ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ نه به شاخ گل نه بر سرو چمن پبچیده ام شاخه تاکم بگرد خویشتن پیچیده ام 1 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ مرا در منزل جانان چه امن عیش چون هردم جرس فریاد میدارد که بربندید محملها (حافظ؛لسان الغیب) 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ اول کنم اندیشه ای تا برگزینم پیشه ای آخر به یک پیمانه می اندیشه را باطل کنم 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ مست بگذشتی و از خلوتیان ملکوت به تماشای تو آشوب قیامت برخاست 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ تا کی غم ان خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گزارم یا نه 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ هر که دلی دارد از انفاس او میشنود تا به قیامت خروش 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ شرممان باد ز پشمینه ی آلوده ی خویش گر بدین فضل و هنر نام کرامات بریم... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ مدح این بیدولتان عار است دانا را ولیک چون تویی را مدح گفتن افتخار است، ای حکیم! 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ مهندس فلکی راه دیر شش جهتی چنان ببست که ره نیست زیر دیر مغاک... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ که : « میراث خود را بدارید دوست که گنجی ز پیشینیان اندر اوست 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ تو را چنانکه تویی هر نظر کجا بیند به قدر دانش خود هر کسی کند ادراک 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ کیست که این ساز بسازد کنون؟ بهر بشر چنگ نوازد کنون؟ 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ نمانَد نازِ شیرین بی خریدار اگر خسرو نباشد کوهکن هست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ تن زار تو فروخفت به خاک روح پاک تو گذشت از افلاک 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ کاروانی که بود بدرقه اش حفظ خدا بتحمل بنشیند به جلالش برود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ در میان سنگ و آتش ماندهام هم معطل هم مشوش ماندهام 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ می نشینم خیره در چشمان تاریکی شب فرو میریزد از روزن به بالینم آه ،حتی در پس دیوارهای عرش هیچ جز ظلمت نمی بینم،نمی بینم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ من عیار کوهم و مرد گهر نیستم یک لحظه با تیغ و کمر 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ رازِ دل با آب گفتم تا نگوید با کسی عاقبت وردِ زبانِ ماهیِ دریا شدم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ مقام امن و می بیغش و رفیق شفیق گرت مدام میسر شود زهی توفیق 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده