*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره آب میشود سلاله ی سیاه دیدگان من به لای لای گرم تو لبالب از شراب خواب می شود..... 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ دوم پرده بر بی حیایی متن که خود می درد پرده ی خویشتن 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره آب میشودسلاله ی سیاه دیدگان من به لای لای گرم تو لبالب از شراب خواب می شود..... در آن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از نا باوری آنجا محبت آرزو کردم 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ مرا که از رخ او ماه در شبستان است کجا بود به فروغ ستاره پروايی فراق و وصل چه باشد رضای دوست طلب که حیف باشد از او غیر او تمنايی 6 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ یک دل و یک جهت و یک رو باش از دو رویان جهان یک سو باش 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ شکوه تاج سلطانی که بیم جان درو درجست کلاهی دلکش است اما بترک سر نمی ارزد 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ درودی چو نور دل پارسايان بدان شمع خلوتگه پارسايی نمیبینم از همدمان هیچ بر جای دلم خون شد از غصه ساقی کجايی 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ آسمانها آبی پر مرغان صداقت آبی ست دیده در آینه ی صبح تو را می بیند از گریبان تو صبح صادق می گشاید پر و بال. 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ لازمست احتمال چندین جور که محبت هزار چندینست گر هزارم جواب تلخ دهی اعتقاد من ان که شیرینست 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم از نو غمي آمد به مباركبادم 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ می توان در دل این مزرعه ی خشك و تهی بذری ریخت می توان از میان فاصله ها را برداشت. دل من با دل تو هر دو بیزار از این فاصله هاست . 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ تو را من چشم در راهم به سعي ام تا ز دل يك ديده بگشايم ببينم من فراخي را خبر گيرم من از يارم تو را من چشم در راهم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ مباش غره اگر چند روز بهر تو نیز به پیش بارش تیر بلا سپر گردد 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ در آن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از نا باوری آنجا محبت آرزو کردم 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس،کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ الا يا ايها الساقي الدل كوثر وناولها كه عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشكلها 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ از تو گفتن پای دل در گل بندهای شعر من در بند.... 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ در شب هجرا ن مرا پروانه وصلی فرست ورنه از دردت جهانی را بسوزانم چوشمع 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ عيبي نباشد از تو كه بر ما جفا رود مجنون از آستانه ي ليلي كجا رود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده