toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ یا رب از ابر هدایت برسان بارانی پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم من که مشتاقم به جان برگشته مژگان تو را/ کی توانم برکشید از سینه پیکان تو را لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ آسوده دلان را غم شوریده دلان نیست تا غمت پیش نیاید غم مردم نخوری لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ آسوده دلان را غم شوریده دلان نیست تا غمت پیش نیاید غم مردم نخوری یادم آمد که شبی با هم از آن کوچه گذشتیمپر گشودیم ودر آن خلوت دل خواسته گشتیم لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ یادم آمد که شبی با هم از آن کوچه گذشتیمپر گشودیم ودر آن خلوت دل خواسته گشتیم مردم از فتنه گریزند و ندانند که ما-------------به تمنای تو در حسرت رستاخیزیم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ مردم از فتنه گریزند و ندانند که ما-------------به تمنای تو در حسرت رستاخیزیم میرود خون دل از مردمک دیده سزاست که چرادل به جگر گوشه مردم دادم لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ میرود خون دل از مردمک دیده سزاستکه چرادل به جگر گوشه مردم دادم ماها تو سفر کردی و شب ماند و سیاهی...نه مرغ شب از ناله من خفت و نه ماهی.. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ ماها تو سفر کردی و شب ماند و سیاهی...نه مرغ شب از ناله من خفت و نه ماهی.. یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرایار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا آن که نهاده در دلم حسرت یک نظاره را/ بر لب من کجا نهد لعل شرابخواره را لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ آن که نهاده در دلم حسرت یک نظاره را/ بر لب من کجا نهد لعل شرابخواره را اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند وبخارا را لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارابه خال هندویش بخشم سمرقند وبخارا را آشنا خواهی گر ای دل با خود آن بیگانه را/ اول از بیگانه باید کرد خالی خانه را لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ این که میگویند آن بهتر ز حسن یار ما این دارد و آن نیز هم لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ این که میگویند آن بهتر ز حسنیار ما این دارد و آن نیز هم می دوساله محبوب چهارده ساله همین بس است مرا صحبت صغیر و کبیر لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ می دوساله محبوب چهارده ساله همین بس است مرا صحبت صغیر و کبیر روزی گذشت پادشهی از گذرگهی فریاد شوق بر سر هر کوی وبام خاست لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ روزی گذشت پادشهی از گذرگهیفریاد شوق بر سر هر کوی وبام خاست تا اختیار کردم سر منزل رضا را/ مملوک خویش دیدم فرماندهٔ قضا را لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ آري عجب نباشد گر در دلم نيابي در كلبه گدايان سلطان چه كار دارد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ آري عجب نباشد گر در دلم نيابيدر كلبه گدايان سلطان چه كار دارد دارمت دوست به قدری که خدا میداند قدر این نکته فقط باد صبا میداند لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ دمي با غم به سر بردن جهان يكسر نمي ارزد به مي بفروش دلق ما كزين بهتر نمي ارزد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان عیب من بیدل حیران مکنید گوهری دارم وصاحب نظری میجویم لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ما آزموده ايم در اين شهر بخت خويش بيرون كشيد بايد از اين ورطه رخت خويش لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ما آزموده ايم در اين شهر بخت خويشبيرون كشيد بايد از اين ورطه رخت خويش شد فزون بس که خریدار لبت میترسم/ که نبندند به جان قیمت این مرجان را لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده