Eng HVAC 4139 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 آهای با توأم ! خدایی که اون بالا نشستی و داری سرنوشت منو می بافی؛ کاش تو دست و بالت غیر از کاموای مشکی, رنگ دیگه ای هم بود. 8
MEMOLI 8954 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 همهجا را سیاه میكنم ! سیاه سیاه ... . . . میخواهم تنها تو را ببینم ... 10
MEMOLI 8954 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 خدا پس شب ها به کجا نگاه می کنی ؟! . . . آسمان ِ تو که زمین است ... 11
نسترن 2411 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 من تو را دوست میدارم من تو را در زیر باران دوست میدارم من تو را در اوج آسمان دوست دارم من تو را در زیر بارانت دوست میدارم من تو را از خویشتن بییشتر دوست میدارم من تو را با تمام وجودم دوست میدارم 6
کتایون 15176 ارسال شده در 23 فروردین، 2011 برای اعتراف به کلیسا می روم! رو در روی علفهای روییده بر دیوار کهنه می ایستم همه ی گناهان خود را یکجا اعتراف می کنم! بخشیده خواهم شد به یقین علفها بی واسطه با خدا سخن می گویند... 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 با خود تکرار می کنم روزهای خوب خواهد آمد........ خواهد آمد........ روزی که دیگر از من تا تو فاصله ای نیست روزی که برای همیشه دخترت خواهم ماند دختر خدا.....! قول می دهم این بار دستانت را رها نکنم قول می دهم خدای من قول می دهم..... 6
آرماندیس 4786 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 من که پشتم به خودت گرمه و باز . . . هر چی این راهو میام نمی رسم نکنه دستمو ول کردی برم که به هر چی که میخوام نمی رسم شایدم من اشتباهی اومدم که در بسته رو وا نمی کنی من به این سادگی دل نمی کنم از تو که منو رها نمی کنی ... بگو بازم هوامو داری و مث همه منو تنها نمی ذاری بگو هستی ... تا نترسونتم ظلمت این شب تکراری ... 10
آرماندیس 4786 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 بدون نمیذارم که منو به کشتن بدن خستگیام حقیقتم اینه یعنی من توی رویام وخوب وضعیت وخیمه رویا برام بسه سوالم با ترسه کجا الان هستش؟ خداوندا بسه ... من که تو زندگیم آخه چیزی جز عشق نداشتم سخت نیست ؟ که اینجوری جزئش نباشم لابد این یه تنبیهه می خرمش به جون بگو آخرش چیه ... 7
آرماندیس 4786 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 ایمان آورده ام... و آنجا که عقل از تکاپو باز میماند من با ایمانم به راهی که نشانم خواهی داد قدم میگذارم... 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2011 شانس نام مستعار خداست وقتی که نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد.... 8
MEMOLI 8954 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 چقدر جای بادبادک هایی که هوا نمی کنیم در آسمان خالی است ... نگاه کن ! ابرها هم مثل ما دلتنگ می شوند ...! 9
Salar.Mehr 509 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 دلم گرفته از آدمایی که میگن دوستت دارم اما معنیشو نمیدونن ، از آدمایی که میخوان ماله اونا باشی اما خودشون مال تو نیستند ، از اونایی که زیر بارون برات میمیرن و وقتی آفتاب میشه همه چیز یادشون میره 5
آرماندیس 4786 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 عاقلیم ما دیوانه نیستیم آنقدر عاقلیم که فهمیدیم هیچ چیز این دنیا به جز "تو" ارزش فکر کردن ندارد ... 6
Ssara 14641 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 خطا از من است، می دانم. از من که سالهاست گفته ام "ایاک نعبد" اما به دیگران هم دلسپرده ام. از من که سالهاست گفته ام " ایاک نستعین" اما به دیگران هم تکیه کرده ام. اما رهایم نکن... بیش از همیشه دلتنگم... به اندازه ی تمام روزهای نبودنم..." 10
ارسال های توصیه شده