پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ آینه شد غزلم آینه کوچک تو خیز و در این آینه بین ، جلوه ای از خویشتنت 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ تا کی غم دنیای دنی ای دل دانا حیف است ز خوبی که شود عاشق زشتی 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ یک شب به رغم صبح به زندان من بتاب تا من به رغم شمع سر و جان فشانمت 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ تاریکزار حیرت دل ، ژرف چون نگاه بی انتهاست دفتر این شب نگاریم 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ من از طرح نگاه تو امید مبهمی دارم نگاهت را مگیر از من که با آن عالمی دارم 6 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ مرغان دل، پرند و بسی شاد و خوش پیام از هر کران، رسد، نفس دوست بر مشام 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم 5 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است ...... 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ تنها نه من از شوق سر از پا نشناسم یک دسته چو من عاشق بی پا و سر اینجاست . 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ تا دل به مهرت داده ام در بحر فکر افتاده ام چون در نماز استاده ام گویی به محراب اندری 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غم دیده ی ما شاد نکرد 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ دلگیرم از ستاره و آزرده ام ز ماه امشب دگر ز هر که و هر کار خسته ام دل خسته سوی خانه تن خسته می کشم آوخ ... کزین حصار دل آزار خسته ام 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ من ایستادم و آفتاب تغزل بلند بود و من مواظب تبخیر خواب ها بودم و ضربه های گیاهی عجیب را به تن ذهن شماره می کردم 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ مسافر من آنگاه كه مي روي كمي هم واپس نگر باش با من سخني بگو مگذار يكباره از پا درافتم 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ من بسته گیسوی تو ، مستانه از مینوی تو تا بوسه ای بر روی تو ، دلداده هر شب آمدم 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ مي رسد روزي كه از من هم نماند غير ياد آن زمان بر تربتم گويي كه ها يادش به خير 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ راه دل عشاق زد آن چشم خماری پیداست ازین شیوه که مستست شرابت 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ تابيد چون ستاره و دركام ابر رفت خنديد چون شكوفه و بر شاخسار مرد 3 لینک به دیدگاه
amir8526 227 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ ﺩﻝﺗﻨﮕﯽﺍﺕ ﻫﺮﺷﺐ ﺩﯾﺮﺗﺮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﯽﺭﻭﺩ ، ﻭ ﻫﺮ ﺻﺒﺢ ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﺩﺭ ﻣﻦ ﻃﻠﻮﻉ ﻣﯽﮐﻨﺪ 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ دلا بسوز که سوز تو کارها بکند نیاز نیمه شبی دفع صد بلا بکند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده