند اگر بتوانید در عکس زیر ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه پیدا کنید، نیمکره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگه بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل می کند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آن را پیدا کنید،پیشنهاد می شود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر شود. 22 لینک به دیدگاه
mohsen100 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من كمتر از 60 ثانيه پيداكرد حالا چيكار كنيم راست كله مون بيشتر كار كنه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ منم زود پیداش کردم حالا نمیدونم از سه ثانیه رد شده یا نه 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من قبلا دیده بودم....1 ثانیه 3 لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من در عرض 1ثانیه پیدا کردم. مرسی جالب بود.:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha:منم پیدا کردم! زودی! لینک به دیدگاه
rojano 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ سلام آقا من همین که رفتم متن بالای عکس رو بخونم این آبجی فوزولم پیداش کرده بود لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ 2تا3 ثانیه داره خفه میشه اون زیر بیچاره لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چون قبلا دیده بودم در آن واحد پیداش کردم هر دو نیمکره با هم کار میکنه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ من 8 ثانیه. افتضاحه .حالا واسه اینکه سمت راست مغزم تقویت شه باید شیکار کنم آخه کاری نداره یه بار دیگه برگرد پیداش کن ایندفعه خیلی زود پیداش میکنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده