آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست مست از می و میخواران از نرگس مستش مست 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست مست از می و میخواران از نرگس مستش مست تا آمدم با تو خداحافظی کنم بغضم امان نداد و خدا در گلو شکست 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ تا آمدم با تو خداحافظی کنم بغضم امان نداد و خدا در گلو شکست تو بیایی همه ساعت همهی ثانیه ها از همین روز، همین لحظه، همین دم عیدند قیصر امین پور 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ تو بیایی همه ساعت همهی ثانیه ها از همین روز، همین لحظه، همین دم عیدند قیصر امین پور درویشی و عاشقی به هم سلطانیست گنجست غم عشق ولی پنهانیست ویران کردم بدست خود خانهی دل چون دانستم که گنج در ویرانیست >> مولانا 3 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ تو ای تنها تر از تنها به دنبال تو می گردم توای پیدا و ناپیدا به دنبال تو می گردم 4 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ تو ای تنها تر از تنها به دنبال تو می گردمتوای پیدا و ناپیدا به دنبال تو می گردم مستی به چشم شاهد دلبند ما خوش است زان رو سپرده اند به مستی و شرب مدام ما 4 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند در شگفتم من نمی پاشد زهم دنیا چرا؟ استاد شهریار 3 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند در شگفتم من نمی پاشد زهم دنیا چرا؟ استاد شهریار آسايش دو گيتی تفسير اين دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا حافظ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اگر ان ترک شیرازی به دست ارد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرغندو بخارا را 2 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اگر ان ترک شیرازی به دست ارد دل مارابه خال هندویش بخشم سمرغندو بخارا را آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش اين چراغي است کزين خانه به آن خانه برند حافظ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش اين چراغي است کزين خانه به آن خانه برند حافظ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ آنان که خاک رو به هنر کیمیا می کنند آیا بود که گوشی چشمی به ما کنند 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلي سرشار از غم دارم امشب 2 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد مثل یک بیت ته قافیه ها خواهم مرد 1 لینک به دیدگاه
omide koor 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد مثل یک بیت ته قافیه ها خواهم مرد [TABLE] [TR] [TD=class: b]دانی که چیست دولت، دیدار یار دیدن[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ نمی دانم چه تاثیریست در عشق که بیمارش به صحت نیست مایل 1 لینک به دیدگاه
omide koor 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ نمی دانم چه تاثیریست در عشق که بیمارش به صحت نیست مایل لیـلی و مجنـون اگر می بود در دوران تو این یکی حیران من میگشت و آن حیران تو 2 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ لیـلی و مجنـون اگر می بود در دوران تو این یکی حیران من میگشت و آن حیران تو وقت اجلم ناله نه از رفتن جانست از یار جدا می شوم این ناله از آن است معروف تبریزی 1 لینک به دیدگاه
omide koor 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ وقت اجلم ناله نه از رفتن جانست از یار جدا می شوم این ناله از آن است معروف تبریزی تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ هر که نان از عمل خويش خورد منت حاتم طايي نبرد سعدي 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده