yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ لاابالی چه کند دفتر دانایی را طاقت وعظ نباشد سر سودایی را 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اسم تو برای من مقدسه تا نفس تو سینه هس پرپر میزنه باورم کن که فقط باور تومیتونه قفل قفس رو بشکنه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ هر گه که دل به عشق دهی خوش دمی بود در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست ... 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ تو که از می جوانی همه سرخوشی چه دانی که شراب ناامیدی چقدر خمار دارد 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ دیدن روی ترا دیده جان بین باید وین کجا مرتبه ی چشم جهان بین من است .... 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ تو از آن دگری رو که مرا یاد تو بس خود تو دانی که من از کان جهانی دگرم 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو پیش من جز سخن شمع و شکر هیچ مگو سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو ور از این بیخبری رنج مبر هیچ مگو 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ وصال روی تو بعد از فراق دانی چیست؟ صباح معتدلی، پس از شب ستمی 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ یاد او کردم ز جان سد آه درد آلود خاست خوی گرمش در دلم بگذشت و از دل دود خاست 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ تا تو نگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ تو همان به که نیندیشی به من و درد روانسوزم که من از درد نیاسایم که من از شعله نیفروزم 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ مردی نبود فتاده را پای زدن گر دست فتاده را بگیری مردی 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ یک ســخن کز دل برآید برلب اینــــقوم نیســــــت گرچه از بانگ اذان گوش فلک کر میــکنند 2 لینک به دیدگاه
mahdimmm25 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند 3 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ درخت آمده از پشت در به دیدن من که بشنود خبر لب به جان رسیدن من 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ نالم از دست تو ای ناله که تاثیر نکردی گر چه او کرد دل از سنگ تو تقصیر نکردی 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ با درود یاران موافق همه از دست شدنددر پای اجل یکان یکان پست شدند خیام 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ ديدي اي دل كه غم عشق دگربار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد حافظ 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ در این غوغای مردم کش در این شهر به خون خفتن خوشا در چنگ شب مردن ولی از مرگ شب گفتن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده