mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ مژه سیاهت ار کرد به خون ما اشارت............................ز فریب او بیندیش و غلط مکن نگارا :(50): اكنون كه مرده ام مرا ببخش اكنون كه عاشقم مرا ببخش ببخش مرا به خاطر تمام لبخند هايت كه عاشقمكرد و به خاطر تمام اشكهايم كه گرفتارت كرد 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ دارم امید عاطفتی از جناب دوست.............................کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست. ت...... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ دارم امید عاطفتی از جناب دوست.............................کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست. ت...... تو مث ماه قشنگی تو شب شعرای نابم من یه لبخند قدیمی رو لب عکس تو قابم تو مث سیب گلابی ،مثه بیداری تو خوابی عمری چشمام رو بستم ، یه دفه بیا به خوابم 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ مرا از تست هر دم تازه عشقی.....................ترا هر ساعتی حسنی دگر باد. د..... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ مرا از تست هر دم تازه عشقی.....................ترا هر ساعتی حسنی دگر باد. د..... در آرزو رو بستیم ، دلمون به قصه خوش بود رستم کتاب کهنه ته قصه بچه کش بود حالا تو قحطی رؤیا اجاق ترانه سرده کسی رو بخار شیشه دل نقاشی نکرده سر و تته زدن به دیوار ، برگ آگهی ترحیم یه نفر نوشته جمعه رو همه روزای تقویم 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ من از ان حسن روز افزون كه يوسف داشت دانستم كه عشق از پرده ي عصمت برون ارد زليخارا 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ من از ان حسن روز افزون كه يوسف داشت دانستمكه عشق از پرده ي عصمت برون ارد زليخارا اونجا که برای گریه ،یه ترانه کم میاری اونجا که نبض سرودن ، نبض خاطرات دور تو نموندی تا ببینی ، لحظه هام چه سوت و کور داداشی ! توی نگاهت اون همه ستاره داشتی 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ از تو گفتن پای دل در گل بند های شعر من در بند 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ از تو گفتن پای دل در گلبند های شعر من در بند دل رو زدی به شعله ها تو هرم خاکستر و دود جنگ بزرگ قصه مون کبریت بی خطر نبود سوختی رو از سوختن تو گنبد فیروزه شکست سفره ی هف سین بهار از خونه مون بارش رو بست 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ تاسر زلف تو در نسيم افتادست دل سودازده از غصه دونيم افتادست. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ تاسر زلف تو در نسيم افتادستدل سودازده از غصه دونيم افتادست. تو طنین هر ترانه تو کنارمی همیشه اما جای خالی تو با ترانه پر نمی شه 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ همچو گرد اين تن خاكي نتواند برخاست از سر كوي تو زانرو كه عظيم افتادست. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ همچو گرد اين تن خاكي نتواند برخاستاز سر كوي تو زانرو كه عظيم افتادست. تازه شو ! بی بی برفی ! چتر آفتابیت رو وا کن ! خاطره های قشنگ رو از تو قصه مون سوا کن ! تازه شو ! بی بی برفی ! ای غزلواژه ی عاشق! یه سرود تازه سر کن از سکوت این دقایق 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ قدرمجموعه ي گل مرغ سحرداندو بس كه نه هركو ورقي خواند معاني دانست 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ قدرمجموعه ي گل مرغ سحرداندو بسكه نه هركو ورقي خواند معاني دانست تنها دلواپسی ما مشق نانوشتمونه نگو ماهی ترانه این روزا شام نهنگه نگو چوب اون درخته حالا قنداق تفنگه بیا این ترانه ها رو با صدای هم بخونیم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ من و دل اگر فداشويم چه باك غرض اندر ميان سلامت اوست 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ تب این دردتنهایی، مرا در بر گرفته کجایی ماه عالم ،غمم از سر گرفته 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ هر کو نکند فهمی زین کلک خیال انگیز نقشش به حرام ار خود صورتگر چین باشد جام می و خون دل هر یک به کسی دادند در دایره قسمت اوضاع چنین باشد 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ دل خرابي مي كند دلدار را اگه كنيد زينهار اي دوستان جان من و شما 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ دل خرابي مي كند دلدار را اگه كنيدزينهار اي دوستان جان من و شما از پیل کم نهای که چو مرگش فرا رسد در حال استخوانش بیرزد بدان بها از استخوان پیل ندیدی که چرب دست هم پیل سازد از پی شطرنج پادشا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده