ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ ما عاشق و رند و مست عالم سوزیم با ما منشیـــن اگر نه بدنام شوی 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ یا رب آن نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ شاخِ گل از اضطرابِ بلبل با آن همه خار سر در آورد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ دیروزها کسی را دوست می داشتی این روزها دلتنگی...تنهایی..همه ی عمرمان به همین سادگی گذشت 5 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ تو عهد كرده اي كه كشاني به خون مرا من جهد كرده ام كه به عهدت وفا كني فروغی بسطامی 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتر از حنجره ها می فهمند 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ دهقان قضا بسي چو ما كشت و درود غم خوردن بيهوده نميدارد سود پر كن قدح باده و در دستم نه تا باز خورم كه بودني ها همه بود خيام 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان گویند سعدی خیمه بر گلزار زن من گلی را دوست میدارم که در گلزار نیست 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ تا كي ز چراغ مسجد و دود كنشت تاكي ز زيان دوزخ و سود بهشت رو بر سر لوح بين كه استاد قضا اندر ازل انچه بودني بود نوشت 5 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ تو را خبر ز دل بی قرار باید و نیست غم تو هست ولی غمگسار باید و نیست اسیر گریه ی بی اختیار خویشتنم فغان که در کف من اختیار باید و نیست 5 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ تورا من چشم در راهم شباهنگام.. در آن نوبت که بندد دست نیلوفر به پای سرو کوهی دام.... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ مست زیر بار محمل می رود پای کوبان سوی منزل می رود 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دير مغان و شراب ناب کجا چه نسبت است به رندی صلح و تقوا را سماع وعظ کجا نغمه ارباب کجا 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ای سوار اشهب دوران بیا ای فروغ دیده امکان بیا (اقبال لاهوری) 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ای صبا گر به جوانان چمن بازرسی خدمت ما برسان سرو و گل و ريحان را گر چنین جلوه کند مغبچه باده فروش خاکروب در میخانه کنم مژگان را 3 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ الا ای پیر فرزانه مکن منعم ز پیمانه که من در ترک پیمانه دلی پیمان شکن دارم 5 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ من از آن حسن روزافزون که يوسف داشت دانستم که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را اگر دشنام فرمايی و گر نفرين دعا گويم جواب تلخ می زيبد لب لعل شکرخا را 5 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=align: left]اى كه انگشت نمائى به كرم در همه شهر [/TD] [TD] وه كه در كار غريبان عجبت اهماليست[/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ترسم که صرفه ای نبرد روز بازخواست نان حلال شیخ ز آب حرام ما حافظ ز ديده دانه اشکی همی فشان باشد که مرغ وصل کند قصد دام ما 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ آن پی مهر تو گیرد که نگیرد پی خویشش وان سر وصل تو دارد که ندارد غم جانش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده