MEMOLI 8954 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 به دو راهی های زمین که می رسم چشم به آسمان می دوزم ! . . . آنجا راه همیشه یکی ست ... 14
sweetest 4756 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 به روز ریزش باران دلم از غربت خورشید میگیرد و روز آفتابی هم دلم بی تاب ابری تلخ و بارانزاست خدایا من به دنبال چه می گردم؟؟؟! 6
تینا 15116 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 واسه بودن کنارت تو بگو هر کجا پر میکشم منو تو اغوشت بگیر اغوش تو مقدسه بوسیدنت برای من تولد یک نفسه 7
*mishi* 11920 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 به کدامین کتاب مقدس دنیا سوگند بخورم؟ که از یاد عاشقان واقعی ات نخواهی رفت؛ حتی اگر تو را… به آخرین صفحات تاریخ تبعید کرده باشند!!! 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 باز پنجره های ملکوت به بهانه ای دیگر گشوده شده و چه عاشقانه می سراید : «« این الرجبیون ....؟ »» چه خدای عاشقی که گناه میخرد بهشت میفروشد و ناز بنده میکشد... 9
MEMOLI 8954 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 تمام جدول های حل نشده ام را به دست باد می دهم تا بوزد و بالا برود و از خدا بپرسد جواب خانه های سفید را ... 10
- Nahal - 47858 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 تمام جدول های حل نشده ام را به دست باد می دهم تا بوزد و بالا برود و از خدا بپرسد جواب خانه های سفید را ... کاش روزی جدول ها حل شوند . . . 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 16 مهر، 2011 این روزها سخت مشغولم مادربزرگ میگفت رد پای عشق را دنبال كنی میرسی آخر دنیا - نوك كوه قاف به شهری كه همه آدمهایش خوشبختند ... رد پای عشق را دنبال میكنم اما انگار آخرش به آسمان رسیده ... خوب شد مادربزرگ دیگر نیست تا ببیند شهر خوشبختی را به آسمان برده اند و دیگر هیچ جای زمین هیچ آدم خوشبختی نیست حتی نوك كوه قاف .. این روزها سخت مشغولم دنبال كسی میگردم كه پرواز بلد باشد گیلدا ایازی 8
Ssara 14641 ارسال شده در 17 مهر، 2011 خدا جان با توام ... ببین ... !! آدم ... دارد درخت ِ سیب می کارد ... 5
sweetest 4756 ارسال شده در 18 مهر، 2011 پشت شیشه مه آلود امتداد آسمان و بغض جاری ......... بالهــایت را بتکــان ... پروانــه ! 5
mina_srk 1982 ارسال شده در 3 آبان، 2011 نمیدانم چه حکمتی ست وقتی با خود تکرار میکنم "خدا من را دوست دارد" اشک هایم جاری می شود شاید چون من را تنها نمیگذارد مرا بغل میگیرد می بوسد نوازشم میکند تا کمی در سختی ها آرام شوم . . . خدا من را دوست دارد... *مینا* 9
MEMOLI 8954 ارسال شده در 7 آبان، 2011 . . . مي بيني؟ خدا تمام کوچه را براي آمدنمان آب پاشي کرده است ... 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آبان، 2011 درد که می کشم، خدا می نشیند رو به رویم زل می زند به چشمانم دستانم را می گیرد در آغوش می کشدم و آرام سر بر شانه هایش گریه می کنم خدا به اندازه ی همه ی نبودن های تو مهربان است ... حمیده روح پرور 8
خاله 3004 ارسال شده در 13 آبان، 2011 تنها دلیلی که با خدا دوست نیستم به گذشته های دور بر می گردد اینکه خانواده شش نفره ما در اتاق کوچکی زندگی می کرد و خدا که تنها بود خانه اش از خانه ی ما بزرگ تر بود سابیر هاکا 9
*mishi* 11920 ارسال شده در 20 آبان، 2011 خدایا تو را عاشق دیدم و غریبانه عاشقت شدم تو را بخشنده پنداشتم و گناهکار شدم تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم تو مرا چه دیدی که اینچنین وفادار ماندی خداا 2
ارسال های توصیه شده