*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یک دم گمان مبر ز خیال تو غافلم گر مانده ام خموش خدا داند و دلم 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ می خواهم از این آینه ها خانه بسازم یک خانه برای تو جداگانه بسازم یک خانه ی صحرایی بی سقف پُر از گُل با دور نمای پَر پروانه بسازم 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مو که افسرده حالم چون ننالم شکسته پر و بالم چون ننالم 3 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هوادارن کویش را چو جان خویشـــــــتن دارم 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ می مخور با دگران تا نخورم خون جگر سر نکش تا نکشد سر به فلک فریادم 5 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرا در خانه سروی هست کاندر سایه قدش فراغ از سرو بستانی و شمشاد چمن دارم 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من نگویم از بتان بیزار شو کافری , شایسته زنار شو 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وای بر من ،که دیوانه بودم من به خاک سیاهش نشاندم وای بر من،که من کشتم او را من به آغوش گورش نشاندم 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مانده ایم از جاده تسلیم دور تو ز آذر من ز ابراهیم دور 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رفتم مرا ببخش و مگو او وفا نداشت راهی بجز گریز برایم نمانده بود این عشق آتشین پر از درد بی امید در وادی گناه و جنونم کشانده بود 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در رضایش مرضی حق گم شود این سخن کی باور مردم شود 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیوم اما تو ز من دیو تری مادر و دامن ننگ آلوده آه بردار سرش از دام طفلک پاک کجا آسوده 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر که خنجر بهر غیر الله کشید تیغ او در سینه او آرمید 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است گر کسی بر نا کسی بالا نشیند فخر نیست روی دریا خس نشیند قعر دریا گوهر است 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو چرا شمع شدی سوختی ای هستی من آن زمانی که تو را سایه پروانه نبود 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان، خواهد شد آشکارا 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از سر کوی تو هر کو به ملامت برود نرود کارش و آخر به خجالت برود 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در این كشاكش رنگین، كسی چه می داند كه سنگ عزلت من در كدام نقطه فصل است هنوز جنگل ، ابعاد بی شمار خودش را نمی شناسد. هنوز برگ سوار حرف اول باد است. هنوز انسان چیزی به آب می گوید 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیده بر خوان اجانب دوخته است آتش جوعش جهانی سوخته است 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا دل خاقانی است از تو همی نگذرد بو که درآرد به مهر آن دل کین توز را 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده