آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ ما از آن پاك دلانيم كه زكس كينه نداريم يك شهر پر از دشمن و يك دوست نداريم 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ موي سپيد را فلكم رايگان نداد اين رشته را به نقد جواني خريده ام 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ ما راز غـــــم خويش به بيـــــــــگانه نگفتيمطغــــــيان غمت كرد عيــــــــــان راز نهان را 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ ای دریغ.. دیگر بهار رفته نمیاید... دیگر نشان زباده ی مستی دهنده نیست... اینجا بجز سکوت سکوتی گزنده نیست... 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی... 3 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ يك صبــحدم به صحن گلســتان گذشته اي شبـــــــنم هـنـــــوز بـر رخ گل آب ميــزند 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ دل خوش مشرب ما داشت جوان عالم را شد جهان پير همان روز که ما پير شديم 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ من گدا و تمنای وصل او هیهات مگر به خواب ببینم خیال منظر دوست... 2 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ تا بود اشک روان از آتش غم بک نیست برق اگر سوزد چمن را جویبار آسوده است 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ تو خود ای گوهر یکدانه کجایی آخر کز غمت دیده ی مردم همه دریا باشد... 2 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ داغ جانسوز من از خنده خونین پیداست ای بسا خنده که از گریه غم انگیزتر است 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ تا گنج غمت در دل ویرانه مقیم است همواره مرا کنج خرابات مقام است!!! 2 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ تو اهل درد نه ای ورنه آتشی جانسوز زبانه می کشد از سینه ای که من دارم 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ مست بگذشتی و از خلوتیان ملکوت به تماشای تو آشوب قیامت برپاست... 4 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ تا چند و کی این تیره جسم خاکی بر چهرهٔ خورشید جان سحابست 4 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ تا از ره و رسم عقل، بیرون نشوی یک ذره از آنچه هستی، افزون نشوی 4 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ یا درون شاخه های شوق؟ می پری از روی چشم سبز یک مرداب یا که می شویی کنار چشمه ادراک بال و پر؟ هر کجا هستی بگو با من روی جاده نقش پایی نیست از دشمن 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ یا درون شاخه های شوق؟می پری از روی چشم سبز یک مرداب یا که می شویی کنار چشمه ادراک بال و پر؟ هر کجا هستی بگو با من روی جاده نقش پایی نیست از دشمن ali جان شعر نو رو نمی تونیم توی مشاعره بنویسیم چون این سنت قدیمی شعر ایرانی مربوط به اشعار سنتی ایرانه نه اشعار نو من از پایان شعر سارا شروع می کنم تا از ره و رسم عقل، بیرون نشوییک ذره از آنچه هستی، افزون نشوی یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض پادشاهی کامران بود از گدایی عارداشت 3 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ ali جان شعر نو رو نمی تونیم توی مشاعره بنویسیم چون این سنت قدیمی شعر ایرانی مربوط به اشعار سنتی ایرانه نه اشعار نو من از پایان شعر سارا شروع می کنم به انجمن خوش اومدین اما از این کارتون خوشم نیومد توی این تاپیک همه مدل شعری گفته میشه و حتی گاهی وقتها ترانه شاید من به شعر نو بیشتر علاقه داشته باشم اگه فقط شعر سنتی قرار بود گفته بشه بهتر بود توی عنوان تاپیک ذکر میشد 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ به انجمن خوش اومدین اما از این کارتون خوشم نیومد توی این تاپیک همه مدل شعری گفته میشه و حتی گاهی وقتها ترانه شاید من به شعر نو بیشتر علاقه داشته باشم اگه فقط شعر سنتی قرار بود گفته بشه بهتر بود توی عنوان تاپیک ذکر میشد علی جان وقتی اسم تاپیک رو می زاریم مشاعره باید قواعد رعایت بشه اگه اینطوری بود خوب اسمش رو عوض می کردین می نوشتین هر چه می خواهد دل تنگت بگو ناراحت نشو منظورم تو نیستی به صورت کلی می گم البته شعرت قشنگ بود من خودم یکی از طرفداران سرسخت شعر نیمایی هستم ولی بحث مشاعره فرق می کنه امیدوارم ناراحت نشده باشی حرف های من فقط به تو نیست علی جان به صورت کلی حرف ی زنم زیاد به خودت نگیر حالا جواب شعر خودم رو میدم البته در وصف علی آقا تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم ومن غمین همه غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده