Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 دلربایی همه آن نیست که عاشق بکشند خواجه ان است که باشد غم خدمتکارش شهره شهر مشو تا ننهم سر در کوه شور شیرین منما تا نکنی فرهادم
هوادار 1111 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 شهره شهر مشو تا ننهم سر در کوه شور شیرین منما تا نکنی فرهادم میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 توانا بود هر که دانا بود/زدانش دل پیر برنا بود در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند گر تو نمی*پسندی تغییر کن قضا را
mosalman 294 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند گر تو نمی*پسندی تغییر کن قضا را اگر شیری اگر میری اگر مور/گذر باید کنی اخر لب گور/دلا رحمی به حال خویشتن کن / که مورانت نهند خوان و کنند سور
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 اگر شیری اگر میری اگر مور/گذر باید کنی اخر لب گور/دلا رحمی به حال خویشتن کن / که مورانت نهند خوان و کنند سور رند عالم سوز را با مصلحت بینی چه کار کار ملکست آن که تدبیر و تامل بایدش...
mosalman 294 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 رند عالم سوز را با مصلحت بینی چه کار کار ملکست آن که تدبیر و تامل بایدش... شیر را از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صدزخم، اینت انصاف ایجهان// برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صدرنج، اینت عدل ایروزگار
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 روی و موی هرگاه، آرایش دهد دلدار من بوسم و بویم، گهی آیینه ، گاهی شانه را :dancegirl2:
mani24 29665 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2014 روی و موی هرگاه، آرایش دهد دلدار من بوسم و بویم، گهی آیینه ، گاهی شانه را :dancegirl2: ای خط و خال خوشت مایهٔ سودای ما ای نفسی وصل تو اصل تمنای ما چونکه قدم مینهد شوق تو در ملک جان صبر برون میجهد از دل شیدای ما
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2014 ای خط و خال خوشت مایهٔ سودای ما ای نفسی وصل تو اصل تمنای ما چونکه قدم مینهد شوق تو در ملک جان صبر برون میجهد از دل شیدای ما ای همه هستی ز تو پیدا شده خاک ضعیف از تو توانا شده آنچه تغیّر نپذیرد تویی وانچه نمرده ست و نمیرد تویی
mani24 29665 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2014 ای همه هستی ز تو پیدا شدهخاک ضعیف از تو توانا شده آنچه تغیّر نپذیرد تویی وانچه نمرده ست و نمیرد تویی یک زمان با من بدرویشی بساز زانکه من هم بنده ات هم چاکرم چون غلام حلقه در گوش توام چند داری همچو حلقه بر درم گفت آری بس جوانی مهوشی تا کنون جز راه مهرت نسپرم
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2014 یک زمان با من بدرویشی بساززانکه من هم بنده ات هم چاکرم چون غلام حلقه در گوش توام چند داری همچو حلقه بر درم گفت آری بس جوانی مهوشی تا کنون جز راه مهرت نسپرم مرا حضور تو آرامش است و صبر و قرار همای عقل کند بی تو از سرم پرواز
mani24 29665 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2014 مرا حضور تو آرامش است و صبر و قرار همای عقل کند بی تو از سرم پرواز ز خویشتن بروم چون تو در خیال من آئی ولی عجب که خیالت نمی رود ز ضمیرم چو شمع مجلسم ار زانکه می کشی شب هجران چو صبح پرده برافکن که پیش روی تو میرم کمال شوق بجائی رسید و حد مودت که از دو کون گزیرست و از تو نیست گزیرم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2014 ما نگوییم بد و میل به نا حق نکنیم جامه کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم
mani24 29665 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 ما نگوییم بد و میل به نا حق نکنیمجامه کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم میندیش اگر صبر من لشکری شد دلت سنگ شد سنگ بر لشکر افکن __________________
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 میندیش اگر صبر من لشکری شددلت سنگ شد سنگ بر لشکر افکن __________________ نمی دانم چه افسونی گریبان گیر مجنون است--------------که وحشی می کند چشمانش آهو های صحرا را
mani24 29665 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 نمی دانم چه افسونی گریبان گیر مجنون است--------------که وحشی می کند چشمانش آهو های صحرا را ای که گفتی به هوا دل منه و مهر مبند من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 ای که گفتی به هوا دل منه و مهر مبند من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش شبی گریم، شبی نالم ز هجرت، وای از این شبها به شبهای غمت درمانده ام، فریاد از این شبها
mani24 29665 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 شبی گریم، شبی نالم ز هجرت، وای از این شبها به شبهای غمت درمانده ام، فریاد از این شبها آن که دایم هوس سوختن ما می کرد کاش می آمد و از دور تماشا می کرد
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 در جهان تا می توانی ساده و یگرنگ باش فرش از صدرنگ بودن زیر پا افتاده است
ارسال های توصیه شده