آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ تاکی به انتظار گذاری به زاری ام باز آی بعد از این همه چشم انتظاری ام من آن مجنون صحرا گرد تنها در بیابانم که حتی در بیابانها به دنبال تو می گردم لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ من آن مجنون صحرا گرد تنها در بیابانمکه حتی در بیابانها به دنبال تو می گردم من درد تو را ز دست آسان ندهم دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ من درد تو را ز دست آسان ندهم دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم مرغ دل باز هوا دار کمان ابرویی است ای کبوتر نگران باش که شاهین امد لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ مرغ دل باز هوا دار کمان ابرویی استای کبوتر نگران باش که شاهین امد در آغاز محبت گر پشیمانی بگو با من که دل ز مهرت برکنم تا فرصتی دارم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ در آغاز محبت گر پشیمانی بگو با من که دل ز مهرت برکنم تا فرصتی دارم من و دل در غم هجرش همه شب بیداریم دل پی شکوه ی او ،من پی دلداری دل لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ من و دل در غم هجرش همه شب بیداریم دل پی شکوه ی او ،من پی دلداری دل لب بر لبم بنه به نوازش دمی چو نی**************تا بشنوی نوای غزل های دلکشم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ لب بر لبم بنه به نوازش دمی چو نی**************تا بشنوی نوای غزل های دلکشم ما نام خود ز صفحه دلها سترده ایم در دفتر جهان ورق باد برده ایم لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ ما نام خود ز صفحه دلها سترده ایم در دفتر جهان ورق باد برده ایم ما در این عالم که خود کنج ملالی بیش نیست*********عالمی داریم در کنج ملال خویشتن استاد شهریار لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ ما در این عالم که خود کنج ملالی بیش نیست*********عالمی داریم در کنج ملال خویشتن استاد شهریار ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست/ عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست/ عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد دردم از یار است و درمان نیز هم*****دل فدای او شد و جان نیز هم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ دردم از یار است و درمان نیز هم*****دل فدای او شد و جان نیز هم من که باشم تا زنم لاف غلامی بر درش؟ بندهٔ آنم که دولت خواه سلطان من ست لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ من که باشم تا زنم لاف غلامی بر درش؟ بندهٔ آنم که دولت خواه سلطان من ست تو را با غیر میبینم،صدایم درنمی آید***دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی آید لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ دانی که گل ز باغ چرا زود میرود/ یعنی که اندکیست زمان بقای حسن نقاش غزل تا که به چشمان تو پرداخت دیوانه شد از طرز نگاهت قلم انداخت لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ نقاش غزل تا که به چشمان تو پرداختدیوانه شد از طرز نگاهت قلم انداخت تا تونگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ تا تونگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است تا بود بار غمت بر دل بیهوش مرا سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ تا بود بار غمت بر دل بیهوش مرا سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا اگر روزی تو را کردم فراموش بدان شمع وجودم گشته خاموش لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ اگر روزی تو را کردم فراموشبدان شمع وجودم گشته خاموش شب عاشقان بی دل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ شب عاشقان بی دل چه شبی دراز باشدتو بیا کز اول شب در صبح باز باشد در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست گرخانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست گرخانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست تا کران این بازار نقد جان به کف رفتم...شادیش گران دیدم اندهش به ارزانی لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ یا رب از ابر هدایت برسان بارانی پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده