bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ آخر ای دریا تو هم چون من دل دیوانه داری شور در سر، موج بر کف، ناله ی مستانه داری لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ یک ره از او نشد مرا کار دل حزین روا هاتف اگرچه عمرها در ره او شتافتم لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ من از عهد آدم تو را دوست دارم از آغاز عالم تو را دوست دارم سلامی صمیمی تر از غم ندیدم به اندازه ی غم تو را دوست دارم لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ من کی آزاد شوم از غم دل چون هر دم هندوی زلف بتی حلقه کند درگوشم لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ من آن نیم که به نیرنگ دل دهم به کسی بلای چشم کبود تو آسمانی بود لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ در مذهب ما باده حلال است ولیکن به روی تو ای سرو گل اندام حرام است لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ تو آن غبار غمی را که هیچ نشماری به دوش جان ضعیفان چو کوه الوند است لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ تا شدم حلقه به گوش در میخانۀ عشق هردم آید غمی از نو به مبارک بادم لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ من که نتوانم گلیم خود برآوردن ز آب دیگری را از رفیقان دستگیری چون کنم؟ لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ مکن زغصه شکایت که در طریق طلب به راحتی نرسید انکه زحمتی نکشید لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم اینکه می گویند آن بهتر ز حسن یار ما این دارد و آن نیز هم لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ ما با تو ایم و با تو نه ایم اینت بوالعجب در حلقه ایم با تو و چون حلقه بر دریم لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ ما به امید عطای تو چنین بیکاریم کار ما را به امید دگران نگذاری لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان مارا بس لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ سراب، تشنهلبان را کند بیابان مرگ خوشا دلی که به دنبال آرزو نرود لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ دریغ و درد که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ قرب و بعد از طرف توست چو حق نشناسی نسبت نقطه ز اطراف به پرگار یکی است لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ تو صاحب خرمنی و من گدایی خوشه چین اما به انعام تو شایستن نه حد هر گدا حافظ لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ ظل ممدود خم زلف تو ام بر سر باد کاندران سایه قرار دل شیدا باشد لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ دلربایی همه آن نیست که عاشق بکشند خواجه ان است که باشد غم خدمتکارش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده