Sanaz. 445 ارسال شده در 22 تیر، 2011 دور و نزديک ما يکیست همه خوبند خدا هم خوب است من هم جای دوری نبودهام همينجايم دور و بر آشنای همين کوچههای بیچراغ همين خوابهای زابهراه ... همين سايههای بلند فقط گمان میکنم در مذهب آبها بود که شبی از پیِ پيامبرِ تشنگی به اين ترانه رسيدم، پشتِ همين پردهها، خوابها، کبوتران، کلمات ... 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 تیر، 2011 دیروز جمعه بازاری بر پا بود کودکی را دیدم رنگ می فروخت ، برای زندگی شتاب کردم و آبی را من خریدم !! 8
kazem safari 335 ارسال شده در 24 تیر، 2011 همیشه فکر می کنیم چون گرفتاریم به خدا نمیرسیم ولی در حقیقت چون به خدا نمیرسیم گرفتاریم 6
kazem safari 335 ارسال شده در 24 تیر، 2011 خدایا به فرشتگانت بسپار در لحظه لحظه نیایش خویش “دوستان مرا از یاد نبرند . . .” 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 تیر، 2011 دلمــــ کمـے خدا مـے خواهد ... کمـے سکوت.. کمـے آخرت ... دلمـــــــــ دلــــــــــ بریدن مـے خواهد ... کمـے اشک .. کمـے بهت .. کمـے آغوش ِ آسمانـے ... 9
MEMOLI 8954 ارسال شده در 24 تیر، 2011 باران می بارد و تو از میان این کلمات نگاهم می کنی ... دستم را می گیری با من قدم می زنی در آغوشم می گیری و من ... نرم، در آغوشت غلت می زنم و باز می رسم به تو ... . . . رهایم نکن ... 9
zahra22 19501 ارسال شده در 25 تیر، 2011 زندگی باور میخواهد،آن هم از جنس بلور امید،که اگر سختی راه به تو سیلی زد یک امید قلبی به تو گوید خدا هست هنوز... 6
MEMOLI 8954 ارسال شده در 29 تیر، 2011 دستهايت را که بازکنی به هيچ جا بند نيستم ! . . . سقوط می کنم ... 13
sweetest 4756 ارسال شده در 30 تیر، 2011 مثل آن مسجد بین راهی تنهایم... هر کس هم که می آید مسافر است می شکند ..... .هم نمازش را، هم دلم را ... و می رود 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من…. 15
zahra22 19501 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 نزدیک تر به خدا من باید فرود آیم ، نباید بنشینم ، سال هاست ، از آن لحظه که پر بر اندامم رویید و از آشیان ، از بام خانه پرواز کردم همچنان می پرم. هرگز ننشسته ام ، و دیگر سری نیز به سوی زمین و به شواد پلید شهرها و بام های کوتاه خانه ها بر نگرداندم ، چشم به زمین ندوختم ، پروازی رو به آسمان ، در راه افلاک و هر لحظه دورتر و بالاتر از زمین و هر لحظه نزدیک تر به خدا ! «« استاد شهید دكتر علی شریعتی»» 8
یک رهگذر 689 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 در هر نفس در هر تپش تکرا میشوم از تو! بار الها! جام جانم را لبریز کن از خودت.. 10
zahra22 19501 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 بگذار سرنوشت هر راهی را که میخواهد برود ...... [font=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] ما راهمان جداست ....[/font] [font=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] این ابرها تامی توانندببارند ....[/font] [font=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] ما چترمان خداست ![/font] 9
zahra22 19501 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 پروردگارا به من بیاموز دوست بدارم کسانی را که دوستم ندارند...عشق بورزم به کسانی که عاشقم نیستند... بگریم برای کسانی که هرگز غمم را نخوردند...محبت کنم به کسانی که محبتی در حقم نکردند 7
*mishi* 11920 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 خدايا . . داغ داغم لبريزو لب سوزم ميلت اگر مي رود مرا نيز بنوش ! 6
نسترن 2411 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 خدایا بزرگا بارالها پروردگارا ای خدای مهربون بارون ای خدای یاسمین و رازقی حکمت آنچه در پیش رویم اتفاق می افتد را برایم روشن کن تا بیهوده بر آنچه به صلاحم نیست پافشاری نکنم 9
ارسال های توصیه شده